2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
O bebeğe çok şarkın sürekli etrafında geziyor ne yapacak bakalım doğunca normalde misafir çocuklarından nefret eder inşallah benim bebemi sever
Benim köpüşüm de çocukları hiç sevmez karnıma da hiç gelmiyor eşek sıpam. Beni zor günler bekliyor eminim ki bir akrabamızın var kedisi onun da oğlu oldu hiç yaklaşmıyormuş yanına Yanyana koydukları an kaçıyormuş

Benim evde 3 kedi olacak bebekle beraber hiç biride çocuk sevmiyor bakalım ne olacak sanada diyolar mı bebek olunca köpek gitsin diye bana herkes kedileri gönderirsin diyor cinnet geçiriyorum

Amin amin kuzum bir de devamlı olsun inşallah senin de düzelecek diyetle kuzum moralimizi yüksek tutalım randevunu ne zamana alıyorsun? Ben 16sında gitcem tekrar. Şeker yüklemesi de yapacak
Olucak canım için rahat olsun stres yapmaAmin Allah normale dönsün suyumBana 13 dedi gel bende öyle aldım

9 kilo da almışım 22 haftada böyleyse 40 ta ne olur bilmiyorum bide benim oğlan midemi tekmeliyor acayip yanıyor midem sürekli yiyorum o yüzden de şiş baya
11 kilo ben aldım şimdi diyet yaptığım için 10 kilo bazen oluyor diyet yapmasaydım her hafta kilo alıyordum çok yiyordum ondan şimdi tabi diyetdeyim ondan alamıyorum

Evet cnm bnde sarılıkla ılgılı dun gce bıseyler arastrdım şimdı kafamda oturdu bazı seyler, bnım oğlum aç kaldıgı için sarılık oldu, yogun bakıma girdi ve hastane mıkrobu kapmıştı.

Sadece anne sutu yetmıyor, zaten ilk 4-5 gun dogru durust süt olmuyor, cocugun doyması mumkun değil. Mama şart, mama verılınce sarılık olmuyormuş.

Amann mama verme dıyen mama düşmanı ınsanlar yuzunden çocugum kuveze gırdı. Orda bastılar mamayı. E noldu bıberonamı alıştı hayır

Eve geldık sütüm çoğaldı sadece emzrdım, 7 aya kdr sadece emdi. Ne bıberona alıştı nede yalancı emzik aldı agzına, mamadan korkmayın kızlar, anne sutu ılk 1 hafta yetersz, mama şart, 2 saatte 1 mama şart. Bunun dısında tabıki emecek, süt çoğalacak, sağılacak...

11 kilo ben aldım şimdi diyet yaptığım için 10 kilo bazen oluyor diyet yapmasaydım her hafta kilo alıyordum çok yiyordum ondan şimdi tabi diyetdeyim ondan alamıyorum
Balım sen yatıyorsun ama ben çok yoğun çalışıyorum sürekli ayakta oluyorum hareket halindeyim tekstilde çalışıyorum bende yatarken 8 haftada 6 kilo almıştım ben hazmedemiyorum hamilelik başından beri kabızlık var malesef o yüzden bu kadar alıyorum

Aa yalnız degılmışım kızlar 10 kılo alan varmış yaa bn bugun dıkkat edecektım ama yıne edemedım. Sabh full kahvaltı, 3te yarım ekmk kokoreç
7de aksam yemeği (brokoli çorbası ve mantı?)
2 çikolata, 2 kase dondurma
Brazdanda meyve

Aynen haraketde olursam bu kadar almam..kabızlık bende hep var ondan alıştım bile zorluyor benide

Yok kuzum yalnız diğilsinben bu kadar yesem daha çok alırımsabah benim kahvaltımı görsen peçete götürüb ağlarsın

Köpüş bakımından da aynıyız bizim köpüşümüz de öyle biraz zorluk çekeceğiz ama alıştıracağız , sizin de eve ilk defa gelen misafire de epey tepki gösteriyor mu , o konuda da zorluk yaşıyorum ben

Benim evde 3 kedi olacak bebekle beraber hiç biride çocuk sevmiyor bakalım ne olacak sanada diyolar mı bebek olunca köpek gitsin diye bana herkes kedileri gönderirsin diyor cinnet geçiriyorum
Dedirtmiyorum kuzum demeye cesaretleri de yok. 4 senedir bizimle ve bizimki kızımız gibi. Öyle ilgileniyoruz şımartıyoruz ki herkes farkında bunun ama sizi çok zor bir hayat bekliyor diyorlar ki bunda haklılar. Biz nereye o oraya oluyordu ve çok zordu bildiğin çocuklu hayat. Şimdi 2 çocuklu olacağız inşallah sen de dedirtme tık ağızlarına laflarını

Masallah canım ayyne guzel zayıfsın
Bna dıyet lısteni atarmsın cnm
Listem yokki canımsadece dedi karbohidrat tatlı olmaz kesinlikle meyvenin yarısını yiyorum..günde 1 tane küçük muz..kuru yemiş dedi ye doyucaksın bende öyle yapıyorumceviz kaşar devam kabak çekirdeği salatalar yapıyorum..et tavuk ne kadar istesen ye dedi..öyle yani

Anne sütü için de 2 saate bir emzirilecek diyorlar mesela bana göre saat başı emzirmek daha iyi ben oğlumda baktım birkaç gün sonra bi sararma var saate bakmadan sürekli emzirdim, üstüne biraz sağıyordum ne çıkarsa kaşıkla vermiştim hatta ağlayarak vermiştim öyle hastaneye yatırma fikri deli gibi yapmıştı beni

Bize perinatolog sizin çocuk %90 sarılık olabilir dedi , kan grubumuzdan dolayı ben 0Rh + , eşim AB - , erkek kanı negatif olunca bebeğin sarılık olma ihtimali çok yüksek dedi , ama önceden bir önlemi yokmuş , benim kanım negatif olsa iğnesi var da , bakalım

Ahhhh ahhhh kuzum ne sen sor ne ben söylim. Kapı çalındığında başka yerden ses geldiğinde. Az önce mesela deli gibi havladı içeride ses oldu da. Çok zorluyor gerçekten çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…