2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar ya bir şey sorcam gebelikle alakali değil ama Yerleri hangi deterjan ile siliyorsunuz yani ne kullanıyorsunuz? Ben Amwayın ürünlerini kullanıyordum ama çok da masum değilmiş, Ersağ almayı düşünüyorum bakalım o nasıl Evde de bingonun yer yüzey temizleyicisi var o da çok hoş kokuyor, ben arada sirke ile siliyorum ama her zaman da olmuyor o tabi yani

Reactions: The
Merhaba arkadaşlar. Bu hafta şeker yüklemesi yaptırdım
Glukoz 0 dk 87
Glukoz 60 dk 172
Glukoz 120 dk 116
Sonuç bu şekilde. Henüz doktorumla görüşemedim. Sizce bu sonuç nasıl, anlayan varsa yazabilir mi?

Ben Ersağ kullanıyorum yer temizleyici olarak ve aşırı memnunum. Yıllardır kullanıyorum, kokusunu da çok seviyorum:)

Kızlar yaaa bu saat oldu bende uyku yok gece 11 gibi abimlerle tatlı yemeğe çıktık ve ben ayıptır söylemesi katmer yedim acaba o mu yaptı şekerli diye uykum kaçtı anlamadım ilk defa bu kadar saate uyuyamadım yaaa ooff

çok ama çok teşekkür ederim bana da kes dediler Arda Lembet varmış evime yakın bir de ona danışayım dedim randevu bulursam
Canım perinatologlar genelde vermiyorlar iğneyi
Bana da Recep Hoca kullanmana gerek yok dedi, ama ben kararsızım ya çok korkuyorum bu seferde iğneyle aramda bir bağ oluştu bırakamıyorum
Senin ve bebeğin sağlığında damarlarda kan akımında hiç bir sorun yok dedi, bana da hiç test vs yapılmadı iki kaybım olduğu için verdi doktor, bu iğneği de aile hekimi dahil 4 doktorla görüştüm hepsi kullanmakta fayda var dedi, ayy bilmiyorum ama ben iğneyi kullanmak istiyorum sanırım

Kızlar resmen hiç uyumadım şimdi de yeğenim hastalanmış onu hastaneye götürcez resmen sıfır uykuylayım şimdi bomba soru geliyor, sizce bu uykusuzluğun bebeğe bir etkisi olabilir mi

Kızlar bende bugün 2. Doz tetanoz aşısını oldum , ilkinde pek etkilememişti beni bu kez de etkilemez inşallah aşı olmadan önce sabahtan da 1 saat aç karnına araba kullandım öyle bir midem bulandı ki kendimi banyoya zor attım , hamilelik boyunca ilk defa istifra ettim

Şifa olsun canım
Kızlar ilaç bana çok iyi geldi. Resmen ben nefes alamıyormuşum sıkışma hissediyordum hep. İlaçla nefes alış verişim değişti gerçekten
Maşallah canımhep böyle olsun
Yenildi mi yumurtalar, avokadolar

Canım çok sevindim hangi ilacı verdi, benim sabah 14\8 çıktı tansiyonum
Kuzum benim de hep öyleydi onlarda gitmiyordum da doktorda 14/9 u geçince 20 dk bekle tekrar ölç düşmezse gel denmişti bana. Küçük tansiyonun büyüklüğü daha büyük sorun sanırım. Benim dün 110u buldu mesela küçük. Alfamet sanırım adı kuzum. Hamile tansiyonu içinmiş

Cnm bndede detaylıda perinatolog pıhtılaşma yok,iğneye grek yok ama tedbir amaclı kullandırıyorlar dedi, halbukı raporumu gören 2 doktor pıhtılaşma var hemn iğne başla demişti.
Bnde mecbur devam ediyorum son aylarda 2 güne 1e mi düşürsem dıyorum. Ama risk işte, kan akışları çok iyiydi detaylıda.

Avokado yoktu markette yumurta yedim bu sabah kanepe yaptım yumurtalı peynirli kaşarlı, bir de bal yedim. Az mı oldu sizce kızlar?
Canım senin ikinci ölçümünde bebeğin kilosunun 500 kusurler olduğunu söylemiştin, eğer boyleyse çok kasmana gerek yok ki masallah kilosu gayet güzel haftasıyla. Tabiki sağlıklı beslen ama endişe etme bence

Avokado yoktu markette yumurta yedim bu sabah kanepe yaptım yumurtalı peynirli kaşarlı, bir de bal yedim. Az mı oldu sizce kızlar?
Bende yediklerimi yazayım, yarım avokado, 2 yumurta(normalde 1 yumurta yiyorum da bugün küçük oğlum yemedi onu da yedim) beyaz peynir, kaşar peyniri, zeytin genelde böyle oluyor benim kahvaltım 1 dilimde ekmek
Şifa olsun bebişlerimize
Biraz sonra ceviz badem fındız muz süt yerim,
Perinatologlar kolay kolay vermiyor iğneyi bana da detaylıda gerek yok kan akışı iyi dedi ama kadın doğum doktoru verdi, bırakamıyorum ben 4 farklı doktora danışmıştım iğneyi kullanırken de, hepsi kullan dedi, şimdi benimde kafam karıştı ama iğneyi bırakamam sanırım

Merhaba. Ben de 19 haftalik gebeyim. Bende de hafif düzeyde pıhtılaşma çıktığı için kan sulandırıcı igne ve coraspin kullandım iki kızımda da. Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım. Fakat bu gebeligimde hematoloji doktoru igneye gerek yok dedi ve rapor çıkartmadı. Ama ben tedbir amaçlı coraspin kullanıyorum detaylıda sorucam bakalım devam etmem gerekir mi diye.siz raporla mi alıyorsunuz igneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…