2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben canım. Özellikle geceleri çok hareketli olunca oluyor ve yemeği biraz fazla kaçırınca. Açıkçası şöyle oluyor. Karnımın bitarafı sertleşiyor diğer tarafı yumuşak. 5-10 saniye sonra geçiyor. Bende saymadım ama genelde 3-4 kez olabiliyor. Kötü bişey mi.

Canım benimde öyle hep aşağıda hissediyorum yani göbek deliğimin alt tarafına vuruyor dönüyor hatta bazen hemen çişim geliyor bence normaldir yaa

Canım çok normal hareketli sanırım sertleşti büyüyorlar. Sabah eşim elini karnıma koymuştu bir tekme attı eşim korktu tekmesinden öyle söyleyim. bazen çok sert vurunca benim de iğne batar gibi ağrım oluyor kasığımda sonra geçiyor. O ağrı olduğunda hareketleri çook sert ve sık oluyor. Bazen aşağıda hissediyorum hala bazen yukarıda çok değişiyor.

Cnm Bn bıkaç gundur hissediyorum kafasının oldugu yer hafif sertlesıuor bazen, dün doktora gttım dedım hocam kasılma olabılır mı, nst ye sokalım demedi bıle, karnın gayet yumusak dedi. O an yumuşaktı evet zaten hrzamn olan bısey değil bu.
1 hafta sonra gittiğimde soylıcem hocaya nst işini

Çok agrın olursa endol kullan dedi

Ben anlamıyorum bu doktorları ya bende de aynisi oluyodu bende başka grupta okudum kasılma diyorlardı doktoruma sordum hayır kasılma öyle olmaz o bebek dedi artık gerildiği zaman sertleşir karin dedi gebe okulundaki ebeyede sordum o da aynisini dedi bazı doktorlarda kasılma diyor insanı strese sokuyor hangisine inanıcaz şaşırdık

Bende salı gittiğimde sorucam ya ben bebek falan zannediyordum. Geceleri hareketli oluyor ve genelde sertleşen bölgede tekmeleri oluyor. Doktor bana kasılman olsa karnının tamamı sertleşirdi demişti. Ben yaklaşık 2-3 gündür geceleri sağ veya sol tarafında sertlik hissediyorum kafama taktım şuan hemen salı olsun.

Son düzenleme:
Canım zaten o kasılma bebek hareketiyle çok benzer en azından benimki öyle ben nst de çok şaşırmıştım her hareketi ebeye söyledim o da şuan ki kasılma şuan ki kasılma değil bebek Böyle böyle ayırt etmeme çalıştırdı ama zor yani bebek hareketleriyle benzer tepkiler

Bir de ebeler ve doktorlar çok iyi anlıyor ben mesela bazen kasılmayla nst ye girmeye gidiyorum ebe hemen eliyle bi yokluyor karnımı yok kasılma değil bu ama yine de bi çekelim nst diyorlar nasıl anlıyorlar hayret ediyorum

Kuzum dün ben de sordum bunu. Kafası aşağıda ya galiba benim ki kafa atıyor çünkü ben de oralarda hissediyorum. Olabilir normal dedi doktor

Kızlar doktora attım sonuçlarımı, bir hafta boyunca tansiyon takip edip sonuçlarımla beraber haftaya kontrole gideceğim tekrar. Dua edin nolur gebelik zehirlenmesi olmasın
Canım Allah korusum kötüyü düşünme sakın. bir hafta boyunca birşey araştırma gerekirse okulada bir hafta gitme en azından evde sakince stressiz geçir günlerini.

Kız ben hala oralarda hissediyorum hep. Normal bence ama ben de soracağım bugün. Kontrole gidiyorum kızlar bana dua edin

Tamamı nasıl sertleşsin ki o kadar büyük değiller canım. Kasilmada evet bariz şekilde o bölge sertleşiyor, ben de yaşıyorum ara ara. Aşırı sık olmadığı müddet sıkıntı olmaz inşallah

Kuzum dün ben de sordum bunu. Kafası aşağıda ya galiba benim ki kafa atıyor çünkü ben de oralarda hissediyorum. Olabilir normal dedi doktor
Herkes normal deyince rahatladım canım ya dün gece öyle sürekli olunca biraz endişe ettim tam uyuyacakken bir anda şükür

Kızlar doktora attım sonuçlarımı, bir hafta boyunca tansiyon takip edip sonuçlarımla beraber haftaya kontrole gideceğim tekrar. Dua edin nolur gebelik zehirlenmesi olmasın
Haftaya kontrole kadar onu düşünme canım sen hep olumlu yönünden bak olumlusunu düşün Allahın izniyle normale dönecek

Maşallah sen baya düzen çekmişsin kuzum ben bu kadar düzenli hayatta yiyemem balık haftada bir yiyordum geçen hafta yediğimde midemi çok kötü bozdu kusma ishal yaşadım tiksindim daha da yemem artık olduğu kadar napalim

İnş canım inşallah sorun olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…