Ben canım. Özellikle geceleri çok hareketli olunca oluyor ve yemeği biraz fazla kaçırınca. Açıkçası şöyle oluyor. Karnımın bitarafı sertleşiyor diğer tarafı yumuşak. 5-10 saniye sonra geçiyor. Bende saymadım ama genelde 3-4 kez olabiliyor. Kötü bişey mi.Kızlaaar kafama bir şey takıldı.. bazen karnımın küçük bir bölgesi taş gibi oluyor. Ben onu açıkçası bebeğin poposu falan gibi düşünüyordum ama değilmiş. En son gittiğimde doktor onun olmasını istemeyiz dedi . Bir de bana bi sayı verdi işte günde şu kadardan fazla olursa nst çekilmesi lazım dedi . Ama sayısını unuttum açıkçası . Bu sertleşmeyi hisseden var mı aranızda ?
Canım benimde öyle hep aşağıda hissediyorum yani göbek deliğimin alt tarafına vuruyor dönüyor hatta bazen hemen çişim geliyorKızlar bende bir şey soracağım kafaya takmak istemiyorum ama. Dün geceden beri sağdaki bebek aşırı kasıklarıma vuruyor ayaklarıyla kadıklarımda çok hissediyorum sabahta uyandığımdan beri hala oraya vuruyor hiç bu kadar şiddetli hissetmemiştim gün gece bi tedirgin oldum 1 saat hiç durmadılar zor uyudum endişeden aşağıda hissediyorum yani göbek deliğimin 4-5 parmak aşağısında tekme atıyor ayakları aşağıda sağ taraftaki beneğin ama normal midir? Ayakları uzuyor sonuçta gerinerek tekme atıyorsa aşağıya denk gelmesi normaldir demi ? Kafasını yukarda vuruyor neyseki ondan rahatlamaya çalışıyorum sonuçta 23 haftadayım aşırı yukarı çıkmamışlardır daha yani midemde hissetmemem normaldir diye düşünüyorum
Canım çok normal hareketli sanırım sertleşti büyüyorlar. Sabah eşim elini karnıma koymuştu bir tekme attı eşim korktu tekmesinden öyle söyleyim.Kızlar bende bir şey soracağım kafaya takmak istemiyorum ama. Dün geceden beri sağdaki bebek aşırı kasıklarıma vuruyor ayaklarıyla kadıklarımda çok hissediyorum sabahta uyandığımdan beri hala oraya vuruyor hiç bu kadar şiddetli hissetmemiştim gün gece bi tedirgin oldum 1 saat hiç durmadılar zor uyudum endişeden aşağıda hissediyorum yani göbek deliğimin 4-5 parmak aşağısında tekme atıyor ayakları aşağıda sağ taraftaki beneğin ama normal midir? Ayakları uzuyor sonuçta gerinerek tekme atıyorsa aşağıya denk gelmesi normaldir demi ? Kafasını yukarda vuruyor neyseki ondan rahatlamaya çalışıyorum sonuçta 23 haftadayım aşırı yukarı çıkmamışlardır daha yani midemde hissetmemem normaldir diye düşünüyorum
Cnm Bn bıkaç gundur hissediyorum kafasının oldugu yer hafif sertlesıuor bazen, dün doktora gttım dedım hocam kasılma olabılır mı, nst ye sokalım demedi bıle, karnın gayet yumusak dedi. O an yumuşaktı evet zaten hrzamn olan bısey değil bu.Kızlaaar kafama bir şey takıldı.. bazen karnımın küçük bir bölgesi taş gibi oluyor. Ben onu açıkçası bebeğin poposu falan gibi düşünüyordum ama değilmiş. En son gittiğimde doktor onun olmasını istemeyiz dedi . Bir de bana bi sayı verdi işte günde şu kadardan fazla olursa nst çekilmesi lazım dedi . Ama sayısını unuttum açıkçası . Bu sertleşmeyi hisseden var mı aranızda ?
