2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ben de baktırdım düşük değil ama hamilelik öncesine göre yarı yarıya inmiş tabi. Bazılarına seruma kadar gidiyor inşallah yaşamayalım da
Ay sanmıyorum. Aile hekiminden düzenli aralıklarda genel kan tahlili yaptırmak lazım o yüzden. Bu hamilelikte her ay ne yaşandığı belli değil. Ben de ilk 2 ay tsh hormonum yüksek çıktı diye ilaç kullanmıştım. Ancak her ay ölçtürüyorum son 2 aydır düşük. İlaç kullanmıyorum o yüzden.

Evet kuzum bence de ölçtürmek lazım her ay düzenli. Benim bu ara hastanede herşeye baktılar zaten

Yaaa kız bebek işte herşeyleri ayri guzel renkli civil civil Rabbim giydigi günleri gormemizide nasip etsin
Amin kuzum amiiiin inşallah aslında ben bunu instagramda erkek bebekte de gördüm kuzum. Oğlum olsa da giydirirdim yani bunu rengarenk şeyleri çok severim

gynoferro ile d vit bende ayrıca kullanıyorum canım multivamin vinelac içiyorum vinelac içinde omega 3 olmayınca onu ayrıca ocean omega 3 aldım ona başladım 2 gündür multivtamini sabahları neden içmiyorsun rahatsız mı ediyor? Her gün artık çiğ kabak çekirdeği ceviz midem almamaya başladı canım :/ magnezyum sabah 1 akşam 1 içiyorum ocean extramag baya iyi geldi bana

Aynen değil kuzum. Beğendiğim montessori tükendi ben de büyüyen beşik bakim diyorum ama boyutu da büyüyünce harbiden büyüsün istiyorum. Bu ikisi hoşuma gitti
Montessori ikea da var mıdır acaba oraya da baksan kuzum. Benim yaşadığım yerde bi şey olmadığı için bakamıyorum siz bakın

Kızlar benim kp her şeyi kavurma huyu var. Çöp bulsa onu da kavuracak yani o derece. Ceviz kırmasını rica ettik taze taze yemek için kavrulmuş şeyler yemediğimi biliyor ama kendisi kavrulmuş kuruyemişlerim daha lezzetli olduğunun kanaatında ona lafım yok ama hamilelikte bütün vitamini gidiyor kaçırınca zararlı değil mi? Düşünün cevizi kavurmuş vermiş güzelim taze cevizi kavurmuş siyaha döndürmüş vermişler yesem mi yemesem mi bilemedim yazık 2 kavanoz vermiş bir de ?

Kuzum cevizi neden siyaha döndürmüş?ben cevizi tüketmeden önce sıcak suda bekletiyorum sonra tüketiyorum.Çok yakmışsa eğer nasıl tüketicenki onun vitamini kaldımıki

Hafif midemi bulandırıyor canım , aksamlari daha iyi oldu
Şifa olsun hepsi canım

Kızlar ya enfeksyon oldum galiba ben dun aksam supheleniyodum ictigim suya gore az idrara ciktim dun bu sabahtan beride hafif yanma sanci oluyo sizce hemen doktoruma gideyim mi yoksa aksam esimle mi gitsem bilemedim cok tehlikesi var mi bu haftalarda biliyor musunuz ?

Kuzum bence git. Çok tehlikeli diye değil ama önlem al diye diyorum. Bende de çoktı bu arada ama belirtisiz benim ki. Cuma lökosit 66 çıkmış cumartesi doktor ilaç verdi pazartesi 6 ya düşmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…