Kuzum ne kadara almıştın bir de kullanıyor musunuz memnun musunuz?Evet kuzum almıştım
400 tl ye almıştım. Biz klimayla ısınıyoruz ama Antalya da havalar öyle daha aşırı soğumadığı için pek klima açmadığım için kullanmadım. Aldığımda denedim hava çıkış ayarı var. Yoğunluğunu ayarlayabiliyorsun. Baya sessiz. Gayet iş görür zaten hepsinin mantığı aynı kuzum. Çok pahalı bişey almaya gerek yok.Kuzum ne kadara almıştın bir de kullanıyor musunuz memnun musunuz?
Oyy ellerine sağlık kuzum harika olmuşBitirdim kızlar5 ipten bu kadar oldu 6 ip olsa kare olurdu ama bence sorun değil yeterli bu Eki Görüntüle 3345315
Veteriner hekim Burak Uçar mı? Efsanedir kuşlar konusundaYok kuzum veterinerde şu anda. Muayeneleri tamamlanınca ilan açacak. İnşallah iyi birisine gider. Sabahtan akşama kadar uçmaya alışıklar çünkü.
Benim normalde dişi ve erkek kuşum vardı. Yavrulamaya başladılar ve biz de engellemedik. Yavruladıkça yavruları büyüttüm ve hep dağıttım ücretsiz. İlk doğan ve yaşayan yavruya annesi bakmamaıştı, beslemeyi bilmiyordu çok genç ve deneyimsizdi. 1 hafta boyunca annesinin altından alıyordum boş boştu hep kursağı saat başı mama ile besliyordum. Anne kuş benden gördükçe beslemeye başlamıştı 1 haftadan sonra, öğrenmişti sonunda. Ondan önceki yavruları açlıktan öldü hepBen de kıyamadım o yavruyu kimseye vermek istemedim elimle besledim büyüttüm diye. Böylece temelde 3 kuşum oldu.
Ancak anne kuş deneyim sahibi oldu ve yavrulamaya devam etti ve diğer tüm yavrularını kendi besledi doğdukları andan itibaren. 30 kuş falan büyüttü. Hepsini ücretsiz dağıttım. Ama son 2 kuşu alan hiç kimse olmamıştı 1 senedir. Yani aslında bu verdiğim kuşların çok daha önceden sahiplenilmesi gerekiyordu. Şimdi bebişin gelmesine 4 ay kaldı ve ister istemez ilgi istiyolar, evi pisletiyolar. Eşim dedi artık vermemizin vakti geldi, büyüdüler de. Annem de aynı şeyi dedi. Çıkar yolum kalmadı ve bu veteriner denk geldi karşıma. Baya ünlü. İnşallah iyi birileri çıkar bakalım.
Ellerine sağlık canımm rengi ne kadar guzellBitirdim kızlar5 ipten bu kadar oldu 6 ip olsa kare olurdu ama bence sorun değil yeterli bu Eki Görüntüle 3345315
Sen ne öruyorsun kuzumEllerine sağlık canımm rengi ne kadar guzellbende örgüye sardım burda yokken
Ayyy inanilmazzz güzel olmuşlar bayildimm bayildimmSen ne öruyorsun kuzumBizde gorumcemin gelinle örgüye sardık yılbaşı süsleri yapıyoruz. Çocukların hoşuna gidiyor Daha bunlardan başka farklı şeylerle yaptık. Bu fotoyu dün akşam çekmiştik
Allahim bunlar nee harikaaaKızlar örgü çok güzel kafa dağıtıyormutlaka bir tığ bir ip alıp en basitten de olsa bişey yapın zaman çok güzel geçiyor
Saol kuzumm teşekkür ederimAllahim bunlar nee harikaaaellerine sağlık kuzum
Ben de çok pahalı olmayan ama işr yarayan birşey almak istiyorum 101in sitesinde bakayım bakalım400 tl ye almıştım. Biz klimayla ısınıyoruz ama Antalya da havalar öyle daha aşırı soğumadığı için pek klima açmadığım için kullanmadım. Aldığımda denedim hava çıkış ayarı var. Yoğunluğunu ayarlayabiliyorsun. Baya sessiz. Gayet iş görür zaten hepsinin mantığı aynı kuzum. Çok pahalı bişey almaya gerek yok.
Sağol kuzumOyy ellerine sağlık kuzum harika olmuş
Güzel günlerde kullanın kuzumKızlar selam nasılsınız? Bebişin gardrobunu halletmiştik. Bugün de beşik ve şifonyeri hallettik . Şifonyerdeki kulplar değişiyordur diye düşünüyorum . Onları ahşap kulp ile değiştireceğim. Dolaba da ahşap kulp aldım . Fikir olsun size de
Çok şükür kuzum . İnşallah sağlıkla vaktinde gelsin de kullandığı günleri de görelimGüzel günlerde kullanın kuzumbaya oda işi hallolmuş oldu
Ben de dün başladım bugün bitirdim o kadar kolay ki zevkli de hoşuma gittiEllerine sağlık canımm rengi ne kadar guzellbende örgüye sardım burda yokken
Yaaaaa bu neeeeeKızlar örgü çok güzel kafa dağıtıyormutlaka bir tığ bir ip alıp en basitten de olsa bişey yapın zaman çok güzel geçiyor
Harikaaaa bayıldımSen ne öruyorsun kuzumBizde gorumcemin gelinle örgüye sardık yılbaşı süsleri yapıyoruz. Çocukların hoşuna gidiyor Daha bunlardan başka farklı şeylerle yaptık. Bu fotoyu dün akşam çekmiştik
Dur kuzum bir 30lara gelelim öyle stres olalımÇok şükür kuzum . İnşallah sağlıkla vaktinde gelsin de kullandığı günleri de görelimay ben bugün aşırı stresliyim nasıl doğurcam diye ayrı bi gerginlik gelmeye başladı ya
Hadi canımm o kadar hızlı mı bitirdin helal olsun ellerine sağlık kuzum bayıldım kalpli takımla kombin olmuş tamBen de dün başladım bugün bitirdim o kadar kolay ki zevkli de hoşuma gittisağol kuzum
Yaaaaa bu neeeeesiz ne kadar yeteneklisiniz yaaa nasıl beceriyorsunuz bunları
Harikaaaa bayıldımçoooook güzel
Kuzum bu şişsiz tığsız elle yapılanlardan. En kolay modeli seçtim ❤Hadi canımm o kadar hızlı mı bitirdin helal olsun ellerine sağlık kuzum bayıldım kalpli takımla kombin olmuş tamYouTube saolsun yoksa hayatta yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?