İnşallah kalbi güzel insanlara yol arkadaşlığı yaparlarYok kuzum veterinerde şu anda. Muayeneleri tamamlanınca ilan açacak. İnşallah iyi birisine gider. Sabahtan akşama kadar uçmaya alışıklar çünkü.
Benim normalde dişi ve erkek kuşum vardı. Yavrulamaya başladılar ve biz de engellemedik. Yavruladıkça yavruları büyüttüm ve hep dağıttım ücretsiz. İlk doğan ve yaşayan yavruya annesi bakmamaıştı, beslemeyi bilmiyordu çok genç ve deneyimsizdi. 1 hafta boyunca annesinin altından alıyordum boş boştu hep kursağı saat başı mama ile besliyordum. Anne kuş benden gördükçe beslemeye başlamıştı 1 haftadan sonra, öğrenmişti sonunda. Ondan önceki yavruları açlıktan öldü hepBen de kıyamadım o yavruyu kimseye vermek istemedim elimle besledim büyüttüm diye. Böylece temelde 3 kuşum oldu.
Ancak anne kuş deneyim sahibi oldu ve yavrulamaya devam etti ve diğer tüm yavrularını kendi besledi doğdukları andan itibaren. 30 kuş falan büyüttü. Hepsini ücretsiz dağıttım. Ama son 2 kuşu alan hiç kimse olmamıştı 1 senedir. Yani aslında bu verdiğim kuşların çok daha önceden sahiplenilmesi gerekiyordu. Şimdi bebişin gelmesine 4 ay kaldı ve ister istemez ilgi istiyolar, evi pisletiyolar. Eşim dedi artık vermemizin vakti geldi, büyüdüler de. Annem de aynı şeyi dedi. Çıkar yolum kalmadı ve bu veteriner denk geldi karşıma. Baya ünlü. İnşallah iyi birileri çıkar bakalım.
evet yok çok haklısın, bizim kediler artık yaşlandılar ufak tefek sağlık problemleri de başladı ondan böyle daha melankolik davranıyorum sanırım. iyi olsunlar da alışırız bir şekilde biliyorum, sağol canım benimTabi ki eşya mal mülk umrumda değil. O benim canım neye zarar verirse versin umrumda değil. Eşimin Bluetooth kulaklığını kemirdi bir keresinde biz evde yokkeneşime dedim senin suçun ulaştığı yere sen koydun
Hiç öyle düşünme kuzum ya bebiş uyurken onunla yine ilgileneceksin. Belki uyumazken zor olur ama yine de ilgin alakan onda olacak. Sonuçta onlar da bizi annesi görüyor. Yani bizimkinin dünyası biziz. Evde üçümüz olalım çok mutlu. Alıştırcaz bir şekilde
Yok bebeğim. 5 kuşun 2 si gitti. Zaten gitmeleri gereken kuşlardı en başından.He ben onları da temelli verdin sandım da birden hepsi gidince insan kötü olur diye düşündüm:)
Allah razı olsun kuzum, inşallahİnşallah kalbi güzel insanlara yol arkadaşlığı yaparlarkuzum her ne kadar çok güzel de olsa gerçekten bir bakım ve ilgi şart. Ki sende 5 taneymiş. Ben de çok isterdim çok köpeğim olsun ama bir bahçeli evim yok ki. Olsa ooooo 10 tane en az olurdu köpeğim galiba bazen diyorum keşke konuşsa. Gerçi konuşmadan da anlaşıyoruz biz minnoşumla. Ben onun hareketlerinden vs anlıyorum herşeyini. Bebişlerimiz de onlarla büyüyeceği için çok şanslı ağlama lütfen kuzum ağladıkça başına ağrılar da girer kendini daha kötü hissedersin. Dua et onların da yuvaları güzel sıcacık olsun diye
ay bu köpek çok komik, sürekli adamla iletişiminde bitch tuşuyla zorbalık yapıyor çok gülüyorum benAllah razı olsun kuzum, inşallah
Sizin köpüşlerden bahsedince aklıma bu video geldi. Hamile kadının köpüşüsesi açın izleyin.
Ben de heyecanlıyımevet yok çok haklısın, bizim kediler artık yaşlandılar ufak tefek sağlık problemleri de başladı ondan böyle daha melankolik davranıyorum sanırım. iyi olsunlar da alışırız bir şekilde biliyorum, sağol canım benim
köpüşle ilgili derdim yok mesela hiç, doğurunca hep beraber bahçeye iner dolaşırız diyorum heheh güzel olacak epey ya bakalım, heyecanlıyım
Ahahahhahaha çok tatlı yaAllah razı olsun kuzum, inşallah
Sizin köpüşlerden bahsedince aklıma bu video geldi. Hamile kadının köpüşüsesi açın izleyin.
