2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kuzum kan akışıyla alakalı bir açıklaması var ama okuyup okuyup unutuyorum bir de ben rahatsız oluyorum yatamıyorum öyle
Anladım, bi dr . da gebeler nasıl isterlerse yatabilirler diyordu ama ben de sağ tarafımda rahat edemiyorum, ilk hamileliğimde sola yatamazdım, bebeğin duruşuyla da alakalı olabilir

Anladım, bi dr . da gebeler nasıl isterlerse yatabilirler diyordu ama ben de sağ tarafımda rahat edemiyorum, ilk hamileliğimde sola yatamazdım, bebeğin duruşuyla da alakalı olabilir
Genelde sola yatma öneriliyor kuzum. Ama ben sol ve sağ a yatıyorum. Sebebini bilen arkadaşlar daha iyi açıklar. Ben okuyorum ve unutuyorum

Maşallah kuzum nasıl güzel büyümüş Allah ım napıyorsunuz böyle büyüsün diye sır verin

Ay ben de artık asla yatamıyorum. 1 dk bile yatamıyorum. Adeta nefes alamıyorum çok değişik
Aynen düz beni de zorluyor bebekler de hemen tepki gösteriyor gibi düz yatınca sola yatmaktan uyuşuyorum arada düzelip tekrar sola dönüyorum kan akışı için daha sağlıklı demişti perinatolog

Reactions: The
MaşAllah canım ben sana dedim bak ilaçla düzelicek diyeDarısı bana olsun
Amin amin kuzum bir de devamlı olsun inşallah senin de düzelecek diyetle kuzum moralimizi yüksek tutalım randevunu ne zamana alıyorsun? Ben 16sında gitcem tekrar. Şeker yüklemesi de yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…