2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Vaay ne güzel biseymis ben görmemiştim daha önce hırkanın yorgunluğunu atayım da bende bir battaniye örmek istiyorum haha evet olmayınca sinir basıyor o yüzden kaç tane video izliyorum en anlaşılır olanı seçiyorum saol kuzumm

Kızlar bebek için kaşar iyi geliyor ya ben marketten aldığım Sütaş kaşar yiyorum oda faydalı mıdır yoksa özel bir kasar mi almak lazım Kars kaşari gibi falan

Bundan al kuzum çok kolay çok yumoş yumoş

Benim kayinvalidem de et ye diye söylemişti ve nerdeyse her gün kıymali yumurta yemiştim ilk zamanlar ve bol yeşillik. Kayınvalidem sağolsun duttan hosaflar falan yapmıştı. Benim ilk bir haftada gittiğimde tam doğum kilosunu yakalamamisti, doktor mama alabilirsin demişti ve aldım da doktor enjektorle ver demişti. Bir kez yaptım ve bebeğim hiç mi hiç sevmedi ne enfektoru ne mamayı. Sonra beslenmemi düzelttim, çok sık emzirdim ve oğlum hemen kilo almıştı. mamayı da bir kez yapip çöpe atmış oldum, çok çabuk geçiyor tarihi zaten.

Kızlar bebek için kaşar iyi geliyor ya ben marketten aldığım Sütaş kaşar yiyorum oda faydalı mıdır yoksa özel bir kasar mi almak lazım Kars kaşari gibi falan
Ben de bunu merak ediyorum. Katkı maddesi olmayan kaşar yesek? Bir de mesela ben çok yiyemiyorum bişeylere katsam da yesem oluyor mu mesela? Sevm57

Ben yiyemem sanırım eski kaşarı ya tadı farklı olmuyor mu, ben de normal kaşar yiyorum

Ben de bunu merak ediyorum. Katkı maddesi olmayan kaşar yesek? Bir de mesela ben çok yiyemiyorum bişeylere katsam da yesem oluyor mu mesela? Sevm57
Bende kokulu kaşar yiyemiyorum iyi kaşarı nerden alicam onu da bilmiyorum (bide kesin bu organik diyip kandirirlar beni) o yüzden Sütaş kaşar yiyorum

Bende kokulu kaşar yiyemiyorum iyi kaşarı nerden alicam onu da bilmiyorum (bide kesin bu organik diyip kandirirlar beni) o yüzden Sütaş kaşar yiyorum
Kuzum ben eskiden kaşar hiç yemezdim eski dediğim hamile kalmadan önce. Ben çok aşırı seçiciyim. O yüzden hamilelik bana ekstra zor mesela beyaz peynir yediğim sadece bir iki marka var başkasını yemem. Şuan kendimi ekstra zorluyorum yani

Bir de kızlar sizce yoğurdu nasıl tüketebiliriö daha çok? Ben çok nadir tüketiyorum da. Aslında başlarda midem bulanırken yiyordum sonradan bıktım

Ya o hoşaflar çok iyi oluyor gerçekten ben de kendim yapmıştım doğumdan önce, eve gelip onları içtim hep sezaryende kabız olma sıkıntısı falan oluyor o da zorluyor demişlerdi birkaç gün. Belki onların etkisindendir hiç zorluk yaşamadım. İyi hatırlattın yine yaparım inşallah

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…