Aynen bebişlerimiz o havlamalara uyku da da sıçrarlar birden aynen canımAhhhh ahhhh kuzum ne sen sor ne ben söylim. Kapı çalındığında başka yerden ses geldiğinde. Az önce mesela deli gibi havladı içeride ses oldu da. Çok zorluyor gerçekten çok
Ben de eşime diyorum nolcak napcaz böyle diyeAynen bebişlerimiz o havlamalara uyku da da sıçrarlar birden aynen canım
Sağol canım hepimiz öyleyizKuzum maşallah maşallah ne güzelsiniz
Tikiyorum valla özellikle kv biz nerde kalacaz kedilerden diyo bende hiç kusura bakmayın ayda yılda bir gelen insanlar için çocuklarımdan vazgeçemem diyorum ver diyenede öyle diyorum çöp değil bu atayım 6 yıl oldu beraberiz bebekliginden beri benle ikisi ama çok sevdiğim arkadaşlarım bile kedilerle çok zor olacak deyip duruyor sinir oluyorumDedirtmiyorum kuzumdemeye cesaretleri de yok. 4 senedir bizimle ve bizimki kızımız gibi. Öyle ilgileniyoruz şımartıyoruz ki herkes farkında bunun ama sizi çok zor bir hayat bekliyor diyorlar ki bunda haklılar. Biz nereye o oraya oluyordu ve çok zordu bildiğin çocuklu hayat. Şimdi 2 çocuklu olacağız inşallah sen de dedirtme tık ağızlarına laflarını
Hım ozmn ben abur cubur tatlıyı kesip kuruyemişe cevize dayanmalıyım, bıde kabak çekırdeğiListem yokki canımsadece dedi karbohidrat tatlı olmaz kesinlikle meyvenin yarısını yiyorum..günde 1 tane küçük muz..kuru yemiş dedi ye doyucaksın bende öyle yapıyorum ceviz kaşar devam kabak çekirdeği salatalar yapıyorum..et tavuk ne kadar istesen ye dedi..öyle yani
Aynen hastaneye düşmeden evde kendimiz v sütü sağıp verelim, bı günde anlaşılır zaten sütun yetmedigi ozaman mamayı ekleyelim, ilk hafta çok önemli katılıyorum mamaya hiç karşı değilim, sadece doz ayari iyi yapılıp çok gaz problemi yaşammaaya çalışmak inşallahEvet cnm bnde sarılıkla ılgılı dun gce bıseyler arastrdım şimdı kafamda oturdu bazı seyler, bnım oğlum aç kaldıgı için sarılık oldu, yogun bakıma girdi ve hastane mıkrobu kapmıştı.
Sadece anne sutu yetmıyor, zaten ilk 4-5 gun dogru durust süt olmuyor, cocugun doyması mumkun değil. Mama şart, mama verılınce sarılık olmuyormuş.
Amann mama verme dıyen mama düşmanı ınsanlar yuzunden çocugum kuveze gırdı. Orda bastılar mamayı. E noldu bıberonamı alıştı hayır
Eve geldık sütüm çoğaldı sadece emzrdım, 7 aya kdr sadece emdi. Ne bıberona alıştı nede yalancı emzik aldı agzına, mamadan korkmayın kızlar, anne sutu ılk 1 hafta yetersz, mama şart, 2 saatte 1 mama şart. Bunun dısında tabıki emecek, süt çoğalacak, sağılacak...
