2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar ben şeker yüklemesi istememiştim. O zaman önce açlık şekerine, karnını doyurunca da tokluk şekerine bakarız demişti doktorum . Sonuçlar gayet güzel dedi ama şimdi e nabızdan baktım, açlık şekerim tokluk şekerimden daha yüksek. Çok saçma değil mi

Canım kaç çıkmış değerler benim mesela açlık 78 çıkmış, doktor bir yorumda bulunmadı

Kizzzz herkes ne kadar erken uyuyor, gece kuşu benim galiba çok seviyorum gece oturmayı

Reactions: The
Ben de öyle . Ama sabahın köründe çocuğum uyanacagi için keyifle oturamiyorum
Yaaa ben bir de 3 saatlik uykuylayim ama akşam bir enerji geliyor aynı zamanda bebişime de geliyor ikimiz de uyumuyorux yani sanki annee uyuma der gibi tekme atıyor

Reactions: The
Yaaa ben bir de 3 saatlik uykuylayim ama akşam bir enerji geliyor aynı zamanda bebişime de geliyor ikimiz de uyumuyorux yani sanki annee uyuma der gibi tekme atıyor
Belki de uyu artık diye atıyordur ne dersin

Kızlar şeker yüklemesi zamanında olanlara sesleniyorum yani 24+ haftadaki gebe arkadaşlarım, doktorunuz şeker yüklemesinden sonra bir sonraki muayene için kaçıncı haftada gelmenizi istedi
Benim doktorum rutin olarak 3 haftada 1 görmek istiyor canım. Bu geçtiğimiz salı şeker yüklemem yapıldı. Öncesinde de 3 hafta önce kontrolüm olmuştu. Yine 3 hafta sonra olacak

Dersim var okulda ondan kalktım ama galiba gitmicem
Belki yumurta yeme stresinden artmıştır birazdan tekrar ölçcem
Kuzum yiyemiyorsan şöyle dene , çünkü bende çok zorlanarak yiyordum böyle alıştım anca. Üstüne zeytinyağı ve limon sıkıyoruz . Tuz karabiber ekiyoruz . Zaten yumurta yumurtalıktan çıkıyor

Kuzum yiyemiyorsan şöyle dene , çünkü bende çok zorlanarak yiyordum böyle alıştım anca. Üstüne zeytinyağı ve limon sıkıyoruz . Tuz karabiber ekiyoruz . Zaten yumurta yumurtalıktan çıkıyor
Offf bu yumurta neden faydalı ya hiç anlamıyorum denim öyle. Tuzsuz tabi neyse şükür düştü şimdi 124-65 olmuş

Offf bu yumurta neden faydalı ya hiç anlamıyorum denim öyle. Tuzsuz tabi neyse şükür düştü şimdi 124-65 olmuş
Oh şükür kuzum Hahahah tuz ekleticem bir de ayyy ayılamadım demek ki hala kız o kadar güzel yağmur yağıyor ki dışarıda tam uyku havası. Ama zerre uykum yok şaka gibi. Yatakta dönüyorum sürekli ama zorlucam kendimi uyucam ya. Yoksa yarın çok pişman olurum

Burada da yağmur yağıyor tam tam uyku havası. Sonra böyle battaniye altında film havası yağmurda evde olmak çok güzel bence zorla kuzum zorla. Benim minnoş da uyanık tekmeler atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…