Evet canım geçer , erken tespit herzaman iyidir farkettin ve önlemini alıyorsun inşallah, birsey olmaz kontrollü olduğun icin, bize de Dr kardiak fokus demişti tam nete yazayım detaylarına bakayım dedim sonra sildim boşver , bazen cahillik mutluluktur Dr anlattı zaten sıkıntı yok dedim geçtim.Zaten dün kendi doktorum öyle dedi. Kaçak sonucuma. Teşhis koyamayız takip etcez günde 7-8 tansiyon ölçeceğiz dedi. İnşalllah geçsininternetten bireyler okumak gibi bir salaklık yaptım çünkü
Siveno kesinlikle ikisi arasında kaldıysan canım. Uniliver markasının hiçbir şeyini sevmiyorumKızlar çamaşır deterjanı olarak unıbaby yenidoğan sarı kapak olandan biraz stok yaptım , yumuşatıcı gerekir mi kararsız kaldım hipolerjenik yazıyor, bir de siveno düşündüm sizin tercihiniz hangisi ?
Biberon ve emzik temizliği için ne kullanılıyor böyle bir şey gördüm , 3. Resmi ekledim ,
Bir an önce alınan şeyleri yıkayıp kaldırma düşüncem var da ondan sorayım dedim sizlere
Yumuşatıcı hic kullanma kuzum illa kullanicam dersen de makine bittikten sonra 1 kere durulamada çalıştir gecen videosunu izlemistim yumusatici camasirlara sıkmada karışıyormus yani durulama falan olmuyo direkt çamaşırlara işliyor ben kendimde bile biraktim ki bebek cildi çok hassas ne kadar doğal deselerde doğal oldugunu dusunmuyorumKızlar çamaşır deterjanı olarak unıbaby yenidoğan sarı kapak olandan biraz stok yaptım , yumuşatıcı gerekir mi kararsız kaldım hipolerjenik yazıyor, bir de siveno düşündüm sizin tercihiniz hangisi ?
Biberon ve emzik temizliği için ne kullanılıyor böyle bir şey gördüm , 3. Resmi ekledim ,
Bir an önce alınan şeyleri yıkayıp kaldırma düşüncem var da ondan sorayım dedim sizlere
Bende kendimde yumuşatıcı kullanmıyorum yumoş sıvı deterjan olarak kullanıyorum da , şimdi ilk bebişte tecrübesiziz sorayım dedim sizlere bende almayı düşünüyorum yumuşatıcıYumuşatıcı hic kullanma kuzum illa kullanicam dersen de makine bittikten sonra 1 kere durulamada çalıştir gecen videosunu izlemistim yumusatici camasirlara sıkmada karışıyormus yani durulama falan olmuyo direkt çamaşırlara işliyor ben kendimde bile biraktim ki bebek cildi çok hassas ne kadar doğal deselerde doğal oldugunu dusunmuyorumama aktardan yasemin lavanta yagi falan alabilirsin onlarda güzel koku birakiyo
Oghh keyif yaptınKuzuş naptınyeni uyandım ben
Biberon emzik temizleyici için ben şunu düşündüm canım. Green Clean Baby Bitkisel Organik Portakal Yağlı Emzik Biberon Temizleyici Fiyatı, Yorumları - TrendyolKızlar çamaşır deterjanı olarak unıbaby yenidoğan sarı kapak olandan biraz stok yaptım , yumuşatıcı gerekir mi kararsız kaldım hipolerjenik yazıyor, bir de siveno düşündüm sizin tercihiniz hangisi ?
