Benim köpüşüm de çocukları hiç sevmezO bebeğe çok şarkın sürekli etrafında geziyorne yapacak bakalım doğunca normalde misafir çocuklarından nefret eder inşallah benim bebemi sever
9 kilo da almışım 22 haftada böyleyse 40 ta ne olur bilmiyorum bide benim oğlan midemi tekmeliyor acayip yanıyor midem sürekli yiyorum o yüzden de şiş bayaMaşAllah evet genişmiş karnın
Benim evde 3 kedi olacak bebekle beraber hiç biride çocuk sevmiyor bakalım ne olacak sanada diyolar mı bebek olunca köpek gitsin diye bana herkes kedileri gönderirsin diyor cinnet geçiriyorumBenim köpüşüm de çocukları hiç sevmezkarnıma da hiç gelmiyor eşek sıpam. Beni zor günler bekliyor eminim ki bir akrabamızın var kedisi onun da oğlu oldu hiç yaklaşmıyormuş yanına Yanyana koydukları an kaçıyormuş
Olucak canım için rahat olsun stres yapmaAmin amin kuzum bir de devamlı olsun inşallahsenin de düzelecek diyetle kuzum moralimizi yüksek tutalım randevunu ne zamana alıyorsun? Ben 16sında gitcem tekrar. Şeker yüklemesi de yapacak
11 kilo ben aldım şimdi diyet yaptığım için 10 kilo bazen oluyor diyet yapmasaydım her hafta kilo alıyordum çok yiyordum ondan şimdi tabi diyetdeyim ondan alamıyorum9 kilo da almışım 22 haftada böyleyse 40 ta ne olur bilmiyorum bide benim oğlan midemi tekmeliyor acayip yanıyor midem sürekli yiyorum o yüzden de şiş baya
Evet cnm bnde sarılıkla ılgılı dun gce bıseyler arastrdım şimdı kafamda oturdu bazı seyler, bnım oğlum aç kaldıgı için sarılık oldu, yogun bakıma girdi ve hastane mıkrobu kapmıştı.Kizlar inşallah vaktinde sağlıcakla dogururz, diğer gruplara bennde bı göz atayım dedim,en önemli konulardan biri besleme cok önemli herşeyi etkiliyor yatırımı buna yapalım , anne sütü kaşığı enjektör bir de eds sistemi var, ilk bı kaç gün pompadan ziyade meme süt uyarımı için elle sağma önermiş bı yenidoğan hemşiresi. Masaj gibi öncelik sonra teknik anlatmış, azar azar sık sık, inşallah yara olmadan bebek de beslenip cisini kakasını yaparsa sarılık olmaz, beslenirse uyurda biraz rahat ederiz kendimizi toplarız.
Balım sen yatıyorsun ama ben çok yoğun çalışıyorum sürekli ayakta oluyorum hareket halindeyim tekstilde çalışıyorum bende yatarken 8 haftada 6 kilo almıştım ben hazmedemiyorum hamilelik başından beri kabızlık var malesef o yüzden bu kadar alıyorum11 kilo ben aldım şimdi diyet yaptığım için 10 kilo bazen oluyor diyet yapmasaydım her hafta kilo alıyordum çok yiyordum ondan şimdi tabi diyetdeyim ondan alamıyorum
Aa yalnız degılmışım kızlar 10 kılo alan varmış11 kilo ben aldım şimdi diyet yaptığım için 10 kilo bazen oluyor diyet yapmasaydım her hafta kilo alıyordum çok yiyordum ondan şimdi tabi diyetdeyim ondan alamıyorum
11 kiloyu nerene aldın acaba maşallah hiç belli olmuyor kilon ama bebeğin baya belirginleşmişDün çektirdim
Aynen haraketde olursam bu kadar almam..kabızlık bende hep var ondan alıştım bile zorluyor benideBalım sen yatıyorsun ama ben çok yoğun çalışıyorum sürekli ayakta oluyorum hareket halindeyim tekstilde çalışıyorum bende yatarken 8 haftada 6 kilo almıştım ben hazmedemiyorum hamilelik başından beri kabızlık var malesef o yüzden bu kadar alıyorum
Yok kuzum yalnız diğilsinAa yalnız degılmışım kızlar 10 kılo alan varmışyaa bn bugun dıkkat edecektım ama yıne edemedım. Sabh full kahvaltı, 3te yarım ekmk kokoreç
7de aksam yemeği (brokoli çorbası ve mantı?)
