2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
T tweeetyyy kuzum inan stres yapıyorsun ondan oluyor, benimde kaç gündür öyle stresten 14\8 falan oldu. Limonu bu ara eksik etme hayatından kuzum. Bebeğin kilosunu takma sakın benimde azıcık zayıf. Yaşadıklarımdan sonra inan diyorum ki zayıf olsun sağlıklı olsun kuzum. Bana doktorum her gece yatmadan bir avuç kabak çekirdeği ye demişti ama çiğ olanı, birde her gün bir bardak kefir ve havuç, bunları kesin olarak ye dedi.

Anladım canım inşallah yemenle düzelir inşallah tansiyondan değildir diğer muayenene kadar iyi beslen bakalım iyi olacak her şey

Benim doktorum rutin olarak 3 haftada 1 görmek istiyor canım. Bu geçtiğimiz salı şeker yüklemem yapıldı. Öncesinde de 3 hafta önce kontrolüm olmuştu. Yine 3 hafta sonra olacak
Anladım canım ben 1 ay sonrası için randevu aldım zaten acil durum olursa inşallah olmaz da her türlü giderim doktor da ben de sonraki kontrolün tarihi ile ilgili konuşmayı unuttuk ben de Whatsapptan sormak istemedim çünkü çok mesaj attım gün içinde çekindim onun için tekrar yazmayı

inşallah düşük seyretsin artmasın tansiyonumuz ya. Gerçekten korkuyor insan. Bunlar bebeğe kilo mu aldırıyor kuzum

Çok şükür canım daha da iyi olun inşallah hepimiz süreci sağsalim tamamlayalım
Amin kuzum amin inşallah idrar sonucum da çıkmış. Öğleden sonra atarım doktora. 24 saatlik takiple 273 çıkmış idrarda protein. Hiçbir bilgim yok bu konularda

Amin kuzum amin inşallah idrar sonucum da çıkmış. Öğleden sonra atarım doktora. 24 saatlik takiple 273 çıkmış idrarda protein. Hiçbir bilgim yok bu konularda
Canım benimde hiçbir fikrim yok tüh çok mu az mı olmadı gerektiği gibi mi Allahın izniyle inşallah geçici çözülecek bir durumdur sen gönlünü ferah tut doktorun zaten elinden geldiğini yapacaktır

Kızlar cevizi günde ne kadar tüketiyorsunuz? Ben en fazla bir avuç yiyebiliyorum yoksa midem bulaniyor
3 4 tane yiyorum ben de gün içinde , yemezsem hergun farkediyorum yemedigimi. Hatta yemeyince dur yiyeyim dediklerim, haşlanmış yumurta ,kuru kayisi, avakado, yoğurt ya da kefir içine chia tohumu koyuyorum bı çay kaşığı kizlar kabızlık cekeniniz varsa,ise yarıyor, meyve illaki ne varsa genllikle açken yiyorum meyveyi ara öğünlerde, hafta da bı balık rutine koyduk epeydir, etten ziyade sebzeciyim ama yine de haftada 1 2 kere yemeklere katıyorum ne varsa. Nerdeyse hergun yeşil salata yapıyorum. Dışarda işimiz varsa yiyorum ama seciciyim. Bu aralar yeni, bir yemek kasigi pekmeze limon sıkıp icmeye başladım, kansızlık çıkmasın diye onlem amaçlı. Tabi bazi öğünler aman deyip saldigim oluyor , ama sonra kendime geliyorum

Kuzum anca takip edip anlyabildim mesajları. Çok geçmiş olsun. Ben de 3 gündür griple uğraşıyorum anca bugün biraz kendime geldim.
Benim de bebeğim zayıf 21+4 de 360 Gr dı. Boyu da 24 cm di. Seninkinden daha küçüktü. Çok kafama takıyorum ben de. Ama doktor bana hiçbir şey demedi zayıf kalmış küçük kalmış gibi. Ben bi de iyi beslendiğimi düşünüyordum. Bebeğe giden kan akışı ,hareketleri falan normal diye düşünmemeye çalışıyorum. Ama üzülüyorum sonradan gelişim iyice gerilerse diye.
Senin geç döllenme olduğundan aslında bebeğin normal sınırlarda 21 haftalık gözüküyorsa 21. Haftaya göre kilosu boyu çok iyi sayılmaz mı hem canım.

Tam Preeklemsi denilemez sınırda gibisin canım ama takip ister , tansiyondan olur idrarda protein, düşüreceksin zamanla inşallah canim, tuzu bıraktın zaten olcuyorsun da. Geçer inşallah kendini rahatlat.

Canım benimde hiçbir fikrim yok tüh çok mu az mı olmadı gerektiği gibi mi Allahın izniyle inşallah geçici çözülecek bir durumdur sen gönlünü ferah tut doktorun zaten elinden geldiğini yapacaktır
İnşallh kuzum
Mesaj atamaz misin doktora canım
Atcam kuzum da pazar sabahı erken olmasın dedim

Reactions: The
Kuzum aslında kilosu ve karın çevresi hariç haftasında. Doktor bana da gelişim geriliği var demedi bu olabilir dedi. Sadece tansiyondan mı yemediğin için mi takiple anlayacağız dedi

Tam Preeklemsi denilemez sınırda gibisin canım ama takip ister , tansiyondan olur idrarda protein, düşüreceksin zamanla inşallah canim, tuzu bıraktın zaten olcuyorsun da. Geçer inşallah kendini rahatlat.
Zaten dün kendi doktorum öyle dedi. Kaçak sonucuma. Teşhis koyamayız takip etcez günde 7-8 tansiyon ölçeceğiz dedi. İnşalllah geçsin internetten bireyler okumak gibi bir salaklık yaptım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…