2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar şeker yüklemesi sonucum çıktı aclik 67 Aralık egeri 70 100
1.saat tokluk 156 değer aralığı 60 140
2.saat tokluk parmakta 133
Nasıl sizce smdi doktoruma da atacgam

Afiyet şifa olsun canım . ohh mis giibi. hem bağırsakları da güzelce çalıştırır :)

Evdeyim ama tam zamanlı çalışıyorum evden. Ben İzmir de yaşıyorum. Firmam İstanbul da. Arada İstanbula'a git gel yapıyordum ama hamilelikten beri yapamıyorum. Veri tabanı analistliği şeklinde geçiyor yaptığım iş. Web siteleri ya da markaların app uygulamarına yönelik detaylı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kullanıcılar için daha kullanılabilir, basit hale getirmeye çalışıyoruz bunları.

Canım ben anlamıyorum pek ama benim değerlerim seninle yakın çıkmış ve bana doktorum tamamen normal demişti

Ahahahaa oğlun nasıl peki? Çocuğum bana çekecek diye korkuyorum annem hep çok zor olduğumu söyler
Benimde en çok korktuğum oydu Allah'tan babamızdan şanslıyız 5 kilo doğmuş iştahlı bir cocukmus kayınvalidem ilk iki çocuktan çok çekmiş Allah'ım bana bı tane iştahlı çocuk nasip et demiş kocam bey doğmuş oğlumda babasına benziyor çok şükür şimdi duam kızımda benzesin hem huyu hem suyu hem tipi herseyleri babası olsun ikisinin de

Amin kuzum inşallah vallahi yemeyen çocuk zor

Yok kiizz alleye nerde para yetistireyim normal bir hastane ben doktorum icin tercih ettim il dışından gelenler bile var çok dogalci bir doktor doğuma karşı çok hassas nehir bayram aşığım kadına çok seviyorum

Referans aralığı bende farklı 1. Saat 70-180 bu kadar değişiyor mu acaba hastaneye göre.

Anladım kuzum . Bebiş doğduktan sonra birlikte gidersiniz İstanbul'a inşallah :)))

Amin kuzum inşallah vallahi yemeyen çocuk zor
Evett hemde çok zor kuzum ama ben oğlumda çok hassas davrandım yemek ve uyku saatleri kesinlikle dışarı çıkmadım bir rutin oluşturdum saatle çalışıyordum resmen yiyeceği herşeyi ozel getirtirdim çeşit çeşit unları vardı muhallebilerinin içine tereyağını ruşeymini pekmezini koyardım korkudan baya takıntılı bir anne olmuştum

14ü nasık cıkartmıs valla helal olsun anneanneye 1den sonrw tövbe eden ben
Kadincagiz 38 yaşında göçmüş kuzum vücut dayanır mı sonra olan 14 tane boy boy çocuğa olmuş hepsi kopuk ve parçalanmış hayatlar yaşamış kızları küçük yaşta evlendirip oğlanları yurda vermişler benim annem 14 yaşında evlenmis çok acı ama gerçek...

Ahh ha ne bileyim ben öyle kalmış aklımda pahalı mı orası hiç bilmiyorum, büyük oğlumu doğurduğum doktorda orada şuan, takip ediyorsan bilirsin Sevil Ateş nehir bayramı biliyorum ssvd destekliyor, çok takip etmiştim zamanında, ama ben normal doğum yapamıyorum malesef ki artık kabullendim, riske de atmak istemem ama zamanında çok ilgilendim, sen Avrupa yakası dasın sanırım
Şuan nasıl peki oğlunun yemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…