2 çikolata, 2 kase dondurma
Brazdanda meyve
Köpüş bakımından da aynıyızBenim köpüşüm de çocukları hiç sevmezkarnıma da hiç gelmiyor eşek sıpam. Beni zor günler bekliyor eminim ki bir akrabamızın var kedisi onun da oğlu oldu hiç yaklaşmıyormuş yanına Yanyana koydukları an kaçıyormuş
Bebişim alıyor bende sanırım MaşAllah11 kiloyu nerene aldın acaba maşallah hiç belli olmuyor kilon ama bebeğin baya belirginleşmiş
Dedirtmiyorum kuzumBenim evde 3 kedi olacak bebekle beraber hiç biride çocuk sevmiyor bakalım ne olacak sanada diyolar mı bebek olunca köpek gitsin diye bana herkes kedileri gönderirsin diyor cinnet geçiriyorum
Listem yokki canımMasallah canımayyne guzel zayıfsın
Bna dıyet lısteni atarmsın cnm
Anne sütü için de 2 saate bir emzirilecek diyorlar mesela bana göre saat başı emzirmek daha iyi ben oğlumda baktım birkaç gün sonra bi sararma var saate bakmadan sürekli emzirdim, üstüne biraz sağıyordum ne çıkarsa kaşıkla vermiştim hatta ağlayarak vermiştim öyle hastaneye yatırma fikri deli gibi yapmıştı beniEvet cnm bnde sarılıkla ılgılı dun gce bıseyler arastrdım şimdı kafamda oturdu bazı seyler, bnım oğlum aç kaldıgı için sarılık oldu, yogun bakıma girdi ve hastane mıkrobu kapmıştı.
Sadece anne sutu yetmıyor, zaten ilk 4-5 gun dogru durust süt olmuyor, cocugun doyması mumkun değil. Mama şart, mama verılınce sarılık olmuyormuş.
Amann mama verme dıyen mama düşmanı ınsanlar yuzunden çocugum kuveze gırdı. Orda bastılar mamayı. E noldu bıberonamı alıştı hayır
Eve geldık sütüm çoğaldı sadece emzrdım, 7 aya kdr sadece emdi. Ne bıberona alıştı nede yalancı emzik aldı agzına, mamadan korkmayın kızlar, anne sutu ılk 1 hafta yetersz, mama şart, 2 saatte 1 mama şart. Bunun dısında tabıki emecek, süt çoğalacak, sağılacak...
Bize perinatolog sizin çocuk %90 sarılık olabilir dedi , kan grubumuzdan dolayı ben 0Rh + , eşim AB - , erkek kanı negatif olunca bebeğin sarılık olma ihtimali çok yüksek dedi , ama önceden bir önlemi yokmuş , benim kanım negatif olsa iğnesi var da , bakalımEvet cnm bnde sarılıkla ılgılı dun gce bıseyler arastrdım şimdı kafamda oturdu bazı seyler, bnım oğlum aç kaldıgı için sarılık oldu, yogun bakıma girdi ve hastane mıkrobu kapmıştı.
Sadece anne sutu yetmıyor, zaten ilk 4-5 gun dogru durust süt olmuyor, cocugun doyması mumkun değil. Mama şart, mama verılınce sarılık olmuyormuş.
Amann mama verme dıyen mama düşmanı ınsanlar yuzunden çocugum kuveze gırdı. Orda bastılar mamayı. E noldu bıberonamı alıştı hayır
Eve geldık sütüm çoğaldı sadece emzrdım, 7 aya kdr sadece emdi. Ne bıberona alıştı nede yalancı emzik aldı agzına, mamadan korkmayın kızlar, anne sutu ılk 1 hafta yetersz, mama şart, 2 saatte 1 mama şart. Bunun dısında tabıki emecek, süt çoğalacak, sağılacak...
Ahhhh ahhhh kuzum ne sen sor ne ben söylim. Kapı çalındığında başka yerden ses geldiğinde. Az önce mesela deli gibi havladı içeride ses oldu da. Çok zorluyor gerçekten çokKöpüş bakımından da aynıyızbizim köpüşümüz de öyle biraz zorluk çekeceğiz ama alıştıracağız , sizin de eve ilk defa gelen misafire de epey tepki gösteriyor mu , o konuda da zorluk yaşıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?