Afiyet şifa olsun canım . ohh mis giibi. hem bağırsakları da güzelce çalıştırır :)Kızlar sabahları yeşillikleri ben tek tek yiyemiyorum tadı acı geliyor. Onun yerine nane, roka ve az maydonoz doğrayıp içine nar, zeytinyağı ve nar ekşisi katıyorum. Çok fresh bir salata ve de baya lezzetli. Bahaneyle sabah da yeşillik yemiş oluyorum. Benim gibi zorlananlar varsa deneyin
Teşekkürler canım aynen valla tok da tutuyor :)Afiyet şifa olsun canım . ohh mis giibi. hem bağırsakları da güzelce çalıştırır :)
Evdeyim ama tam zamanlı çalışıyorum evden. Ben İzmir de yaşıyorum. Firmam İstanbul da. Arada İstanbula'a git gel yapıyordum ama hamilelikten beri yapamıyorum. Veri tabanı analistliği şeklinde geçiyor yaptığım iş. Web siteleri ya da markaların app uygulamarına yönelik detaylı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kullanıcılar için daha kullanılabilir, basit hale getirmeye çalışıyoruz bunları.
Canım ben anlamıyorum pek ama benim değerlerim seninle yakın çıkmış ve bana doktorum tamamen normal demiştiKızlar şeker yüklemesi sonucum çıktı aclik 67 Aralık egeri 70 100
1.saat tokluk 156 değer aralığı 60 140
2.saat tokluk parmakta 133
Nasıl sizce smdi doktoruma da atacgam
Doktoruma attım bakalım ne diyeck inşallah sknti yokturCanım ben anlamıyorum pek ama benim değerlerim seninle yakın çıkmış ve bana doktorum tamamen normal demişti
Yoktur bence canım eğer seninkinde sıkıntı varsa benim doktorum bana yalan söylemiş oluyorDoktoruma attım bakalım ne diyeck inşallah sknti yoktur
Benimde annemler 14 kardeşsorma5leyene kadar durmamıslar ay benim babannem de öyle 9 doğum yapmıs kadın
Bilmiyoruz artk attım bakalım geri dönüş yapar doktorm ne diyeck deger aralığı dusundrdu bemiYoktur bence canım eğer seninkinde sıkıntı varsa benim doktorum bana yalan söylemiş oluyor
Benimde en çok korktuğum oydu Allah'tan babamızdan şanslıyız 5 kilo doğmuş iştahlı bir cocukmus kayınvalidem ilk iki çocuktan çok çekmiş Allah'ım bana bı tane iştahlı çocuk nasip et demiş kocam bey doğmuşAhahahaaoğlun nasıl peki? Çocuğum bana çekecek diye korkuyorum annem hep çok zor olduğumu söyler
Amin kuzum inşallahBenimde en çok korktuğum oydu Allah'tan babamızdan şanslıyız 5 kilo doğmuş iştahlı bir cocukmus kayınvalidem ilk iki çocuktan çok çekmiş Allah'ım bana bı tane iştahlı çocuk nasip et demiş kocam bey doğmuşoğlumda babasına benziyor çok şükür şimdi duam kızımda benzesin hem huyu hem suyu hem tipi herseyleri babası olsun ikisinin de
Yok kiizz alleye nerde para yetistireyimCanım senin doktorun kim? Alleye mi gidiyorsun
Canım benim büyük oğlum 8 aylık bıraktı emmeyi, şimdi 11 yaşında maşallahı var herşeyi yer içerküçük oğlum da 3,5 yaşa kadar emdi o daha seçici
Referans aralığı bende farklı 1. Saat 70-180 bu kadar değişiyor mu acaba hastaneye göre.Kızlar şeker yüklemesi sonucum çıktı aclik 67 Aralık egeri 70 100
1.saat tokluk 156 değer aralığı 60 140
2.saat tokluk parmakta 133
Nasıl sizce smdi doktoruma da atacgam
Anladım kuzum . Bebiş doğduktan sonra birlikte gidersiniz İstanbul'a inşallah :)))Evdeyim ama tam zamanlı çalışıyorum evden. Ben İzmir de yaşıyorum. Firmam İstanbul da. Arada İstanbula'a git gel yapıyordum ama hamilelikten beri yapamıyorum. Veri tabanı analistliği şeklinde geçiyor yaptığım iş. Web siteleri ya da markaların app uygulamarına yönelik detaylı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kullanıcılar için daha kullanılabilir, basit hale getirmeye çalışıyoruz bunları.
14ü nasık cıkartmıs valla helal olsun anneanneyeBenimde annemler 14 kardeşbiz bir taneyi zor doguruyoruz kadınlar tarlada çalışarak doğurmuş bide
Evett hemde çok zor kuzum ama ben oğlumda çok hassas davrandım yemek ve uyku saatleri kesinlikle dışarı çıkmadım bir rutin oluşturdum saatle çalışıyordum resmen yiyeceği herşeyi ozel getirtirdim çeşit çeşit unları vardı muhallebilerinin içine tereyağını ruşeymini pekmezini koyardım korkudan baya takıntılı bir anne olmuştumAmin kuzum inşallahvallahi yemeyen çocuk zor
Kadincagiz 38 yaşında göçmüş kuzum vücut dayanır mı14ü nasık cıkartmıs valla helal olsun anneanneye1den sonrw tövbe eden ben
Bilmiyorum cnm ben sağlık ocağında yaptrdmReferans aralığı bende farklı 1. Saat 70-180 bu kadar değişiyor mu acaba hastaneye göre.
Ahh ha ne bileyim ben öyle kalmış aklımdaYok kiizz alleye nerde para yetistireyimnormal bir hastane ben doktorum icin tercih ettim il dışından gelenler bile var çok dogalci bir doktor doğuma karşı çok hassas nehir bayram aşığım kadına çok seviyorum
Şuan nasıl peki oğlunun yemesiEvett hemde çok zor kuzum ama ben oğlumda çok hassas davrandım yemek ve uyku saatleri kesinlikle dışarı çıkmadım bir rutin oluşturdum saatle çalışıyordum resmen yiyeceği herşeyi ozel getirtirdim çeşit çeşit unları vardı muhallebilerinin içine tereyağını ruşeymini pekmezini koyardım korkudan baya takıntılı bir anne olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?