Rus finosu ile golden kırması bizim şimdi yeni çektim resmini , bizimki de 3 aylıktı sahiplendik 2 yaşına yakın şimdi 15 kg geçti vallaBizimki de 2 aylıktan beri bizimle. Hiçbir zararı olmadı eve vs. İyi anlattık o konuyu. Havlamak hariçbizimki de korkudan havlıyor çok ödlek çok. Tüm dünyası biziz. Başka köpüşle de oynamıyor çok korkuyor. Arkadaşımın da köpeği var terasları vardı gittik oynasınlar diye kıyamet koptu bizim ki korkup kaçıyor cinsi ne sizinkinin
Bndede var cnm sulu akıntı bayadırKızlar ya son üç gündür benden çok yoğun bir şekilde beyaz akıntı geliyor ama sadece çok affedersiniz iç çamaşırım islanmiyorda genelde tuvaleteye çıktığımda akıyor yani ve bazende iç çamaşırımda su gibi akıntı geliyor, idrar yolu enfeksiyonu var demişti doktor, acaba bundan mi kaynaklı yaa
Hmmm karın bölgesi küçülmez yani. Normalde var benim zaten hamile olmayan versiyonu Şuan içine asla girememİnce diğil ama tabi kar yağarsa taytla giyinicem ben üşüyenim.Yok kuzum ben mesela L sipariş etdim kendi ölçüm L ama bu bak şimdi bile bana çok bol tam bir gebe tulumu ayarlaya biliyorsun kendi karnın büyüdükce
Ev çok büyük değil zaten bide anne yanı beşikte uyurken beşiğin üzerine çelik sineklik kapatacağım yanına giremesinler diyeEvet kedi laf da dinlemiyorbenim ki gel desem gelir durmaz orada. Anca gece gelmez geceleri bi şey oluyor dokunma bana diyor ama korkma kuzum ya alıştıracağız. Yaklaşmıyorlar genelde. Hiç öyle sıcağına üzerine falan yatmazlar yani. Bir de kamera aldın mı mesela? Ben kameradan da takip ederim ama yalnızken yanına gitmesine de izin vermem açıkçası biraz alışmaları lazım birbirlerine
Oyyy oyyyy oyyyy annem maşallahRus finosu ile golden kırması bizim şimdi yeni çektim resmini , bizimki de 3 aylıktı sahiplendik 2 yaşına yakın şimdi 15 kg geçti valla
Benimki de benim ayak dibimde uyuyor. Yok yani ne yaparsam yapayım başka şeye alıştıramadım. İsterse minicik yerde yatıyor olayım yine oraya geliyor. Kapıyı kapatmam ağlar çünkü. Depresyona da girmesini istemem. İnşallah alıştıracağız bir şekildeEv çok büyük değil zaten bide anne yanı beşikte uyurken beşiğin üzerine çelik sineklik kapatacağım yanına giremesinler diyeaklıma bu geldi sadece beşiğin sadece üstü açık çünkü uyurkende olduğum odaya almamam lazım bakalım nasıl olacak kedim bensiz uyumaz çünkü başıma sarılıp uyur bebekliginden beri
Yok kuzum resimde şimdi bende küçülmüş hali ama ayakları bol ondan rahat zaten dar olsa rahat edemezdim..bende artık takımlara girmiyorumHmmm karın bölgesi küçülmez yani. Normalde var benim zaten hamile olmayan versiyonu Şuan içine asla giremem
Çok tatlı maşallahOyyy oyyyy oyyyy annem maşallahtüyü kadar ömrü olsun. Bizim ki de 4 oldu teyzesi Kasım ayında. Ömür törpüm ve aşkım o benim. O olmasaydı kafayı yerdim herhalde diyorum zor günlerimde
Eki Görüntüle 3345081
Tulum çok yakışmış kuzumYok kuzum resimde şimdi bende küçülmüş hali ama ayakları bol ondan rahat zaten dar olsa rahat edemezdim..bende artık takımlara girmiyorum
Evet bence de benziyorlar. Bizimki de 13-14 kilo falan. Hamile kaldıktan sonra hiç kucağıma almadım. Dışarı gezmeleri de eşime ait. Şuan genel olarak eşim ilgileniyor ben evde sevme kısmındayımÇok tatlı maşallahaynen valla bebek gibi bakıyoruz senelerdir
