2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bu arada bu sabah eşim nöbetçi eczaneden yenisini aldı ellerinde 30 luk varmış onu alabildi aradaki fark hala ortada yani eskisini iadeye göndereceğim ki o kokuyu onlarda bi çeksin iade almasalar bile fotolarda bile o tozlar görünüyor şaka gibi

Eklentiler

• IMG_2328.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_2329.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_2330.webp
    18 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_2331.webp
    15 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar çamaşır deterjanı olarak unıbaby yenidoğan sarı kapak olandan biraz stok yaptım , yumuşatıcı gerekir mi kararsız kaldım hipolerjenik yazıyor, bir de siveno düşündüm sizin tercihiniz hangisi ?

Biberon ve emzik temizliği için ne kullanılıyor böyle bir şey gördüm , 3. Resmi ekledim ,

Bir an önce alınan şeyleri yıkayıp kaldırma düşüncem var da ondan sorayım dedim sizlere

Eklentiler

• IMG_5094.webp
    12 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_5095.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_5096.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 64
Zaten dün kendi doktorum öyle dedi. Kaçak sonucuma. Teşhis koyamayız takip etcez günde 7-8 tansiyon ölçeceğiz dedi. İnşalllah geçsin internetten bireyler okumak gibi bir salaklık yaptım çünkü
Evet canım geçer , erken tespit herzaman iyidir farkettin ve önlemini alıyorsun inşallah, birsey olmaz kontrollü olduğun icin, bize de Dr kardiak fokus demişti tam nete yazayım detaylarına bakayım dedim sonra sildim boşver , bazen cahillik mutluluktur Dr anlattı zaten sıkıntı yok dedim geçtim. Şu asamada yapacakların belli zaten canim en güzeli de mis gibi kendine vakit ayırıp rahatlamak

Siveno kesinlikle ikisi arasında kaldıysan canım. Uniliver markasının hiçbir şeyini sevmiyorum

Yumuşatıcı hic kullanma kuzum illa kullanicam dersen de makine bittikten sonra 1 kere durulamada çalıştir gecen videosunu izlemistim yumusatici camasirlara sıkmada karışıyormus yani durulama falan olmuyo direkt çamaşırlara işliyor ben kendimde bile biraktim ki bebek cildi çok hassas ne kadar doğal deselerde doğal oldugunu dusunmuyorum ama aktardan yasemin lavanta yagi falan alabilirsin onlarda güzel koku birakiyo

Bende kendimde yumuşatıcı kullanmıyorum yumoş sıvı deterjan olarak kullanıyorum da , şimdi ilk bebişte tecrübesiziz sorayım dedim sizlere bende almayı düşünüyorum yumuşatıcı
Yağları nasıl kullanıyorsun peki çamaşırlarda canım

Biberon emzik temizleyici için ben şunu düşündüm canım. Green Clean Baby Bitkisel Organik Portakal Yağlı Emzik Biberon Temizleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Deterjan olarak bende bunlardan alacağım inşallah ama dediğin gibi siveno da çok övülüyor belki karışık stoklarım ama yumuşatıcı şuan almayacağım

İnşallah güzel sonuçlansın hepimizin gebeliği kuzum

Bulmanıza sevindim Ben evde eski şişe buldum gerçekten şişe değişmiş olabilir çünkü daha yeni eczaneden aldığım şişe senin trendyoldan aldığınla benziyor eskisi koyu renk. Ama tabii eczaneden alman en iyisi garantisi yok internetin.

Kuzum tekrardan çok çok sağol iyi ki varsın artık düzenli eczaneden alırım yine de ya içim rahat içmiş olurum

Kuzum tekrardan çok çok sağol iyi ki varsın artık düzenli eczaneden alırım yine de ya içim rahat içmiş olurum
Canım ne demek bir şey yapmadım ki, ama artık yakın olduğumuzu biliyoruz ve gerektiği zamanlarda birbirimize elimizden geleni yapacağımızı bilerek aklımızda olalım

Evet kesinlikle katılıyorum, bende yumuşatıcı hastası bir insan olarak özellikle gebe kaldığımı öğrendikten sonra bıraktım. Hatta çamaşır suyu vs onları da bıraktım normalde Domestos ve yumuşatıcı hastasiydim.ama bebeğim için yeni bir başlangıç yaptım

İlk zamanlar yumusatici yerine 7 8 damla damlatiyodum suan onuda kullanmiyorum alistik kokusuz kiyafetlere

Camasir suyunu birakamiyorum onsuz temiz hissetmiyorum ozellikle tuvaletler falan ama eldivenle veya elim deymeyecek sekilde uzun fircayla falan kullaniyorum koklamamaya calisarak ne kadar ise yarar bilmiyorum ama

Kızlaaar kafama bir şey takıldı.. bazen karnımın küçük bir bölgesi taş gibi oluyor. Ben onu açıkçası bebeğin poposu falan gibi düşünüyordum ama değilmiş. En son gittiğimde doktor onun olmasını istemeyiz dedi . Bir de bana bi sayı verdi işte günde şu kadardan fazla olursa nst çekilmesi lazım dedi . Ama sayısını unuttum açıkçası . Bu sertleşmeyi hisseden var mı aranızda ?

Ben bazen hissediyorum canım özellikle magnezyumu 2 ye çıkarmadan önceki zamanlarda ama bendeki kasılmaydı. Ben onu bebek falan sanıyordum ama bir gün nst çekilirken ebe şuna kasılma var hissedebiliyor musun dedi hayır bebek hareketi hissediyorum dedim o bebek değil kasılma oluyor şuan dedi o gün nst 15 dk çekildi ve ben 5 kez o kasılmayı hissettim ebe sağolsun 15 fk başımdan hiç ayrılmadı zaten doktorum çok endişeli kasılmayı ayırt edemediğim için ama nerden bileyim çok benzer hissiyatlar neyseki doktorum çok şükür magnezyumu 2 yaptığından beri o hissiyat gitti 3 haftadır yok çok şükür inşallah da olmaz tabi bu benim hissiyatım sendeki farklıdır aynıdır onu bilemem kuzum kıyasla diye söyledim yanlış anlama benim kasılma hissiyatım sanki bir nokta var orası o an uyuşuyor geriliyor bir top oluyor uyuşma hemen geçmiyor genel de hep göbek deliğimin çevresinde oluyor 3 parmak çevrelerinde oluyordu

Kızlar bende bir şey soracağım kafaya takmak istemiyorum ama. Dün geceden beri sağdaki bebek aşırı kasıklarıma vuruyor ayaklarıyla kadıklarımda çok hissediyorum sabahta uyandığımdan beri hala oraya vuruyor hiç bu kadar şiddetli hissetmemiştim gün gece bi tedirgin oldum 1 saat hiç durmadılar zor uyudum endişeden aşağıda hissediyorum yani göbek deliğimin 4-5 parmak aşağısında tekme atıyor ayakları aşağıda sağ taraftaki beneğin ama normal midir? Ayakları uzuyor sonuçta gerinerek tekme atıyorsa aşağıya denk gelmesi normaldir demi ? Kafasını yukarda vuruyor neyseki ondan rahatlamaya çalışıyorum sonuçta 23 haftadayım aşırı yukarı çıkmamışlardır daha yani midemde hissetmemem normaldir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…