2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
bence pembe değilse herşey olabilir gibi geliyor bana
Aldıkların çok güzel canım güle güle giysin.. bence gayet erkek de giyebilir ya ben giydirdim hep böyle renkler zaten şimdi istesem de giymiyor, illa mavi diye tutturuyor şimdiden napacaksa maviyi bebekken istediğinizi giydirin sonra giymiyorlar zaten

Ahahahah evet bence de katılıyorum sana erkekler de süslenebilir

Reactions: The
Oğlumun adı Ömer ama kızıma hiçbir isim bulamadık henüz canım ben çift isim sevmiyorum tek koyacağım ama o ismi henüz bulamadım
Canım ismiyle yaşasın oğlun, karakteri nasıl, hareketli mi, yaramaz mı
Ne okur yanlış anlama Ömer ismine yaramaz diyorlar da ondan sordum
Benim eşimin de ismi Ömer

Canım eşim beni tedirgin etti yerken ona da koydum bunun bi tadı değişik dedi baktım bi değişik o pimpirikli öyle şeylere aklımıza takıldı yesen mi yemesen mi sonra boşver ya yeme dedi çok sallamıyor neyseki

İşte bunlar hep folik asit

Cnm ne zamandan beri kan görüyorsun
Buyuk ıhtımal hemoroitin var.

Doğumdan sonra kolonoskopi yaptır Cnm, Bn yaptırdım rahatladım

Tam bir kız annesi havası sende var hepsi ondanbende şimdiden giyim alınca düşünüyorum diyorumki büyüyünce resimlere bakarken demesin anne kız gibi beni giyindirmişsin
Hevesliyim çok inşallah zamanında sağlıkla doğsun da

Cnm bnım pijama takımlarım dantelsiz hiç begenerek almamştım lohusa takımını dantelli alıcam dedim.oğlumda lohusa olup pijamamla yatagımda bıle yatamadım. Şık olsun dedim ve bunu aldım

Eklentiler

• Screenshot_20231129_141552.webp
    29 KB · Görüntüleme: 69
Canım ismiyle yaşasın oğlun, karakteri nasıl, hareketli mi, yaramaz mı
Ne okur yanlış anlama Ömer ismine yaramaz diyorlar da ondan sordum
Benim eşimin de ismi Ömer
Estağfurullah canım yok oğlum gerçekten yaramaz bir çocuk değil maşallah yani 2 yaşın getirdiği huysuzluklari var ama öyle yerinde durmayan, aşırı inatçı bir çocuk değil. Uyumlu, anlaşıldığında da kolay bir çocuk diyebilirim

Cnm ne zamandan beri kan görüyorsun
Buyuk ıhtımal hemoroitin var.

Doğumdan sonra kolonoskopi yaptır Cnm, Bn yaptırdım rahatladım
olabilir canım ama önceden hiç kabızlık sorunum yoktu hamilelikte oldu 2 haftadır ara ara görüyordum son bir haftadır da sudo kremi sürdüm kayısı sıcak su ile geçti şuan da bir şey görmüyorum kayısıyı bırakmayacağım bir süre eğer tekrar ederse yaptırırım canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…