bizimkiyle birbirlerine çok benziyorlarmış
Köpüşün beşiğe ulaşmasını engellersen gerisi hallolur inşallah bebek küçükken çok sorun olmaz büyürkende biraz daha özenli olmamız gerekecek inşallah kolaylaşırBenimki de benim ayak dibimde uyuyor. Yok yani ne yaparsam yapayım başka şeye alıştıramadım. İsterse minicik yerde yatıyor olayım yine oraya geliyor. Kapıyı kapatmam ağlar çünkü. Depresyona da girmesini istemem. İnşallah alıştıracağız bir şekilde
Bende kucağıma kaldırmıyorum aynenEvet bence de benziyorlar. Bizimki de 13-14 kilo falan. Hamile kaldıktan sonra hiç kucağıma almadım. Dışarı gezmeleri de eşime ait. Şuan genel olarak eşim ilgileniyor ben evde sevme kısmındayım
Baştan alıştırcaz kuzum, bizimki söz dinliyor çok şükürKöpüşün beşiğe ulaşmasını engellersen gerisi hallolur inşallah bebek küçükken çok sorun olmaz büyürkende biraz daha özenli olmamız gerekecek inşallah kolaylaşır
Evet kuzum olmaz mı tabi var. Çare sık traş bebek doğunca. Yani bunu istemezdim ama mecburuz.traşlı olunca problem olmuyor uzayınca oluyor genelde problemBende kucağıma kaldırmıyorum aynenama düzenli traş da yaptırsak , vitamin haplarından da kullansak zaman zaman tüy döküyor , sizin de tüy probleminiz var mı canım
İlk gece sezeryan doğum yaptığımı ve sütümün gelmediğini bile bile bebeğimi sabahtan akşama kadar aç bıraktırip ağlattılar gelip topugundan kan alıp şekerine bakıldı aç değil bebeğin diyorlar sinir oldum akşam dayanamadim azcik mama verdim Allah'ım bebek durmuyor daha çok ağlıyor hemen sabah olunca aptml prosyneo aldırdım eşime o daha iyi geldi hastaneye mama da götürün inatla vermiyorlar sarılık oluyor bebekler. Benimki de sararmaya başladi ikinci gün mama vermeye devam edince geçti üçüncü gün de zaten sütüm geldi. Çok fazla ve güçlü sağım yaparak meme uçlarını parçalamayin bebek emerken yaralar büyür benim gibi ağla ağla emzirirsinizCnm sütümüzün yetmesı mumkun değil, bebeiş ılk geldgınde emmeli, tabıkı süt çok az, hemen 30cc mama,
2 saat sonra meme yıne ve sağmak sütü arttırmak.. Doz ayarı onemli haklısın
Bence çok önyargılısın. Neden mümkün olmasın ki mümkün, benim bebeğim sarılık olmadı sadece memeyle. İnşallah sizlerin de böyle olur, mamaya karşı değilim ama asla yetmez vs de değil, yeter yetebilir.Cnm sütümüzün yetmesı mumkun değil, bebeiş ılk geldgınde emmeli, tabıkı süt çok az, hemen 30cc mama,
2 saat sonra meme yıne ve sağmak sütü arttırmak.. Doz ayarı onemli haklısın
Benim de 2 kedim var. Öyle üstüne falan yatmiyorlardi ama çok merak ediyorlardi, yatağına gelip bakmak istiyorlardiBenden başka kimseye alisamasinlar kendilerini korusunlar istiyorum ben kediler bebekken görümcemin kızı kuyruklarını falan çekti çok ses yaptı o yüzden kediler baya korkuyor çocuktan bebek dogunca sadece ondan korkuyorum nasıl olacak diye bide bebeğin sıcağına gidip üzerine yatarlar mı diyede korkuyorumnasıl olacak bakalım köpüşü zaptetmek bı nebze daha kolay kedi her yere giriyor
Özlem ballıDoktorun kim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?