2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım bizde de bunun tam tersi ben 0negatif eşim AB pozitif. 5 hafta rogam iğne olduk biz.

Ben de +, eşim -. Bir sıkıntı olmadı, inşallah olmaz senin de canım.

Rus finosu ile golden kırması bizim şimdi yeni çektim resmini , bizimki de 3 aylıktı sahiplendik 2 yaşına yakın şimdi 15 kg geçti valla

Ay bunların ikisi de ponçikkk. Ağzımın suyu aktı Maşallah ikisine de. Benim de muhabbet kuşlarım var. 5 tanelerdi ancak 2 tanesini dün vermek zorunda kaldım. Maalesef çok kuş olduğu için. Uzun zamandır hayatımın en kötü gününü yaşadım. Nefesim kesildi ağlamaktan hıçkıra hıçkıra. İnşallah çok mutlu olurlar.

hehehe ben de dün tüylü çociklerinizin fotoğraflarına bakıp maşallah çektim içimden T tweeetyyy S smiley face :) allah ikisine de uzun ömürler versin sizlerle beraber
benim de geçen sene sahiplendiğim 2 yaşlarında 15 kiloluk bir köpüşüm var, çok tatlı biri olduğu için bebek konusunda beni zorlamıycak gibi hissediyorum ama aynı şeyi kedilerim için söyleyemiycem. kedilerimden biri bana yapışık ve diğer herkese karşı toleranssız. inşallah sorun çıkarmaz.

A Afratafrac sayı çok olunca insan zorlanıyor, takip edebileceğin mutlu olacakları iyi bakılacakları bir yuvaya verdiysen gözün arkanda kalmasın. en kötü geri alırsın, ha üç kuş ha beş kuş. kendini üzme

Oyyyy kime verdin kuzum tanıdık mı? Tanıdıksa yine görürsün sağlıklı olsunlar güzel bakılsınlar da ben de deli gibi ağlardım eminim ki

Amin kuzum amin inşallah hepsi upuzun ömürlü olsun canım o benim aşırı masumlar ağızları var dilleri yok, günahsızlar. Bu dünyadaki acımasız insanları gördükçe kahroluyorum. Kediler köpeklere göre bir tık daha zormuş galiba. Eşya falan kırma gibi durumlar oluyormuş. Köpeklerde de çiş yapma. İnşallah yapmaz ama ilgimizi belli edersek onu bir kenara atmazsak yapmaz diye düşünüyorum. Yani ben bebekleyken o da yanımda olur isterse. Eşim zaten köpüşümüzle ilgilenecek baya öyle anlaştık aramızda

İzmir de çok ünlü bir kuş veterineri var. Vereceğim biri çıkmadığı için desteğini istedim. Şimdi kuşlar orada. Bir kaç gün gözetelim dediler bir sıkıntıları varmı muayanelerini yapalım sonra ilan açarız ücretsiz sahiplendirme için, siz seçersiniz kime verileceğini dediler. Henüz kime gideceği belli değil. Yürekten diliyorum benim gibi bakacak birilerine gitmeyi. Feragatname imzaladım artık kuşları da verdim diye. Geri alamam çünkü artık bebiş geliyor, eşim çok rahatsızdı. Annem diğer 3 kuşpuma bakacak ama 5 tane olunca aşırı fazla oluşuyordu. erkek dişi olan çiftimi verme kararı aldım mecbur.

O değil de eleştirdiğim insanlara döndüm. Bir insan nasıl evladı gibi gördüğü hayvanını verir derdim. Büyük konuşmamak gerekiyormuş. 1 haftadır her gün ağlıyorum. Çıkar yolum kalmadı diye. İnşallah iyi birisi çıkar da yüreğim rahatlar.

eşya kırılır yenisi alınır hiç dert değil, ben bazen şimdiki kadar ilgilenemiycek miyim diye üzülüp ağlıyorum. her sabah kedimle yarım saat öpüşüp koklaşma ritüelimiz var, o artık olamıycak mı diye geriliyorum haksızlık yapıyormuşum evlat ayırıyormuşum gibi geliyor. inşallah çok kolay adapte oluruz tüm ev halkıyla beraber bebekli hayata, tek dileğim o

rutinini bozmadıkça çiş yapmaz bence, en kötü belki dolaştırmak için başka birilerinden destek alabilirsiniz öğrencilerinizden falan belki? eşinle aynı takımda oldukça her şey çözülür

Oyyyy kime verdin kuzum tanıdık mı? Tanıdıksa yine görürsün sağlıklı olsunlar güzel bakılsınlar da ben de deli gibi ağlardım eminim ki
Yok kuzum veterinerde şu anda. Muayeneleri tamamlanınca ilan açacak. İnşallah iyi birisine gider. Sabahtan akşama kadar uçmaya alışıklar çünkü.

