2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Şeker yüklemesini kaçıncı hafta yaptınız peki ? Kızlar

Ayy kızlar benim için zor bir gündü.. Gece tatlı yemenin cezasını çektim resmen valla sabah 8 e kadar uyuyamadım, sonra ablam aradi yeğenim hastaydı, onu hastaneye götürelim dedi eşime ama annem beni bırakmadı sen gitme dedi bende annemlerde 11 buçuğa kadar uyumuşum sonra kahvaltı yaptık eve geldim yine evimizin tuvaletinde solucan ama nerden geldigini bulduk tabi bende huylandim bütün evi süpürüp sildim veee o kadar acıktımki anlatamam eşimi bekliyorum yemek getirsin diye. İlk defa bu kadar açlık hissediyorum mandalina kuru kayısı ceviz vs yedim ama yok kesmiyor biz acıktığımızda bebişlerde acaba açlık hissediyor mudur şimdi yattım ve bu geldi aklıma

Gözün aydın canım maaşallah bebişe Ankara da hangi perinatolağa gittin? Ben 2 hafta önce kendi doktorumun önerisiyle perinatolog Sertaç Esin’e gitmiştim, biraz soğuk ve hafiften felaket tellalıydı açıkçası. Beni korkutan birkaç şey söyledi, burada kimse etkilenmesin diye yazmadım. Sonrasında kendi doktorumla konuştuğumda şu an için endişelenecek bir durum olmadığı takip edeceğimizi söyleyerek rahatlatmıştı beni.

Reactions: The
bugün bebek arabamız geldi bu allahın cezası süratkargo evim 4. katta diye koliyi gelin aşağıdan alın diye apartmanın içinde bas bas bağırdı dedim ki hamileyim ben çıkartamam getirir misiniz diye bana ne dedi resmen komşum iniyordu sağolsun o çıkardı zaten iki gündür çok yoruluyorum bu günde yatarken de kasılmalarım oldu doktora gitsem mi diye düşünüyorum

Canım çok yorma kendini :) açlığımzıı hissettimiyprlsrdır bence ya sadece o an çok enerjik olamıyorlardır ama yine de onlar bir şekilde besleniyor bizden

Allahım kargocunun yaptığı da iş mi tövbe ya bazen cidden anlayamıyorum.. Biraz dinle canım kendini dinlenirken hala kasılma devam ediyorsa bir görünürsün doktora rahatlarsın

bugün tam uzanırken durup dururken göbek deliğimin yanında top gibi toplandı çok yoruldum diye sakinleşmeye çalışıyorum

Bnım pai homozigot, Bi tanesi heterezigot

Perinatolog bna ilk üstteki 2 tanesi heterozigot olursa pıhtılaşma deriz dedi.
Anladım. Ben de homozigot olursa sıkıntı diye biliyorum.kadin doğumcular genelde tedbir amaçlı veriyor. Sağlıcakla alalım kucagimiza inşallah

Soğuk kanlı biri, ama işinin çok uzmanıymış. Geçen ben çok ağladığımda çok destek oldu. Haftaya Çarşamba günü tekrar görecek bizi bakalım

Anladım kuzum banada aynı dedi ben 24 haftalık oldum. Sonraki kontrole yapar heralde heyetten sonra kontrole gideceğim. O zaman yapar sanırım. Sen nasılsın canım nasıl oldun iyi misin
Yani iyi hissediyorum kuzum ama bugün yine tansiyonum durduk yere yüksekti. Özellikle küçük tansiyonum yükseliyor benim. 90ı geçiyor ilaca alışınca herhalde düzelir yani inşallah

Soğuk kanlı biri, ama işinin çok uzmanıymış. Geçen ben çok ağladığımda çok destek oldu. Haftaya Çarşamba günü tekrar görecek bizi bakalım
Evet soğukkanlı baya, işinin uzmanı doktorum çok methetti o yönlendirdi zaten, hastanedeki doç, Recep Hocaya gidersen içimiz rahat olur demişti
Çok şükür güzel şeyler duydum
Ben inanıyorum, sen inde güzel geçecek canım, gönlünü ferah tut

Anladım. Ben de homozigot olursa sıkıntı diye biliyorum.kadin doğumcular genelde tedbir amaçlı veriyor. Sağlıcakla alalım kucagimiza inşallah
Aynen cnm bnde homozıgot daha kötüsü dıye bıkıyorum, ve pai genininde önemli oldugunu duymustum.
Aminnnn Cnm

Kızlar bende şeker çıktı maalesef. Yarın endokrinolojiye gideceğim.
Bebeğimin kalbinde başka sıkıntı da çıktı maalesef. Onu şimdi paylaşmayım tam netleşirsin öyle uygun olursa anlatırım. Kötü bir gün geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…