Ben diyorum beni seven görmek isteyen köpüşümle sevecek diye. Ananem bile seviyorTikiyorum valla özellikle kv biz nerde kalacaz kedilerden diyo bende hiç kusura bakmayın ayda yılda bir gelen insanlar için çocuklarımdan vazgeçemem diyorum ver diyenede öyle diyorum çöp değil bu atayım 6 yıl oldu beraberiz bebekliginden beri benle ikisi ama çok sevdiğim arkadaşlarım bile kedilerle çok zor olacak deyip duruyor sinir oluyorum
İnşallah kolay atlatırız o alışma süreci de kuzumBen de eşime diyorum nolcak napcaz böyle diye
Aynen 2 saat uzun, bn busefer 2 saat faln dınlemıyecegım, göğsumden ayırmayacagım inş. 2 saaate bir 30 cc mama, arta kalan zamanda süt sağıp, emzirmeyı düşünuyorumAnne sütü için de 2 saate bir emzirilecek diyorlar mesela bana göre saat başı emzirmek daha iyi ben oğlumda baktım birkaç gün sonra bi sararma var saate bakmadan sürekli emzirdim, üstüne biraz sağıyordum ne çıkarsa kaşıkla vermiştim hatta ağlayarak vermiştim öyle hastaneye yatırma fikri deli gibi yapmıştı beni
Su fazlalığı olmasaydı bende öyleydim ama şimdi sulu meyve yemiyorum en çok ayva muz elma yediğim onuda yarım dilim.Ekmeksiz alıştım bile benHım ozmn ben abur cubur tatlıyı kesip kuruyemişe cevize dayanmalıyım, bıde kabak çekırdeği
Bn kndıme bi meyve tabagı yapıyorum1 elma, 1 muz, 1 portakal, 1 mandalına, evde ne varsa dolduruyom tabağa
Bizimki de 2 aylıktan beri bizimle. Hiçbir zararı olmadı eve vs. İyi anlattık o konuyu. Havlamak hariçİnşallah kolay atlatırız o alışma süreci de kuzumBebekliğinden beri sahiplendik biz de dışarıyı bilmiyor zaten , dışarıda kuzu evde olunca bahçede balkonda aslan kesiliyor , havlıyor insanlara kafa tutuyor
Cnm sütümüzün yetmesı mumkun değil, bebeiş ılk geldgınde emmeli, tabıkı süt çok az, hemen 30cc mama,Aynen hastaneye düşmeden evde kendimiz v sütü sağıp verelim, bı günde anlaşılır zaten sütun yetmedigi ozaman mamayı ekleyelim, ilk hafta çok önemli katılıyorum mamaya hiç karşı değilim, sadece doz ayari iyi yapılıp çok gaz problemi yaşammaaya çalışmak inşallah
Kuzum ben de öyle yapıyordum hatta bir tek beslendiğim meyveydi. Doktor öyle yapma dedi tabi kiHım ozmn ben abur cubur tatlıyı kesip kuruyemişe cevize dayanmalıyım, bıde kabak çekırdeği
Bn kndıme bi meyve tabagı yapıyorum1 elma, 1 muz, 1 portakal, 1 mandalına, evde ne varsa dolduruyom tabağa
Tulum linki istiyorum kuzuminfluence olayım senden
Kalın mı kuzum peki? Sence hamilelikten sonra giyilir mi? Ben tulum giymeyi severim normalde deLyn Mama Johana Hamile Kot Salopet - Fiyatı, Yorumları
Lyn Mama Johana Hamile Kot Salopet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok rahat bu kışı bununla idare edicem
Benden başka kimseye alisamasinlar kendilerini korusunlar istiyorum ben kediler bebekken görümcemin kızı kuyruklarını falan çekti çok ses yaptı o yüzden kediler baya korkuyor çocuktan bebek dogunca sadece ondan korkuyorum nasıl olacak diye bide bebeğin sıcağına gidip üzerine yatarlar mı diyede korkuyorumBen diyorum beni seven görmek isteyen köpüşümle sevecek diye. Ananem bile seviyorameliyat olmuştu ben bakmaya gitmiştim mecbur köpüşle. Alıştı gayet de
Evet kedi laf da dinlemiyorBenden başka kimseye alisamasinlar kendilerini korusunlar istiyorum ben kediler bebekken görümcemin kızı kuyruklarını falan çekti çok ses yaptı o yüzden kediler baya korkuyor çocuktan bebek dogunca sadece ondan korkuyorum nasıl olacak diye bide bebeğin sıcağına gidip üzerine yatarlar mı diyede korkuyorumnasıl olacak bakalım köpüşü zaptetmek bı nebze daha kolay kedi her yere giriyor
İnce diğil ama tabi kar yağarsa taytla giyinicem ben üşüyenim.Yok kuzum ben mesela L sipariş etdim kendi ölçüm L ama bu bak şimdi bile bana çok bol tam bir gebe tulumu ayarlaya biliyorsun kendi karnın büyüdükceKalın mı kuzum peki? Sence hamilelikten sonra giyilir mi? Ben tulum giymeyi severim normalde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?