2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Dolaşımı canlandiriyor,,Evet benimde yürüdükçe yuruyesim geliyor ama dönüş e başlayınca yorulma başlıyor , beni 30 40dk kesiyor şuan , agirlasimca nasıl olurum bilmioyrum ama
Bugün hastaneden sonra biraz yürüdüm ama belim çok ağrıyor benim ya. Magnezyumu iki kez kullansam dedim olur dedi ishal olmazsan. Olursan tekrar 1e düşür dedi

Kuzum pozitif düşünsene ay emzireceksin inşallah. Niye hemen diyorsun eds vs. Bunlar ikinci plan

Oy maşallah yüzünü be güzel göstermiş bende inşallah bu pazartesi net görürüm hep arkaları dönük ya da sadece kulaklarını görüyorum
Dr salladı biraz elleri hep yuzundeydi , çekti sonra yakaladıkinşallah görürsün canım, cansu sağlıklı şeylerden sen fazla fazla ye canım , azıcık erken gelseler bile sağlıcakla gelsinler

Kuzum pozitif düşünsene ay emzireceksin inşallah. Niye hemen diyorsun eds vs. Bunlar ikinci plan
Canım emzirecegim inşallah , ama ekstra sarılık olmasın diye doya doya ememiyorlar hep gördüğüm , destek amaçlı, mama takviyesi yerine anne sütü inşallah yaparım diye düşünüyorum, çok zor şeyler değil elimin altında olması güven verir diye düşündüm. Minicikler , memeyi bosaltamiyorlar hem ben rahatladım hem bebeğe destek

Dr salladı biraz elleri hep yuzundeydi , çekti sonra yakaladıkinşallah görürsün canım, cansu sağlıklı şeylerden sen fazla fazla ye canım , azıcık erken gelseler bile sağlıcakla gelsinler
Evet canım sırf onlara çalışıyor midem bi görsen çok şükür haftalarına göre kiloları önde zaten doktorum da demişti her ihtimali düşün onlara kilo olacak şeyler ye Allahın izniyle sağsalim kavuşalım yavrularımıza inşallah

Çok çok iyiaynen canım inşallah kavuşuruz vaktinde

Kızlar a101 den kiwi nin hava temizleyicisini alanlar ne kadarsa almıştınız hatırlıyor musunuz? Bir de kullanıyor musunuz aktif şu an?

Ayy o kalpliye bayılıyorum yaa sayende kalpli şeylerle dolu favorilerim

Ben de bayılıyorummmm inşallah kızlarımız sağlıkla doğsun isimleri kesinleştirdiniz mi kuzum
Aminnn inşallah kuzum evet Allah nasip ederse Lina ve Melis olacak inşallah Linayı ben Melisi eşim seçti içimize de çok sindi zaten çift yumurtalar benzemelerine gerek yok dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…