2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
İçinde 17mg demir var yazıyor. Ancak doktorum 2 hafta sonra aç gel bir açlık tokluk kanına ve demirine bakalım dedi. Demir eksikliği varsa ekstra demir hapı kullanmaya başlarsın dedi.
Benim multivitaminde de 17 mg vardı. Ona rağmen hgb düşmüş, ferritin 9 olmuştu. Ayrı Demir ilacının kendisi de 17 mg dı. Onu iki doza çıkardı. Burda kullananların demir ilaçları hep 80 mg 100 mg gibi değerlerde . Ferro sanol gibi .

Kuzum cevizi neden siyaha döndürmüş?ben cevizi tüketmeden önce sıcak suda bekletiyorum sonra tüketiyorum.Çok yakmışsa eğer nasıl tüketicenki onun vitamini kaldımıki
İşte canım onu diyorum ya bildiğin sarı ceviz gitmiş kahverengi bazı yerleri siyah ceviz gelmiş artık fırında mı kavurdu ocakta tava da mı kavurdu naptıysa tadı o taze ceviz değil o kavrulmuş tat geliyor bende biraz önyargılı yaklaştım yemem bunu dedim eşime yani kavrulunca bütün o vitamini gitti neden yiyeyim ki demi

Kuzum bence git. Çok tehlikeli diye değil ama önlem al diye diyorum. Bende de çoktı bu arada ama belirtisiz benim ki. Cuma lökosit 66 çıkmış cumartesi doktor ilaç verdi pazartesi 6 ya düşmüştü
Cok gecmis olsun kuzum bakim hastanede mi doktorum izne cikmisti geldiyse ona gidim gelmediyse acile gidim hemen hafife almim mantar gecirmistim de enfeksiyonsa eger ilk defa oldu bilemedm bi anda

Cok gecmis olsun kuzum bakim hastanede mi doktorum izne cikmisti geldiyse ona gidim gelmediyse acile gidim hemen hafife almim mantar gecirmistim de enfeksiyonsa eger ilk defa oldu bilemedm bi anda
Kuzum acile git herşeye bakıyorlar idrar kan. Yani iki seferdir gidiyorum herşeyime bakıldı

Kavrulmuş kuruyemişlerin bi faydası kalmıyor canım :) . Azar azar ye yine de çiğ kuruyemişi de ayrı tüket

Canım bizde de var hediye geldi daha kurmadık ama bebeği ilk zamanlar tek koymazsınız sen kucağına alıp beraber oturursunuz büyüyünce kullanır ne olacak ki bence güzel olur

Bende de vardı doktor toz şase vermişti kısa süre için de geçiyor bebeğe zararı yok diye biliyorum ben ama seni rahatsız eden bir şey sonuçta o yüzden yorucu ise eşini bekle yoksa da git canım ben olsam öyle yapardım

Onu yiyene kadar taze ceviz yersin canım zararlı olmazda sonuçta ısı görünce yararının gittiğini söylüyor uzmanlar o eşinin olsun bence

Onu yiyene kadar taze ceviz yersin canım zararlı olmazda sonuçta ısı görünce yararının gittiğini söylüyor uzmanlar o eşinin olsun bence
Evet canım eşime şimdilik mecbur marketten aldıracağım kendi anneme de yeni ceviz kırmasını istedim

Yok rahatsız edici olmuyor zaten kremler falan oluyor, onları sürüyordum. Gazlı bez koyunca da belki de daha kolay iyileştiriyordur bilemiyorum. Ben de almıştım ama doktor kullanma diyince kaldı öyle :)

Yok rahatsız edici olmuyor zaten kremler falan oluyor, onları sürüyordum. Gazlı bez koyunca da belki de daha kolay iyileştiriyordur bilemiyorum. Ben de almıştım ama doktor kullanma diyince kaldı öyle :)
Aaa dediğin iyi oldu canım bende depend şimdiden stoklarım diyordum bilmediğim için hiç gerek yok zamanı gelince düşünürüm o zaman onu yoksa elimde kalır gibi

Reactions: The
Aaa dediğin iyi oldu canım bende depend şimdiden stoklarım diyordum bilmediğim için hiç gerek yok zamanı gelince düşünürüm o zaman onu yoksa elimde kalır gibi
Doktoruna şimdiden sorabilirsin canım. Kullan derse bile stoga gerek yok 1 tane yeter :)

Ben de güvenemedim açıkçası, düşebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…