2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar herkesin şeker yüklemesinde yükselmiş beni hiç etkilememiş gibi sonuçlarımda. Açlık 93 1 saat sonra 96 2 saat sonra 73. 75 mg vermişti doktorum ama o kadar bir yükselme olmamasi normal mi

Kesinlikle ben de öyle düşündüm sen yazınca. Götüreceğim sabahları hemen bızzzt yapar yanıma alırım
Canım okudum mesajları da merak ettiğim şu bütün ölçümleri mı 21+2yi gösteriyor yoksa sadece kilosu mu? Ben 24. haftadayken boyu bacak uzunluğu kol boyu karnı baş çevresi hepsi 26yı gösteriyordu ama kilosu 26. haftaya göre zayıftı. Belki vücut yapısı ile de alakalı olabilir, nasıl yorumladı

Kızlar herkesin şeker yüklemesinde yükselmiş beni hiç etkilememiş gibi sonuçlarımda. Açlık 93 1 saat sonra 96 2 saat sonra 73. 75 mg vermişti doktorum ama o kadar bir yükselme olmamasi normal mi
Çok güzel bir şey bu kardeşimin de böyleydi kimse yemesin ama sen yiyebilirsin şekerli şeyler demişti doktoru, tabii doktorun daha iyi yorumlar ama bence iyi bir sonuç

Yok kuzum mesela karnı ve kilosu. Kafası haftasında.

Yok kuzum mesela karnı ve kilosu. Kafası haftasında.
Anladım canım iyi bari bütün ölçümleri haftasından geride değil demek ki bebişin azıcık zayıfmış benim bebeğim gibi ama yemene rağmen böyleyse yapısı ile alakalı olabilir, benim doktorum bu konuda hiç kötü yorum yapmadı seninki de yapmamış hiç üzülme o yüzden

Yok kuzum yiyemiyorum ben. Doktor da dedi ki ya yemediğin için ya da tansiyondan. Ama buna karar vermek için takip etcez önce dedi. Şimdi günde 7-8 kez tansiyon ölçeceğim ona göre bakılacak duruma. Ama bu olabilir dedi gelişim geriliği yok dedi

kuzu tansiyon için sarımsak yemeye çalış güzel düşürüyor

Kızlar ya çok sinir oldum benim hala 1.saat tokluk şekerim çıkmadı ya valla bu devletin yapacağı iş bu kadar olur açlık 67 2.saat tokluk parmaktan 133 ama 1.saati bilmiyorm pazartesi sağlık ocağına gtcm bakayım sözde cuma dün yani 3 4 gibi aile hekimimimdan öğrenebilirdm sonuçları dün gdemedm e nabizda da görülmüyor pazartesi bi gideyim bakayım doktor ne diyeck sonra kendi doktoruma danisacgim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…