Ben anlamıyorum bu doktorları ya bende de aynisi oluyodu bende başka grupta okudum kasılma diyorlardı doktoruma sordum hayır kasılma öyle olmaz o bebek dedi artık gerildiği zaman sertleşir karin dedi gebe okulundaki ebeyede sordum o da aynisini dediKızlaaar kafama bir şey takıldı.. bazen karnımın küçük bir bölgesi taş gibi oluyor. Ben onu açıkçası bebeğin poposu falan gibi düşünüyordum ama değilmiş. En son gittiğimde doktor onun olmasını istemeyiz dedi . Bir de bana bi sayı verdi işte günde şu kadardan fazla olursa nst çekilmesi lazım dedi . Ama sayısını unuttum açıkçası . Bu sertleşmeyi hisseden var mı aranızda ?
Bende salı gittiğimde sorucam ya ben bebek falan zannediyordum. Geceleri hareketli oluyor ve genelde sertleşen bölgede tekmeleri oluyor. Doktor bana kasılman olsa karnının tamamı sertleşirdi demişti. Ben yaklaşık 2-3 gündür geceleri sağ veya sol tarafında sertlik hissediyorumCnm Bn bıkaç gundur hissediyorum kafasının oldugu yer hafif sertlesıuor bazen, dün doktora gttım dedım hocam kasılma olabılır mı, nst ye sokalım demedi bıle, karnın gayet yumusak dedi. O an yumuşaktı evet zaten hrzamn olan bısey değil bu.
1 hafta sonra gittiğimde soylıcem hocaya nst işini
Çok agrın olursa endol kullan dedi
Ben de takip ediyorum bu kadınıdaha önce paylaştım ama diğer grupta sanırım. Bu sayfadan faydalanıyorum ben kızlar isterseniz siz de bakın.
Canım zaten o kasılma bebek hareketiyle çok benzer en azından benimki öyle ben nst de çok şaşırmıştım her hareketi ebeye söyledim o da şuan ki kasılma şuan ki kasılma değil bebek Böyle böyle ayırt etmeme çalıştırdı ama zor yani bebek hareketleriyle benzer tepkilerBen anlamıyorum bu doktorları ya bende de aynisi oluyodu bende başka grupta okudum kasılma diyorlardı doktoruma sordum hayır kasılma öyle olmaz o bebek dedi artık gerildiği zaman sertleşir karin dedi gebe okulundaki ebeyede sordum o da aynisini dedibazı doktorlarda kasılma diyor insanı strese sokuyor hangisine inanıcaz şaşırdık
Ay tek kahvaltı hiç sevmemAy bugün eşim izmirde. Tek başıma yaptım kahvaltımı moraller bozuk
Bir de ebeler ve doktorlar çok iyi anlıyor ben mesela bazen kasılmayla nst ye girmeye gidiyorum ebe hemen eliyle bi yokluyor karnımı yok kasılma değil bu ama yine de bi çekelim nst diyorlar nasıl anlıyorlar hayret ediyorumCanım zaten o kasılma bebek hareketiyle çok benzer en azından benimki öyle ben nst de çok şaşırmıştım her hareketi ebeye söyledim o da şuan ki kasılma şuan ki kasılma değil bebek Böyle böyle ayırt etmeme çalıştırdı ama zor yani bebek hareketleriyle benzer tepkiler
Kuzum dün ben de sordum bunu. Kafası aşağıda ya galiba benim ki kafa atıyor çünkü ben de oralarda hissediyorum. Olabilir normal dedi doktorKızlar bende bir şey soracağım kafaya takmak istemiyorum ama. Dün geceden beri sağdaki bebek aşırı kasıklarıma vuruyor ayaklarıyla kadıklarımda çok hissediyorum sabahta uyandığımdan beri hala oraya vuruyor hiç bu kadar şiddetli hissetmemiştim gün gece bi tedirgin oldum 1 saat hiç durmadılar zor uyudum endişeden aşağıda hissediyorum yani göbek deliğimin 4-5 parmak aşağısında tekme atıyor ayakları aşağıda sağ taraftaki beneğin ama normal midir? Ayakları uzuyor sonuçta gerinerek tekme atıyorsa aşağıya denk gelmesi normaldir demi ? Kafasını yukarda vuruyor neyseki ondan rahatlamaya çalışıyorum sonuçta 23 haftadayım aşırı yukarı çıkmamışlardır daha yani midemde hissetmemem normaldir diye düşünüyorum
