2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum ne kadara almıştın bir de kullanıyor musunuz memnun musunuz?
400 tl ye almıştım. Biz klimayla ısınıyoruz ama Antalya da havalar öyle daha aşırı soğumadığı için pek klima açmadığım için kullanmadım. Aldığımda denedim hava çıkış ayarı var. Yoğunluğunu ayarlayabiliyorsun. Baya sessiz. Gayet iş görür zaten hepsinin mantığı aynı kuzum. Çok pahalı bişey almaya gerek yok.

Veteriner hekim Burak Uçar mı? Efsanedir kuşlar konusunda

Kızlar selam nasılsınız? Bebişin gardrobunu halletmiştik. Bugün de beşik ve şifonyeri hallettik . Şifonyerdeki kulplar değişiyordur diye düşünüyorum . Onları ahşap kulp ile değiştireceğim. Dolaba da ahşap kulp aldım . Fikir olsun size de

Eklentiler

• IMG_5616.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_5618.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_6079.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_6083.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 106
İlk günlerin yeme alışkanlığı da etkiliyor bence kızlar sütün oluşmasını, ben iki tarafa da hak veriyorum o yüzden. Özellikle doğum planlıysa son birkaç günden başlayarak proteini yüksek gıdalar tüketmek sütü hem getiriyor hem de besleyiciliği yükseliyor. Karbonhidrat yiyip istediğimiz kadar su içelim, o süt bebeğe yaramıyor o yüzden sarılık artıyor bence. Proteinden zengin beslenip suyu da güzel içince hem emzirip hem sağar veririz inşallah sarılık olmazlar. Ben bestlak damla kullanmıştım doğumdan birkaç gün önce başlayarak, ilk günler dikiişlerin korkusuna pek yemek yemesem de badem ve kuru dut yedim bunlar sütümü kaliteli hale getirdi. Bu sefer köfte falan da yiyeceğim ilk günler, yiyebilirsem bi de ciğer yerim diye düşünüyorum Bir haftalıkken doktor kontrolünde kilosunu tekrar yakalamasına rağmen doktor mama da ver dedi, aldık mamayı gittik eve kayınvalidem verme emzir sürekli dedi, geri verdik mamayı ben de beslenmemi düzenledim protein ağırlıklı beslenince ilk ay oğlum 1.5 kilo almıştı bu sefer de az emzir dedi de neyse hskdk

Ellerine sağlık canımm rengi ne kadar guzell bende örgüye sardım burda yokken
Sen ne öruyorsun kuzum Bizde gorumcemin gelinle örgüye sardık yılbaşı süsleri yapıyoruz. Çocukların hoşuna gidiyor Daha bunlardan başka farklı şeylerle yaptık. Bu fotoyu dün akşam çekmiştik

Eklentiler

• IMG-20231202-WA0001.webp
    101,2 KB · Görüntüleme: 109
Ayyy inanilmazzz güzel olmuşlar bayildimm bayildimm ellerinize sağlık kuzum bende şimdi yorum olarak paylaştım ördüklerimi

Ben de çok pahalı olmayan ama işr yarayan birşey almak istiyorum 101in sitesinde bakayım bakalım
Oyy ellerine sağlık kuzum harika olmuş
Sağol kuzum kendimi oyalıyorum

Güzel günlerde kullanın kuzum baya oda işi hallolmuş oldu

Ellerine sağlık canımm rengi ne kadar guzell bende örgüye sardım burda yokken
Ben de dün başladım bugün bitirdim o kadar kolay ki zevkli de hoşuma gitti sağol kuzum
Kızlar örgü çok güzel kafa dağıtıyor mutlaka bir tığ bir ip alıp en basitten de olsa bişey yapın zaman çok güzel geçiyor
Yaaaaa bu neeeee siz ne kadar yeteneklisiniz yaaa nasıl beceriyorsunuz bunları
Harikaaaa bayıldım çoooook güzel

Çok şükür kuzum . İnşallah sağlıkla vaktinde gelsin de kullandığı günleri de görelim ay ben bugün aşırı stresliyim nasıl doğurcam diye ayrı bi gerginlik gelmeye başladı ya
Dur kuzum bir 30lara gelelim öyle stres olalım benim doğumdan önce başka gerginliklerim var. Hayırlısıyla zamanında gelsinler inşallah

Ben de dün başladım bugün bitirdim o kadar kolay ki zevkli de hoşuma gitti sağol kuzum

Yaaaaa bu neeeee siz ne kadar yeteneklisiniz yaaa nasıl beceriyorsunuz bunları

Harikaaaa bayıldım çoooook güzel
Hadi canımm o kadar hızlı mı bitirdin helal olsun ellerine sağlık kuzum bayıldım kalpli takımla kombin olmuş tam YouTube saolsun yoksa hayatta yapamam

Hadi canımm o kadar hızlı mı bitirdin helal olsun ellerine sağlık kuzum bayıldım kalpli takımla kombin olmuş tam YouTube saolsun yoksa hayatta yapamam
Kuzum bu şişsiz tığsız elle yapılanlardan. En kolay modeli seçtim ❤ diğer modeller de güzel de kendimi bunaltmim dedim yapamayıp.
Ben YouTube a baksam da yapamam ki bunları aşırı güzel olmuş aşırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…