- 16 Mart 2022
- 3.270
- 3.259
- 83
- 33
Benim multivitaminde de 17 mg vardı. Ona rağmen hgb düşmüş, ferritin 9 olmuştu. Ayrı Demir ilacının kendisi de 17 mg dı. Onu iki doza çıkardı. Burda kullananların demir ilaçları hep 80 mg 100 mg gibi değerlerde . Ferro sanol gibi .İçinde 17mg demir var yazıyor. Ancak doktorum 2 hafta sonra aç gel bir açlık tokluk kanına ve demirine bakalım dedi. Demir eksikliği varsa ekstra demir hapı kullanmaya başlarsın dedi.
İşte canım onu diyorum ya bildiğin sarı ceviz gitmiş kahverengi bazı yerleri siyah ceviz gelmiş artık fırında mı kavurdu ocakta tava da mı kavurdu naptıysa tadı o taze ceviz değil o kavrulmuş tat geliyor bende biraz önyargılı yaklaştım yemem bunu dedim eşime yani kavrulunca bütün o vitamini gitti neden yiyeyim ki demiKuzum cevizi neden siyaha döndürmüş? ben cevizi tüketmeden önce sıcak suda bekletiyorum sonra tüketiyorum.Çok yakmışsa eğer nasıl tüketicenki onun vitamini kaldımıki
Cok gecmis olsun kuzum bakim hastanede mi doktorum izne cikmisti geldiyse ona gidim gelmediyse acile gidim hemen hafife almimKuzum bence git. Çok tehlikeli diye değil ama önlem al diye diyorum. Bende de çoktı bu arada ama belirtisiz benim ki. Cuma lökosit 66 çıkmış cumartesi doktor ilaç verdi pazartesi 6 ya düşmüştü
Kuzum acile git herşeye bakıyorlar idrar kan. Yani iki seferdir gidiyorum herşeyime bakıldıCok gecmis olsun kuzum bakim hastanede mi doktorum izne cikmisti geldiyse ona gidim gelmediyse acile gidim hemen hafife almimmantar gecirmistim de enfeksiyonsa eger ilk defa oldu bilemedm bi anda
Kavrulmuş kuruyemişlerin bi faydası kalmıyor canım :) . Azar azar ye yine de çiğ kuruyemişi de ayrı tüketKızlar benim kp her şeyi kavurma huyu var. Çöp bulsa onu da kavuracak yani o derece. Ceviz kırmasını rica ettik taze taze yemek için kavrulmuş şeyler yemediğimi biliyor ama kendisi kavrulmuş kuruyemişlerim daha lezzetli olduğunun kanaatında ona lafım yok ama hamilelikte bütün vitamini gidiyor kaçırınca zararlı değil mi? Düşünün cevizi kavurmuş vermiş güzelim taze cevizi kavurmuş siyaha döndürmüş vermişler yesem mi yemesem mi bilemedim yazık 2 kavanoz vermiş bir de ?
Hee o da var gerci acil daha detayli bakiyo aynen oraya gidim sonuclari yollarim doktoraKuzum acile git herşeye bakıyorlar idrar kan. Yani iki seferdir gidiyorum herşeyime bakıldı
Evet kuzum öyle yap. Hem daha da çabuk olmuş oluyor. Acilde. Rica ederim kuzumHee o da var gerci acil daha detayli bakiyo aynen oraya gidim sonuclari yollarim doktoracok sagol kuzum
Canım bizde de var hediye geldi daha kurmadık ama bebeği ilk zamanlar tek koymazsınız sen kucağına alıp beraber oturursunuz büyüyünce kullanır ne olacak ki bence güzel olurKızlar şunu çok beğeniyorum. Alalım salona kuralım dedim bebiş gün içinde yatar. Ama eşim kabul etmiyor düşer diyeAslanButik Makrome Özel Örgü Salıncak Hamak Pamuk Ip 60 X 80 - Fiyatı, Yorumları
AslanButik Makrome Özel Örgü Salıncak Hamak Pamuk Ip 60 X 80 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl salonumuz çok büyük yani yer var bunun için
Bende de vardı doktor toz şase vermişti kısa süre için de geçiyor bebeğe zararı yok diye biliyorum ben ama seni rahatsız eden bir şey sonuçta o yüzden yorucu ise eşini bekle yoksa da git canım ben olsam öyle yapardımKızlar ya enfeksyon oldum galiba bendun aksam supheleniyodum ictigim suya gore az idrara ciktim dun bu sabahtan beride hafif yanma sanci oluyo sizce hemen doktoruma gideyim mi yoksa aksam esimle mi gitsem bilemedim cok tehlikesi var mi bu haftalarda biliyor musunuz ?
