- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ay sanmıyorum. Aile hekiminden düzenli aralıklarda genel kan tahlili yaptırmak lazım o yüzden. Bu hamilelikte her ay ne yaşandığı belli değil. Ben de ilk 2 ay tsh hormonum yüksek çıktı diye ilaç kullanmıştım. Ancak her ay ölçtürüyorum son 2 aydır düşük. İlaç kullanmıyorum o yüzden.Ben de baktırdım düşük değil ama hamilelik öncesine göre yarı yarıya inmiş tabi. Bazılarına seruma kadar gidiyor inşallah yaşamayalım da
Ben bayıldım kuzum çok güzel ve şıkYaa cok basit degil dimi bende renk uyumlarini cok begendimbide beyaz krem giymek istemiyorum esmer oldugum icin icinde patliyorum
Evet kuzum bence de ölçtürmek lazım her ay düzenli. Benim bu ara hastanede herşeye baktılar zatenAy sanmıyorum. Aile hekiminden düzenli aralıklarda genel kan tahlili yaptırmak lazım o yüzden. Bu hamilelikte her ay ne yaşandığı belli değil. Ben de ilk 2 ay tsh hormonum yüksek çıktı diye ilaç kullanmıştım. Ancak her ay ölçtürüyorum son 2 aydır düşük. İlaç kullanmıyorum o yüzden.
Yaaa kız bebek işte herşeyleri ayri guzel renkli civil civil
Amin kuzum amiiiin inşallahYaaa kız bebek işte herşeyleri ayri guzel renkli civil civilRabbim giydigi günleri gormemizide nasip etsin
gynoferro ile d vit bende ayrıca kullanıyorum canım multivamin vinelac içiyorum vinelac içinde omega 3 olmayınca onu ayrıca ocean omega 3 aldım ona başladım 2 gündür multivtamini sabahları neden içmiyorsun rahatsız mı ediyor? Her gün artık çiğ kabak çekirdeği ceviz midem almamaya başladı canım :/ magnezyum sabah 1 akşam 1 içiyorum ocean extramag baya iyi geldi banaB Buddy x canım ben regenesis max kullanıyorum , bir de demir için gynoferro ile d vit var , multivitamini gece yatmadan iciyorum sanki midemi bulamdirir gibi oldu ondan mı eminde olamadım hergun icmiyorum . İçeriğinde var hepsi, akşamları hergun çiğ kabak çekirdeği ise yariyor gibi kas kramplari için, henüz yaşamadım.
İçecek ne kuzum afiyet olsun süper tabakKizlar hamileliğimizin en güzel zamanlari, 2 trimester kendimizi simartalim bir daha aynı gunlere donemeyecegizçok şükür bebeklerimiz iyi, biz de iyi olalım onlar da mutlu olsunlar.
Eki Görüntüle 3343092
Aynen değil kuzum. Beğendiğim montessori tükendiSiesta bence kuzum. Ama bunlar montessori değil ki
Montessori ikea da var mıdır acaba oraya da baksan kuzum. Benim yaşadığım yerde bi şey olmadığı için bakamıyorum siz bakınAynen değil kuzum. Beğendiğim montessori tükendiben de büyüyen beşik bakim diyorum ama boyutu da büyüyünce harbiden büyüsün istiyorum. Bu ikisi hoşuma gitti
Kızlar benim kp her şeyi kavurma huyu var. Çöp bulsa onu da kavuracak yani o derece. Ceviz kırmasını rica ettik taze taze yemek için kavrulmuş şeyler yemediğimi biliyor ama kendisi kavrulmuş kuruyemişlerim daha lezzetli olduğunun kanaatında ona lafım yok ama hamilelikte bütün vitamini gidiyor kaçırınca zararlı değil mi? Düşünün cevizi kavurmuş vermiş güzelim taze cevizi kavurmuş siyaha döndürmüş vermişler yesem mi yemesem mi bilemedim yazık 2 kavanoz vermiş bir de ?
Hafif midemi bulandırıyor canım , aksamlari daha iyi oldugynoferro ile d vit bende ayrıca kullanıyorum canım multivamin vinelac içiyorum vinelac içinde omega 3 olmayınca onu ayrıca ocean omega 3 aldım ona başladım 2 gündür multivtamini sabahları neden içmiyorsun rahatsız mı ediyor? Her gün artık çiğ kabak çekirdeği ceviz midem almamaya başladı canım :/ magnezyum sabah 1 akşam 1 içiyorum ocean extramag baya iyi geldi bana
Ihlamur canım, güzel şeylerde paylaşıp birbirimizi motive edelim dedimİçecek ne kuzum afiyet olsun süper tabak
Renklere bayıldım
Çok güzel gelmiş ben de oğluma bakıyordum bunu rengi capcanlı gelmiş
Sağol kuzum sen de al erkeğe de olurRenklere bayıldım
Oyyy inşallah kuzumÇok güzel gelmiş ben de oğluma bakıyordum bunu rengi capcanlı gelmişsahane olur bebisine,
Kuzum bence git. Çok tehlikeli diye değil ama önlem al diye diyorum. Bende de çoktı bu arada ama belirtisiz benim ki. Cuma lökosit 66 çıkmış cumartesi doktor ilaç verdi pazartesi 6 ya düşmüştüKızlar ya enfeksyon oldum galiba bendun aksam supheleniyodum ictigim suya gore az idrara ciktim dun bu sabahtan beride hafif yanma sanci oluyo sizce hemen doktoruma gideyim mi yoksa aksam esimle mi gitsem bilemedim cok tehlikesi var mi bu haftalarda biliyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?