AslanButik Makrome Özel Örgü Salıncak Hamak Pamuk Ip 60 X 80 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Kızlar şunu çok beğeniyorum. Alalım salona kuralım dedim bebiş gün içinde yatar. Ama eşim kabul etmiyor düşer diye salonumuz çok büyük yani yer var bunun için
Şimdiki bebeklerin bazıları doğar doğmaz emekliyor, dönüyor. Allah korusun bir düşse:) yani bence bebek için olmaz da kendinize alacaksan alabilirsin canım
Şimdiki bebeklerin bazıları doğar doğmaz emekliyor, dönüyor. Allah korusun bir düşse:) yani bence bebek için olmaz da kendinize alacaksan alabilirsin canım
İşte canım onu diyorum ya bildiğin sarı ceviz gitmiş kahverengi bazı yerleri siyah ceviz gelmiş artık fırında mı kavurdu ocakta tava da mı kavurdu naptıysa tadı o taze ceviz değil o kavrulmuş tat geliyor bende biraz önyargılı yaklaştım yemem bunu dedim eşime yani kavrulunca bütün o vitamini gitti neden yiyeyim ki demi
Evet gerçekten çok gördüm öyle yaa yenidoğanken döneni, emekleyeni falan ben de aşırı şaşırdım derler ya eskiden bebeler kaç gün gözünü bile acmazmis, benim oğlum resmen gözlerini cam gibi açık doğdu ve de ağlamıyordu bile sınırlıydı kaşları çatık ahshsh doktorlar fotoğrafını çekelim falan deyip gülüyorlardi. Yani artık bebeler de tuhaf
Evet gerçekten çok gördüm öyle yaa yenidoğanken döneni, emekleyeni falan ben de aşırı şaşırdım derler ya eskiden bebeler kaç gün gözünü bile acmazmis, benim oğlum resmen gözlerini cam gibi açık doğdu ve de ağlamıyordu bile sınırlıydı kaşları çatık ahshsh doktorlar fotoğrafını çekelim falan deyip gülüyorlardi. Yani artık bebeler de tuhaf
Kızlar ya enfeksyon oldum galiba ben dun aksam supheleniyodum ictigim suya gore az idrara ciktim dun bu sabahtan beride hafif yanma sanci oluyo sizce hemen doktoruma gideyim mi yoksa aksam esimle mi gitsem bilemedim cok tehlikesi var mi bu haftalarda biliyor musunuz ?
Ben az su içtiğim zamanlarda benim de direk hafif yanma oluyor, suyu artırır artırmaz geçiyor. İlla enfeksiyon göstergesi değildir herhalde ama için rahat etmeyecekse git tabi:)
İşte canım onu diyorum ya bildiğin sarı ceviz gitmiş kahverengi bazı yerleri siyah ceviz gelmiş artık fırında mı kavurdu ocakta tava da mı kavurdu naptıysa tadı o taze ceviz değil o kavrulmuş tat geliyor bende biraz önyargılı yaklaştım yemem bunu dedim eşime yani kavrulunca bütün o vitamini gitti neden yiyeyim ki demi
Ben yerdim sanırım ya hani sırf eşim kendini kötü hissetmesin diye. Tabi kendime de yeni ceviz aldiririm ama kavrulmuş ceviz de öyle zehir değildir yani ne olacak ki neleri kavurmuyoruz ,arada birkaç ağzıma atardım şahsen pek çok sosa kavrulmuş ceviz yapıyorlar.