Kuzum istediğim gibi değildi. Bak benim beğendiğim buydu aslındaMontessori ikea da var mıdır acaba oraya da baksan kuzum. Benim yaşadığım yerde bi şey olmadığı için bakamıyorum siz bakın
Onu yiyene kadar taze ceviz yersin canım zararlı olmazda sonuçta ısı görünce yararının gittiğini söylüyor uzmanlar o eşinin olsun benceKızlar benim kp her şeyi kavurma huyu var. Çöp bulsa onu da kavuracak yani o derece. Ceviz kırmasını rica ettik taze taze yemek için kavrulmuş şeyler yemediğimi biliyor ama kendisi kavrulmuş kuruyemişlerim daha lezzetli olduğunun kanaatında ona lafım yok ama hamilelikte bütün vitamini gidiyor kaçırınca zararlı değil mi? Düşünün cevizi kavurmuş vermiş güzelim taze cevizi kavurmuş siyaha döndürmüş vermişler yesem mi yemesem mi bilemedim yazık 2 kavanoz vermiş bir de ?
Evet canım eşime şimdilik mecbur marketten aldıracağım kendi anneme de yeni ceviz kırmasını istedimOnu yiyene kadar taze ceviz yersin canım zararlı olmazda sonuçta ısı görünce yararının gittiğini söylüyor uzmanlar o eşinin olsun bence
Yok rahatsız edici olmuyor zaten kremler falan oluyor, onları sürüyordum. Gazlı bez koyunca da belki de daha kolay iyileştiriyordur bilemiyorum. Ben de almıştım ama doktor kullanma diyince kaldı öyle :)Depend mantıklı değil mi canım?
Ben depend kullanırım sonra ped kullanırım diyordum mantıklı değil mi ki beye göre belli oluyor gazlı bez kullanmak yorar çünkü orada pot gibi pedin üstünde gazlı bez rahatsız edici olmaz mı
Ben de çok beğeniyorum yaCanım bizde de var hediye geldi daha kurmadık ama bebeği ilk zamanlar tek koymazsınız sen kucağına alıp beraber oturursunuz büyüyünce kullanır ne olacak ki bence güzel olur
Aaa dediğin iyi oldu canım bende depend şimdiden stoklarım diyordum bilmediğim içinYok rahatsız edici olmuyor zaten kremler falan oluyor, onları sürüyordum. Gazlı bez koyunca da belki de daha kolay iyileştiriyordur bilemiyorum. Ben de almıştım ama doktor kullanma diyince kaldı öyle :)
Ayyy bayıldım çok güzelKuzum istediğim gibi değildi. Bak benim beğendiğim buydu aslında
Doktoruna şimdiden sorabilirsin canım. Kullan derse bile stoga gerek yok 1 tane yeter :)Aaa dediğin iyi oldu canım bende depend şimdiden stoklarım diyordum bilmediğim içinhiç gerek yok zamanı gelince düşünürüm o zaman onu yoksa elimde kalır gibi
Ben de güvenemedim açıkçası, düşebilir.Kızlar şunu çok beğeniyorum. Alalım salona kuralım dedim bebiş gün içinde yatar. Ama eşim kabul etmiyor düşer diyeAslanButik Makrome Özel Örgü Salıncak Hamak Pamuk Ip 60 X 80 - Fiyatı, Yorumları
AslanButik Makrome Özel Örgü Salıncak Hamak Pamuk Ip 60 X 80 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl salonumuz çok büyük yani yer var bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?