2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Tikiyorum valla özellikle kv biz nerde kalacaz kedilerden diyo bende hiç kusura bakmayın ayda yılda bir gelen insanlar için çocuklarımdan vazgeçemem diyorum ver diyenede öyle diyorum çöp değil bu atayım 6 yıl oldu beraberiz bebekliginden beri benle ikisi ama çok sevdiğim arkadaşlarım bile kedilerle çok zor olacak deyip duruyor sinir oluyorum

Hım ozmn ben abur cubur tatlıyı kesip kuruyemişe cevize dayanmalıyım, bıde kabak çekırdeği

Bn kndıme bi meyve tabagı yapıyorum 1 elma, 1 muz, 1 portakal, 1 mandalına, evde ne varsa dolduruyom tabağa

Aynen hastaneye düşmeden evde kendimiz v sütü sağıp verelim, bı günde anlaşılır zaten sütun yetmedigi ozaman mamayı ekleyelim, ilk hafta çok önemli katılıyorum mamaya hiç karşı değilim, sadece doz ayari iyi yapılıp çok gaz problemi yaşammaaya çalışmak inşallah

Ben diyorum beni seven görmek isteyen köpüşümle sevecek diye. Ananem bile seviyor ameliyat olmuştu ben bakmaya gitmiştim mecbur köpüşle. Alıştı gayet de

Aynen 2 saat uzun, bn busefer 2 saat faln dınlemıyecegım, göğsumden ayırmayacagım inş. 2 saaate bir 30 cc mama, arta kalan zamanda süt sağıp, emzirmeyı düşünuyorum

Hım ozmn ben abur cubur tatlıyı kesip kuruyemişe cevize dayanmalıyım, bıde kabak çekırdeği

Bn kndıme bi meyve tabagı yapıyorum 1 elma, 1 muz, 1 portakal, 1 mandalına, evde ne varsa dolduruyom tabağa
Su fazlalığı olmasaydı bende öyleydim ama şimdi sulu meyve yemiyorum en çok ayva muz elma yediğim onuda yarım dilim.Ekmeksiz alıştım bile ben

Bizimki de 2 aylıktan beri bizimle. Hiçbir zararı olmadı eve vs. İyi anlattık o konuyu. Havlamak hariç bizimki de korkudan havlıyor çok ödlek çok. Tüm dünyası biziz. Başka köpüşle de oynamıyor çok korkuyor. Arkadaşımın da köpeği var terasları vardı gittik oynasınlar diye kıyamet koptu bizim ki korkup kaçıyor cinsi ne sizinkinin

Cnm sütümüzün yetmesı mumkun değil, bebeiş ılk geldgınde emmeli, tabıkı süt çok az, hemen 30cc mama,
2 saat sonra meme yıne ve sağmak sütü arttırmak.. Doz ayarı onemli haklısın

Kuzum ben de öyle yapıyordum hatta bir tek beslendiğim meyveydi. Doktor öyle yapma dedi tabi ki mesela bugün zorla kıymalı makarna yedim. O kadar içim almıyor ki anlatamam. Dün balık yedim akşam ama çok zorlandım ve bütün gece midem bulandı

Ben diyorum beni seven görmek isteyen köpüşümle sevecek diye. Ananem bile seviyor ameliyat olmuştu ben bakmaya gitmiştim mecbur köpüşle. Alıştı gayet de
Benden başka kimseye alisamasinlar kendilerini korusunlar istiyorum ben kediler bebekken görümcemin kızı kuyruklarını falan çekti çok ses yaptı o yüzden kediler baya korkuyor çocuktan bebek dogunca sadece ondan korkuyorum nasıl olacak diye bide bebeğin sıcağına gidip üzerine yatarlar mı diyede korkuyorum nasıl olacak bakalım köpüşü zaptetmek bı nebze daha kolay kedi her yere giriyor

Evet kedi laf da dinlemiyor benim ki gel desem gelir durmaz orada. Anca gece gelmez geceleri bi şey oluyor dokunma bana diyor ama korkma kuzum ya alıştıracağız. Yaklaşmıyorlar genelde. Hiç öyle sıcağına üzerine falan yatmazlar yani. Bir de kamera aldın mı mesela? Ben kameradan da takip ederim ama yalnızken yanına gitmesine de izin vermem açıkçası biraz alışmaları lazım birbirlerine

Reactions: The
Kalın mı kuzum peki? Sence hamilelikten sonra giyilir mi? Ben tulum giymeyi severim normalde de
İnce diğil ama tabi kar yağarsa taytla giyinicem ben üşüyenim.Yok kuzum ben mesela L sipariş etdim kendi ölçüm L ama bu bak şimdi bile bana çok bol tam bir gebe tulumu ayarlaya biliyorsun kendi karnın büyüdükce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…