Oyyy güle güle kullanın kuzum sağlıkla güzel güzel yatsın oğluşunKızlar nasılsınız?nihayet mobilyamızı aldıkgerçi ben gitmedin uzak yol diye çok yürümek istemedim ama görüntüyle aradılar öyle seçtim fiyat farkı çok varmış bizim yanımızda aynı mobilya takımı 35 45 bin..benim aldığım büyüyen beşik
Amin canım Amin Allah o günleri görmeyi nasip etsinOyyy güle güle kullanın kuzum sağlıkla güzel güzel yatsın oğluşun
Haklısın cnm. Hastane mama vermemiştı banada. Eve geldıkten sonra almıştım mama onun da dozunu ayarlayamamstık, kızlarada söyledım hastaneye kesınlıkle mama gotutun, mama takvıyesi şart.su
İlk gece sezeryan doğum yaptığımı ve sütümün gelmediğini bile bile bebeğimi sabahtan akşama kadar aç bıraktırip ağlattılar gelip topugundan kan alıp şekerine bakıldı aç değil bebeğin diyorlar sinir oldum akşam dayanamadim azcik mama verdim Allah'ım bebek durmuyor daha çok ağlıyor hemen sabah olunca aptml prosyneo aldırdım eşime o daha iyi geldi hastaneye mama da götürün inatla vermiyorlar sarılık oluyor bebekler. Benimki de sararmaya başladi ikinci gün mama vermeye devam edince geçti üçüncü gün de zaten sütüm geldi. Çok fazla ve güçlü sağım yaparak meme uçlarını parçalamayin bebek emerken yaralar büyür benim gibi ağla ağla emzirirsiniz
Önyargılı oldugum için değil tecrubelerıme göre konusuyorum,kımsenın canı yansın istemıyorum, evet belki yetebılır, mama vermeyenlerde var ama bebiş ilk gun çok ememıyor, süt az gelebılıyor oyuzden mama götürsunler yanında dedim, çoğu insan boyle yapıyor, boyle düşünüyor ve sonucu da böyle oluyorBence çok önyargılısın. Neden mümkün olmasın ki mümkün, benim bebeğim sarılık olmadı sadece memeyle. İnşallah sizlerin de böyle olur, mamaya karşı değilim ama asla yetmez vs de değil, yeter yetebilir.
Çevremde onlarca kişi yakın zamanda doğum yaptı inanın çok geniş bir aileyiz, eşimin tarafı da öyle. Kimsenin bir iki gün sütü gelmedi veya az geldi diye hastanede kalmadı bebeği. Benim de ilk üç gün az geldi bu arada. He bu süreç çok uzarsa elbette çözüm aranır ama takip ettigim emzirme danışmanlarının ebelerin tümü hastaneye mama göturulmemesi gerektiğini söylüyorlar. Çünkü sütun gelmemesinin çok büyük bir sebebi psikolojik oluyor ve vücudunuza inanmadığınızda zaten sütun gelmesi gecikiyor.Önyargılı oldugum için değil tecrubelerıme göre konusuyorum,kımsenın canı yansın istemıyorum, evet belki yetebılır, mama vermeyenlerde var ama bebiş ilk gun çok ememıyor, süt az gelebılıyor oyuzden mama götürsunler yanında dedim, çoğu insan boyle yapıyor, boyle düşünüyor ve sonucu da böyle oluyor
Bnımde çevremdeki çoğu insan bebegıne mama takvıyesi yapmadıgı için, bebiş ememedıgı için ya da memeyi tutamadıgı için, emdiğini sanıp aslında bebişin az emmesınden dolayı sarılıktan dolayı küveze konan bebişler olduÇevremde onlarca kişi yakın zamanda doğum yaptı inanın çok geniş bir aileyiz, eşimin tarafı da öyle. Kimsenin bir iki gün sütü gelmedi veya az geldi diye hastanede kalmadı bebeği. Benim de ilk üç gün az geldi bu arada. He bu süreç çok uzarsa elbette çözüm aranır ama takip ettigim emzirme danışmanlarının ebelerin tümü hastaneye mama göturulmemesi gerektiğini söylüyorlar. Çünkü sütun gelmemesinin çok büyük bir sebebi psikolojik oluyor ve vücudunuza inanmadığınızda zaten sütun gelmesi gecikiyor.
Yanlış anlamayın sizi yargilamiyorum ama soyledikleriniz çok keskin geldi bana, kesinlikle süt bebeğe yetmiyor vs yazmışsınız. Burda tecrübesiz çok anne var. Kötü etkilenebileceklerini düşünüyorum. Siz kötü bir tecrübe yaşadığınız için bu konuda hassassiniz diye düşünüyorum, sizi kırmak istemem
Evet kuzum almıştımKubraa_07 kuzum sen a101 deki hava nemlendiricisini almış mıydın?
Beni de ekler misin konuya 28 Haziran son adet 7+5 kalp sesiKarnımda değil de rahmimde oldu canım bir kaç gün önce nst ye gittim bir şey çıkmadı büyümeye bağlı herhalde
23 yaş keseyi de 5 haftalıkken görmüştümBeni de ekler misin konuya 28 Haziran son adet 7+5 kalp sesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?