2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Allah şifa versin inşallah canım güzel haberler al en kısa zamanda

Canıım Allah şifa versin. İnşallah tedavisi, çözümü olan bir şeydir

Şeker için üzülme, uygun tedavi, diyetle üstesinden gelirsiniz evellah kalp sıkıntısını detaylıda mı öğrendiniz canım, Rabbim şifa versin

Canıım Allah şifa versin. İnşallah tedavisi, çözümü olan bir şeydir
Kızlar tek bişey söyleyeceğim kafanıza bişey takmayın taktıkça çünkü hep bişeyler çıkıyor akışında yaşayın herşeyi. Ne kadar takarsak gerçekten başka başka şeyler çıkıyormuş gerek yok düşünmeyin

Şeker için üzülme, uygun tedavi, diyetle üstesinden gelirsiniz evellah kalp sıkıntısını detaylıda mı öğrendiniz canım, Rabbim şifa versin
Canım nift vs herşey güzeldi hiçbir sıkıntı yoktu detaylı da da görünmedi. Bugün doktor 26. haftamızda olduğumuz için daha net gördü. Double aortik ark tanısı koydu bebeğimin kalbinde fazla bir damar gördü kuzum. Bebeğim doğduğunda takibe alınacak bu sıkıntı yaratmayabilir. İleride yaratıp kalp ameliyatı olmak durumunda da olabilir. Çok nadir görülen bir anomali durumuymuş maalesef bizde çok üzüldük ama elden bişey gelmiyor.

Canım desteğin iyi çok teşekkür ederim amin, inşallah seninse bebişinin iyi olmasına çok sevindim

Çok doğru diyorsun kuzum .. alttaki yorumunu okudum şimdi . ama bak sıkıntı yaratmayabilirmiş. Lütfen güzel düşün güzel olsun .

Allah ın izniyle herşey düzelecek kuzum dualarım seninle inşallah tedavisi olan birlerdir

Çok doğru diyorsun kuzum .. alttaki yorumunu okudum şimdi . ama bak sıkıntı yaratmayabilirmiş. Lütfen güzel düşün güzel olsun .
Amin canım inşallah farkında olmadan bununla yaşayan insanlarda varmış öyle dedi doktorumuz. Onu rahatsız etmeyecek olursa hiçbir sıkıntı olmayacak tek duam bu süreci sıkıntısız atlatmamız.
Ay şu da çıkmasın ay bu da olmasın diye diye bu günlere geldim meğer buna gerek yokmuş. Akışında rahat olunmadıkça hep başka şeyler çıkıyormuş en güzeli hamilelik sürecini rahat ve çok irdelemeden yaşamakmış. Sağol canım inşallah sağlıkla alalım evlatlarımızı.

Kesinlikle haklısın. Belki de ben de detaylıya gireceğim için kafaya taka taka böyle oldum ve ilaca kadar gitti sorunum

Allah ın izniyle herşey düzelecek kuzum dualarım seninle inşallah tedavisi olan birlerdir
Canım benim sende benim dualarımdasın. Tedavisi var şükür bin şükür ağır bir hastalık durum değil. sende kendine çok dikkat et.

Kalbini ferah tut kuzum i, inşallah düzelecek bir şeydir, kalp ile ilgili sıkıntılar düzeliyor genelde, dua edelim, ederiz hep beraber
Çok iyi anlıyorum elden bişey gelmiyor, Allaha sığınacağız, güzel düşğnüleim güzel olsun

Canım desteğin iyi çok teşekkür ederim amin, inşallah seninse bebişinin iyi olmasına çok sevindim
Rica ederim canım, burada en çok biz birbirimizi anlıyoruz, Allahın izniyle güzel düşünüp güzellikler getiriyoruz hayatımıza

Kalbimizi ferah tutalım canım dualarımız seninle , herşey çok güzel olacak , güzel enerjilerimizi yollayacağız , belki de hiçbir müdahale gerekmeyecek , sen Kafana takıp bebişi de etkileme

Kızlar bu elde kolda uyuşmanın magnezyum eksiğiyle alakası olabilir mi yaaa? Benim doktorum niye bu kadar rahat acaba bana takviye vs demedi ama magnezyum kullanınca azaliyormus galiba yani uzun süre telefon tutamamaya ya da el işi yapamamaya başladım uyuşukluktan

Bende de uyuşma ve elde ayakta kasılma vardı canım kan magnezyum değerim düşük çıktı magnezyum içerikli beslenmeye çalış olmazsa , takviye içebilirsin dedi magnorm tarzı sandoz , içtiğin vitamin varsa içeriğine bak ama bazı vitamin takviyelerin içeriğinde olabilir

canım bugün başka bir profesöre gittim kilom 70 olmuş kilom nedeniyle sen devam et iğneye doğuma bir gün kala bırak dedi ben artık devam edeceğim kan akışında bugün bir sorun görmedi

bana da bugün doğuma kadar devam dediler ama kilom 70 ve bir kaybım var diye yaşım da var 39 hepsi birleşince devam dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…