Bence sizin de iyi gibi ama ilk 60 dk biraz düşündürdü yüksek gibi geldiBen henüz görüşemedim doktorumla.İnsallah benim sonuçlar da iyidir.
Bnım pai homozigot, Bi tanesi heterezigotIki genimde mthfr heterozigot.
Gözün aydın canım maaşallah bebişeDoktor çok rahattı şaşırdım yani plesenta konusunda falan da yatma dedizaten yukarı çıkmış ama çıkmamış olsaydı da yatarak çıkmazdı dedi, yatarak riskli gebelik tedavi eden tek ülkeyiz herhalde falan dedi. Hayır Ankara'daki en iyi riskli gebelik doktorlarından biri bu bir de yani, deneyimsiz biri de değil. Anlamadım nasıl bir rahatlık
Canım çok yorma kendini :) açlığımzıı hissettimiyprlsrdır bence ya sadece o an çok enerjik olamıyorlardır ama yine de onlar bir şekilde besleniyor bizdenAyy kızlar benim için zor bir gündü.. Gece tatlı yemenin cezasını çektim resmen valla sabah 8 e kadar uyuyamadım, sonra ablam aradi yeğenim hastaydı, onu hastaneye götürelim dedi eşime ama annem beni bırakmadı sen gitme dedi bende annemlerde 11 buçuğa kadar uyumuşum sonra kahvaltı yaptık eve geldim yine evimizin tuvaletinde solucanama nerden geldigini bulduk tabi bende huylandim bütün evi süpürüp sildim veee o kadar acıktımki anlatamam eşimi bekliyorum yemek getirsin diye. İlk defa bu kadar açlık hissediyorum mandalina kuru kayısı ceviz vs yedim ama yok kesmiyor biz acıktığımızda bebişlerde acaba açlık hissediyor mudur şimdi yattım ve bu geldi aklıma
Allahım kargocunun yaptığı da iş mi tövbe ya bazen cidden anlayamıyorum.. Biraz dinle canım kendini dinlenirken hala kasılma devam ediyorsa bir görünürsün doktora rahatlarsınbugün bebek arabamız geldi bu allahın cezası süratkargo evim 4. katta diye koliyi gelin aşağıdan alın diye apartmanın içinde bas bas bağırdı dedim ki hamileyim ben çıkartamam getirir misiniz diye bana ne dedi resmen komşum iniyordu sağolsun o çıkardı zaten iki gündür çok yoruluyorum bu günde yatarken de kasılmalarım oldu doktora gitsem mi diye düşünüyorum
ben yaptırdım canım 75 gram yüklendi açlık 90Kızlar kimler şeker yüklemesi yaptırdı sonuçlarınızı söyler misiniz
Anladım. Ben de homozigot olursa sıkıntı diye biliyorum.kadin doğumcular genelde tedbir amaçlı veriyor. Sağlıcakla alalım kucagimiza inşallahBnım pai homozigot, Bi tanesi heterezigot
Perinatolog bna ilk üstteki 2 tanesi heterozigot olursa pıhtılaşma deriz dedi.
25+4 bugün yaptırdım benŞeker yüklemesini kaçıncı hafta yaptınız peki ? Kızlar
Kuzum 24-28 arası yapalım dedi doktor banaŞeker yüklemesini kaçıncı hafta yaptınız peki ? Kızlar
Anladım kuzum banada aynı dedi ben 24 haftalık oldum. Sonraki kontrole yapar heralde heyetten sonra kontrole gideceğim. O zaman yapar sanırım. Sen nasılsın canım nasıl oldun iyi misinKuzum 24-28 arası yapalım dedi doktor bana
Soğuk kanlı biri, ama işinin çok uzmanıymış. Geçen ben çok ağladığımda çok destek oldu. Haftaya Çarşamba günü tekrar görecek bizi bakalımİşinin ehli belli ki, bebeğin pozisyonu da iyiydi, yarım saat kadar sürdü, felaket tellalı değil en azından
Çok hastası vardı ben gittiğim gün oturacak yer yoktu neredeyse
İlk önce kendi ölçümler yaptı, baktı bebeğe, sonra da bana açıkladı
Ama ben daha sıcak ve güler yüzlü bekledim, değildiçok önemli değil tabii de belki karakteri, işini düzgün yapsın yeter
Yani iyi hissediyorum kuzum ama bugün yine tansiyonum durduk yere yüksekti. Özellikle küçük tansiyonum yükseliyor benim. 90ı geçiyorAnladım kuzum banada aynı dedi ben 24 haftalık oldum. Sonraki kontrole yapar heralde heyetten sonra kontrole gideceğim. O zaman yapar sanırım. Sen nasılsın canım nasıl oldun iyi misin
Evet soğukkanlı baya, işinin uzmanı doktorum çok methetti o yönlendirdi zaten, hastanedeki doç, Recep Hocaya gidersen içimiz rahat olur demiştiSoğuk kanlı biri, ama işinin çok uzmanıymış. Geçen ben çok ağladığımda çok destek oldu. Haftaya Çarşamba günü tekrar görecek bizi bakalım
Aynen cnm bnde homozıgot daha kötüsü dıye bıkıyorum, ve pai genininde önemli oldugunu duymustum.Anladım. Ben de homozigot olursa sıkıntı diye biliyorum.kadin doğumcular genelde tedbir amaçlı veriyor. Sağlıcakla alalım kucagimiza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?