İnşallah güzel sonuçlansın hepimizin gebeliği kuzumEvet canım geçer , erken tespit herzaman iyidir farkettin ve önlemini alıyorsun inşallah, birsey olmaz kontrollü olduğun icin, bize de Dr kardiak fokus demişti tam nete yazayım detaylarına bakayım dedim sonra sildim boşver , bazen cahillik mutluluktur Dr anlattı zaten sıkıntı yok dedim geçtim.Şu asamada yapacakların belli zaten canim en güzeli de mis gibi kendine vakit ayırıp rahatlamak
Bulmanıza sevindimKızlar bu arada bu sabah eşim nöbetçi eczaneden yenisini aldı ellerinde 30 luk varmış onu alabildi aradaki fark hala ortada yani eskisini iadeye göndereceğim ki o kokuyu onlarda bi çeksin iade almasalar bile fotolarda bile o tozlar görünüyor şaka gibi
Kuzum tekrardan çok çok sağol iyi ki varsınBulmanıza sevindimBen evde eski şişe buldum gerçekten şişe değişmiş olabilir çünkü daha yeni eczaneden aldığım şişe senin trendyoldan aldığınla benziyor eskisi koyu renk. Ama tabii eczaneden alman en iyisi garantisi yok internetin.
Canım ne demek bir şey yapmadım ki, ama artık yakın olduğumuzu biliyoruz ve gerektiği zamanlarda birbirimize elimizden geleni yapacağımızı bilerek aklımızda olalımKuzum tekrardan çok çok sağol iyi ki varsınartık düzenli eczaneden alırım yine de ya içim rahat içmiş olurum
Evet kesinlikle katılıyorum, bende yumuşatıcı hastası bir insan olarak özellikle gebe kaldığımı öğrendikten sonra bıraktım. Hatta çamaşır suyu vs onları da bıraktımYumuşatıcı hic kullanma kuzum illa kullanicam dersen de makine bittikten sonra 1 kere durulamada çalıştir gecen videosunu izlemistim yumusatici camasirlara sıkmada karışıyormus yani durulama falan olmuyo direkt çamaşırlara işliyor ben kendimde bile biraktim ki bebek cildi çok hassas ne kadar doğal deselerde doğal oldugunu dusunmuyorumama aktardan yasemin lavanta yagi falan alabilirsin onlarda güzel koku birakiyo
İlk zamanlar yumusatici yerine 7 8 damla damlatiyodum suan onuda kullanmiyorumBende kendimde yumuşatıcı kullanmıyorum yumoş sıvı deterjan olarak kullanıyorum da , şimdi ilk bebişte tecrübesiziz sorayım dedim sizlere bende almayı düşünüyorum yumuşatıcı
Yağları nasıl kullanıyorsun peki çamaşırlarda canım
Camasir suyunu birakamiyorum onsuz temiz hissetmiyorum ozellikle tuvaletler falanEvet kesinlikle katılıyorum, bende yumuşatıcı hastası bir insan olarak özellikle gebe kaldığımı öğrendikten sonra bıraktım. Hatta çamaşır suyu vs onları da bıraktımnormalde Domestos ve yumuşatıcı hastasiydim.ama bebeğim için yeni bir başlangıç yaptım
Ay bugün eşim izmirde. Tek başıma yaptım kahvaltımı moraller bozukOghh keyif yaptınşimdi de bir pazar sabahı kahvaltısı misler gibi ben de napim dinlenmeye çalışıyorum
Ben bazen hissediyorum canım özellikle magnezyumu 2 ye çıkarmadan önceki zamanlarda ama bendeki kasılmaydı. Ben onu bebek falan sanıyordum ama bir gün nst çekilirken ebe şuna kasılma var hissedebiliyor musun dedi hayır bebek hareketi hissediyorum dedim o bebek değil kasılma oluyor şuan dedi o gün nst 15 dk çekildi ve ben 5 kez o kasılmayı hissettim ebe sağolsun 15 fk başımdan hiç ayrılmadı zaten doktorum çok endişeli kasılmayı ayırt edemediğim için ama nerden bileyim çok benzer hissiyatlarKızlaaar kafama bir şey takıldı.. bazen karnımın küçük bir bölgesi taş gibi oluyor. Ben onu açıkçası bebeğin poposu falan gibi düşünüyordum ama değilmiş. En son gittiğimde doktor onun olmasını istemeyiz dedi . Bir de bana bi sayı verdi işte günde şu kadardan fazla olursa nst çekilmesi lazım dedi . Ama sayısını unuttum açıkçası . Bu sertleşmeyi hisseden var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?