2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Şimdiki bebeklerin bazıları doğar doğmaz emekliyor, dönüyor. Allah korusun bir düşse:) yani bence bebek için olmaz da kendinize alacaksan alabilirsin canım

Tadı çok kötüyse yeme bence canım sonra miden ağrıcak

Doğar doğmaz mı Allah ım neler bekliyor bizi
Evet gerçekten çok gördüm öyle yaa yenidoğanken döneni, emekleyeni falan ben de aşırı şaşırdım derler ya eskiden bebeler kaç gün gözünü bile acmazmis, benim oğlum resmen gözlerini cam gibi açık doğdu ve de ağlamıyordu bile sınırlıydı kaşları çatık ahshsh doktorlar fotoğrafını çekelim falan deyip gülüyorlardi. Yani artık bebeler de tuhaf

Allah ım neler duyuyorum sağlıklı olsunlar da inşallah

Ben az su içtiğim zamanlarda benim de direk hafif yanma oluyor, suyu artırır artırmaz geçiyor. İlla enfeksiyon göstergesi değildir herhalde ama için rahat etmeyecekse git tabi:)

Ben yerdim sanırım ya hani sırf eşim kendini kötü hissetmesin diye. Tabi kendime de yeni ceviz aldiririm ama kavrulmuş ceviz de öyle zehir değildir yani ne olacak ki neleri kavurmuyoruz ,arada birkaç ağzıma atardım şahsen pek çok sosa kavrulmuş ceviz yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…