Ben Ersağ kullanıyorum yer temizleyici olarak ve aşırı memnunum. Yıllardır kullanıyorum, kokusunu da çok seviyorum:)Kızlar ya bir şey sorcam gebelikle alakali değil amaYerleri hangi deterjan ile siliyorsunuz yani ne kullanıyorsunuz? Ben Amwayın ürünlerini kullanıyordum ama çok da masum değilmiş, Ersağ almayı düşünüyorum bakalım o nasıl Evde de bingonun yer yüzey temizleyicisi var o da çok hoş kokuyor, ben arada sirke ile siliyorum ama her zaman da olmuyor o tabi yani
Canım perinatologlar genelde vermiyorlar iğneyiçok ama çok teşekkür ederimbana da kes dediler Arda Lembet varmış evime yakın bir de ona danışayım dedim randevu bulursam
Kuzum bence sen hiç gitme bulaşır falanKızlar resmen hiç uyumadım şimdi de yeğenim hastalanmış onu hastaneye götürcez resmen sıfır uykuylayımşimdi bomba soru geliyor, sizce bu uykusuzluğun bebeğe bir etkisi olabilir mi
Ayyy çok sevindim. Tansiyon ilacı mı kuzum. Orayı atladımKızlar ilaç bana çok iyi geldi. Resmen ben nefes alamıyormuşum sıkışma hissediyordum hep. İlaçla nefes alış verişim değişti gerçekten
Canım çok sevindim hangi ilacı verdi, benim sabah 14\8 çıktı tansiyonumKızlar ilaç bana çok iyi geldi. Resmen ben nefes alamıyormuşum sıkışma hissediyordum hep. İlaçla nefes alış verişim değişti gerçekten
Şifa olsun canımKızlar bende bugün 2. Doz tetanoz aşısını oldum , ilkinde pek etkilememişti beni bu kez de etkilemez inşallahaşı olmadan önce sabahtan da 1 saat aç karnına araba kullandım öyle bir midem bulandı ki kendimi banyoya zor attım , hamilelik boyunca ilk defa istifra ettim
Maşallah canımKızlar ilaç bana çok iyi geldi. Resmen ben nefes alamıyormuşum sıkışma hissediyordum hep. İlaçla nefes alış verişim değişti gerçekten
Evet kuzum tansiyon ilacı ve coraspin başladı doktor. Acildeki doktor verdi kendi doktorumla da konuştum kullan dedi. Çünkü tansiyonum düşmüyorduAyyy çok sevindim. Tansiyon ilacı mı kuzum. Orayı atladım
Kuzum benim de hep öyleydi onlarda gitmiyordum da doktorda 14/9 u geçince 20 dk bekle tekrar ölç düşmezse gel denmişti bana. Küçük tansiyonun büyüklüğü daha büyük sorun sanırım. Benim dün 110u buldu mesela küçük. Alfamet sanırım adı kuzum. Hamile tansiyonu içinmişCanım çok sevindim hangi ilacı verdi, benim sabah 14\8 çıktı tansiyonum
Avokado yoktu marketteŞifa olsun canım
Maşallah canımhep böyle olsun
Yenildi mi yumurtalar, avokadolar
Cnm bndede detaylıda perinatolog pıhtılaşma yok,iğneye grek yok ama tedbir amaclı kullandırıyorlar dedi, halbukı raporumu gören 2 doktor pıhtılaşma var hemn iğne başla demişti.canım ben de sana birsey danışmak istiyordumTikabasa da bilebilir belki detaylı da doktorum iğneye gerek yok bence dedi ne yapmalıyım bilemedim tedbiren devam etsem mi yoksa başka iyi bir doktora gitsem mi ben de pıhtılaşma hiç bakılmadı ama solda hafif direnc var dendi ama detaylı da sorun görülmedi
Canım senin ikinci ölçümünde bebeğin kilosunun 500 kusurler olduğunu söylemiştin, eğer boyleyse çok kasmana gerek yok ki masallah kilosu gayet güzel haftasıyla. Tabiki sağlıklı beslen ama endişe etme benceAvokado yoktu marketteyumurta yedim bu sabah kanepe yaptım yumurtalı peynirli kaşarlı, bir de bal yedim. Az mı oldu sizce kızlar?
Bende yediklerimi yazayım, yarım avokado, 2 yumurta(normalde 1 yumurta yiyorum da bugün küçük oğlum yemedi onu da yedimAvokado yoktu marketteyumurta yedim bu sabah kanepe yaptım yumurtalı peynirli kaşarlı, bir de bal yedim. Az mı oldu sizce kızlar?
Perinatologlar kolay kolay vermiyor iğneyi bana da detaylıda gerek yok kan akışı iyi dedi ama kadın doğum doktoru verdi, bırakamıyorum benCnm bndede detaylıda perinatolog pıhtılaşma yok,iğneye grek yok ama tedbir amaclı kullandırıyorlar dedi, halbukı raporumu gören 2 doktor pıhtılaşma var hemn iğne başla demişti.
Bnde mecbur devam ediyorum son aylarda 2 güne 1e mi düşürsem dıyorum. Ama risk işte, kan akışları çok iyiydi detaylıda.
Merhaba. Ben de 19 haftalik gebeyim. Bende de hafif düzeyde pıhtılaşma çıktığı için kan sulandırıcı igne ve coraspin kullandım iki kızımda da. Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım. Fakat bu gebeligimde hematoloji doktoru igneye gerek yok dedi ve rapor çıkartmadı. Ama ben tedbir amaçlı coraspin kullanıyorum detaylıda sorucam bakalım devam etmem gerekir mi diye.siz raporla mi alıyorsunuz igneyiCnm bndede detaylıda perinatolog pıhtılaşma yok,iğneye grek yok ama tedbir amaclı kullandırıyorlar dedi, halbukı raporumu gören 2 doktor pıhtılaşma var hemn iğne başla demişti.
Bnde mecbur devam ediyorum son aylarda 2 güne 1e mi düşürsem dıyorum. Ama risk işte, kan akışları çok iyiydi detaylıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?