2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İnşallah kalbi güzel insanlara yol arkadaşlığı yaparlar kuzum her ne kadar çok güzel de olsa gerçekten bir bakım ve ilgi şart. Ki sende 5 taneymiş. Ben de çok isterdim çok köpeğim olsun ama bir bahçeli evim yok ki. Olsa ooooo 10 tane en az olurdu köpeğim galiba bazen diyorum keşke konuşsa. Gerçi konuşmadan da anlaşıyoruz biz minnoşumla. Ben onun hareketlerinden vs anlıyorum herşeyini. Bebişlerimiz de onlarla büyüyeceği için çok şanslı ağlama lütfen kuzum ağladıkça başına ağrılar da girer kendini daha kötü hissedersin. Dua et onların da yuvaları güzel sıcacık olsun diye

evet yok çok haklısın, bizim kediler artık yaşlandılar ufak tefek sağlık problemleri de başladı ondan böyle daha melankolik davranıyorum sanırım. iyi olsunlar da alışırız bir şekilde biliyorum, sağol canım benim
köpüşle ilgili derdim yok mesela hiç, doğurunca hep beraber bahçeye iner dolaşırız diyorum heheh güzel olacak epey ya bakalım, heyecanlıyım

Allah razı olsun kuzum, inşallah

Sizin köpüşlerden bahsedince aklıma bu video geldi. Hamile kadının köpüşü sesi açın izleyin.

Allah razı olsun kuzum, inşallah

Sizin köpüşlerden bahsedince aklıma bu video geldi. Hamile kadının köpüşü sesi açın izleyin.
ay bu köpek çok komik, sürekli adamla iletişiminde bitch tuşuyla zorbalık yapıyor çok gülüyorum ben

Ben de heyecanlıyım zor olacak ama başaracağız mesela eve gelince önce ben girip onu sevip oynamayı düşünüyorum bebeği birkaç dk sonra getirelim diyorum

Kızlar nasılsınız?nihayet mobilyamızı aldıkgerçi ben gitmedin uzak yol diye çok yürümek istemedim ama görüntüyle aradılar öyle seçtim fiyat farkı çok varmış bizim yanımızda aynı mobilya takımı 35 45 bin..benim aldığım büyüyen beşik

Oyyy güle güle kullanın kuzum sağlıkla güzel güzel yatsın oğluşun

Haklısın cnm. Hastane mama vermemiştı banada. Eve geldıkten sonra almıştım mama onun da dozunu ayarlayamamstık, kızlarada söyledım hastaneye kesınlıkle mama gotutun, mama takvıyesi şart.

Cnm bu ilk bebişindemi oldu yoksa kızdamı?

Önyargılı oldugum için değil tecrubelerıme göre konusuyorum,kımsenın canı yansın istemıyorum, evet belki yetebılır, mama vermeyenlerde var ama bebiş ilk gun çok ememıyor, süt az gelebılıyor oyuzden mama götürsunler yanında dedim, çoğu insan boyle yapıyor, boyle düşünüyor ve sonucu da böyle oluyor

Çevremde onlarca kişi yakın zamanda doğum yaptı inanın çok geniş bir aileyiz, eşimin tarafı da öyle. Kimsenin bir iki gün sütü gelmedi veya az geldi diye hastanede kalmadı bebeği. Benim de ilk üç gün az geldi bu arada. He bu süreç çok uzarsa elbette çözüm aranır ama takip ettigim emzirme danışmanlarının ebelerin tümü hastaneye mama göturulmemesi gerektiğini söylüyorlar. Çünkü sütun gelmemesinin çok büyük bir sebebi psikolojik oluyor ve vücudunuza inanmadığınızda zaten sütun gelmesi gecikiyor.
Yanlış anlamayın sizi yargilamiyorum ama soyledikleriniz çok keskin geldi bana, kesinlikle süt bebeğe yetmiyor vs yazmışsınız. Burda tecrübesiz çok anne var. Kötü etkilenebileceklerini düşünüyorum. Siz kötü bir tecrübe yaşadığınız için bu konuda hassassiniz diye düşünüyorum, sizi kırmak istemem

Bu arada hastanelerin hemen yanında bir ton eczane oluyor; acil bir durumda yüksek ihtimalle hastane, en olmadı kendi imkanlarınızla eczaneden temin edebilirsiniz.

Bnımde çevremdeki çoğu insan bebegıne mama takvıyesi yapmadıgı için, bebiş ememedıgı için ya da memeyi tutamadıgı için, emdiğini sanıp aslında bebişin az emmesınden dolayı sarılıktan dolayı küveze konan bebişler oldu

Belkıde önyargılıyımdır evet. Siz boyle bıseyı yasamamış oldugunuz için olaya daha rahat bakıyo olabılırsınız. Bebegı küveze 3.gun giren, kıyafetlerı ellerine verilen, 3 gun hastane kapılarında 2 kez bebegını emzırmk için bekleyen, arta kalan zamanda aglaya sızlaya süt odasında süt sağan. Eve gelip boş neşiğe bakıp ağlayan benim, 2.bebişimde önyargılıyım doğru, ve kesınlıkle böyle yapmacagım, bn bunu kadınlar klubundede okudum.

Çoğu hemşire eger bebiş emmesse mama verın diyorlar, mama verılmemesi grektığını söylemıyorlar, bna verın dediler ben vermemiştım,

Bunların yanında lohusa sendromu da yasadıgım için çok keskin konusuyo olabılırım, arkadaslarıma asla akıl vermek değil amacım, kım ne sekılde isterse oyle yapar, bn kötü etkılendıklerını düşünmüyorum,

Tabıkı kndılerıne güvenecekler, emzırecekler insallah sorun yasamadan.
Evt kötü bı tecrube yasadım, hassasım hemde çok hassasım. Arkadaslarıma tecrubelerımden bahsedebılırım. Bnım gbı aynı seyleri yasayan çok insan var bnce siz numuneliksınız, çok şanslıymışsınız.

İnşallah herkes bebişlerını saglıcakla, kucagına alıp gönlünce emzirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…