Canım Allah korusum kötüyü düşünme sakın. bir hafta boyunca birşey araştırma gerekirse okulada bir hafta gitme en azından evde sakince stressiz geçir günlerini.Kızlar doktora attım sonuçlarımı, bir hafta boyunca tansiyon takip edip sonuçlarımla beraber haftaya kontrole gideceğim tekrar. Dua edin nolur gebelik zehirlenmesi olmasın
Kız ben hala oralarda hissediyorum hep. Normal bence ama ben de soracağım bugün. Kontrole gidiyorum kızlar bana dua edinKızlar bende bir şey soracağım kafaya takmak istemiyorum ama. Dün geceden beri sağdaki bebek aşırı kasıklarıma vuruyor ayaklarıyla kadıklarımda çok hissediyorum sabahta uyandığımdan beri hala oraya vuruyor hiç bu kadar şiddetli hissetmemiştim gün gece bi tedirgin oldum 1 saat hiç durmadılar zor uyudum endişeden aşağıda hissediyorum yani göbek deliğimin 4-5 parmak aşağısında tekme atıyor ayakları aşağıda sağ taraftaki beneğin ama normal midir? Ayakları uzuyor sonuçta gerinerek tekme atıyorsa aşağıya denk gelmesi normaldir demi ? Kafasını yukarda vuruyor neyseki ondan rahatlamaya çalışıyorum sonuçta 23 haftadayım aşırı yukarı çıkmamışlardır daha yani midemde hissetmemem normaldir diye düşünüyorum
Tamamı nasıl sertleşsin ki o kadar büyük değiller canım. Kasilmada evet bariz şekilde o bölge sertleşiyor, ben de yaşıyorum ara ara. Aşırı sık olmadığı müddet sıkıntı olmaz inşallahBende salı gittiğimde sorucam ya ben bebek falan zannediyordum. Geceleri hareketli oluyor ve genelde sertleşen bölgede tekmeleri oluyor. Doktor bana kasılman olsa karnının tamamı sertleşirdi demişti. Ben yaklaşık 2-3 gündür geceleri sağ veya sol tarafında sertlik hissediyorumkafama taktım şuan hemen salı olsun.
Herkes normal deyince rahatladım canım ya dün gece öyle sürekli olunca biraz endişe ettim tam uyuyacakken bir anda şükürKuzum dün ben de sordum bunu. Kafası aşağıda ya galiba benim ki kafa atıyor çünkü ben de oralarda hissediyorum. Olabilir normal dedi doktor
Haftaya kontrole kadar onu düşünme canım sen hep olumlu yönünden bak olumlusunu düşün Allahın izniyle normale dönecekKızlar doktora attım sonuçlarımı, bir hafta boyunca tansiyon takip edip sonuçlarımla beraber haftaya kontrole gideceğim tekrar. Dua edin nolur gebelik zehirlenmesi olmasın
Maşallah sen baya düzen çekmişsin kuzum3 4 tane yiyorum ben de gün içinde , yemezsem hergun farkediyorum yemedigimi. Hatta yemeyince dur yiyeyim dediklerim, haşlanmış yumurta ,kuru kayisi, avakado, yoğurt ya da kefir içine chia tohumu koyuyorum bı çay kaşığı kizlar kabızlık cekeniniz varsa,ise yarıyor, meyve illaki ne varsa genllikle açken yiyorum meyveyi ara öğünlerde, hafta da bı balık rutine koyduk epeydir, etten ziyade sebzeciyim ama yine de haftada 1 2 kere yemeklere katıyorum ne varsa. Nerdeyse hergun yeşil salata yapıyorum.Dışarda işimiz varsa yiyorum ama seciciyim. Bu aralar yeni, bir yemek kasigi pekmeze limon sıkıp icmeye başladım, kansızlık çıkmasın diye onlem amaçlı. Tabi bazi öğünler aman deyip saldigim oluyor , ama sonra kendime geliyorum
İnş canım inşallah sorun olmasın.Tamamı nasıl sertleşsin ki o kadar büyük değiller canım. Kasilmada evet bariz şekilde o bölge sertleşiyor, ben de yaşıyorum ara ara. Aşırı sık olmadığı müddet sıkıntı olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?