Benim normalde dişi ve erkek kuşum vardı. Yavrulamaya başladılar ve biz de engellemedik. Yavruladıkça yavruları büyüttüm ve hep dağıttım ücretsiz. İlk doğan ve yaşayan yavruya annesi bakmamaıştı, beslemeyi bilmiyordu çok genç ve deneyimsizdi. 1 hafta boyunca annesinin altından alıyordum boş boştu hep kursağı saat başı mama ile besliyordum. Anne kuş benden gördükçe beslemeye başlamıştı 1 haftadan sonra, öğrenmişti sonunda. Ondan önceki yavruları açlıktan öldü hep Ben de kıyamadım o yavruyu kimseye vermek istemedim elimle besledim büyüttüm diye. Böylece temelde 3 kuşum oldu.

Ancak anne kuş deneyim sahibi oldu ve yavrulamaya devam etti ve diğer tüm yavrularını kendi besledi doğdukları andan itibaren. 30 kuş falan büyüttü. Hepsini ücretsiz dağıttım. Ama son 2 kuşu alan hiç kimse olmamıştı 1 senedir. Yani aslında bu verdiğim kuşların çok daha önceden sahiplenilmesi gerekiyordu. Şimdi bebişin gelmesine 4 ay kaldı ve ister istemez ilgi istiyolar, evi pisletiyolar. Eşim dedi artık vermemizin vakti geldi, büyüdüler de. Annem de aynı şeyi dedi. Çıkar yolum kalmadı ve bu veteriner denk geldi karşıma. Baya ünlü. İnşallah iyi birileri çıkar bakalım.

Kuş çok zor oluyor mu canım? Eşin neyden rahatsız oluyordu ki? Benim eşim de kedilerimden çok memnun değil açıkçası şu an verelim desem güle oynaya verir ama ben kesinlikle yapamam ya bebekliklerindrn beri bakıyorum. Biri kendi evimde doğdu

öyle düşünme güzelim, evde tek başına yaşamıyorsun ki koşullar değiştikçe bazen feragat etmemiz gereken durumlar olabiliyor. zaten yuvalandırmak üzere sizde kalıyormuş bu iki tanesi başından beridir. eşin çok rahatsız olmasa yine kalırlardı bence, ama onu da zorlayamazsın napıcaksın.
keşke geçici süreliğine annen alsaymış, en azından yüreğin rahat ederdi. inşallah iyi birilerine denk gelirler gönülden dilerim

Aslında değil. Ancak her gün temizlik gerekiyor. Bende 5 tane olunca ipin ucu kaçmıştı. Zaten 3 temel kuşumu ben de veremem kimseye. Annemde kalacaklar bebiş belli bir zamana gelene kadar hijyen açısından.

Allah razı olsun, inşallah kuzum. aynen normalde en başından vermemiz gerekiyordu ama bir türlü isteyen çıkmadı. Ama hep dedik vericez bir gün sahiplendireceğiz. Fakat bu sürede zarfında da ben bağlandım işte. Neyse mutlu olurlar inşallah.

Aslında değil. Ancak her gün temizlik gerekiyor. Bende 5 tane olunca ipin ucu kaçmıştı. Zaten 3 temel kuşumu ben de veremem kimseye. Annemde kalacaklar bebiş belli bir zamana gelene kadar hijyen açısından.
He ben onları da temelli verdin sandım da birden hepsi gidince insan kötü olur diye düşündüm:)

Tabi ki eşya mal mülk umrumda değil. O benim canım neye zarar verirse versin umrumda değil. Eşimin Bluetooth kulaklığını kemirdi bir keresinde biz evde yokken eşime dedim senin suçun ulaştığı yere sen koydun

Hiç öyle düşünme kuzum ya bebiş uyurken onunla yine ilgileneceksin. Belki uyumazken zor olur ama yine de ilgin alakan onda olacak. Sonuçta onlar da bizi annesi görüyor. Yani bizimkinin dünyası biziz. Evde üçümüz olalım çok mutlu. Alıştırcaz bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…