2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar doktordan çıktım 30+6 iken, 31+3 çıkıyoruz. Dört gün geriydi onunla birlikte toplamda 8 gün öne geçti kilosu 1720 boyu 43 cm. Rahim ağzı 32 yine aynı suyun 6,5. Artmamış. Çok şekerle alakalı kendi kasma dedi. Canın istiyor mu ye ama az ye yedi. Rahim ağzı korktuğun gibi değil ama bu haftalar daha uzun bekleriz dedi, kalbimdeki delik aynı küçülme veya büyüme yok. 2 hafta sonra tekrar görecek beni. İdrar yolu enfeksiyonu için bol su dedi. Tek kullanımlık ilaç verdi. Şuanlık böyle.

Ay maşallah canım güzel haberler almana sevindim

Haklısın canım. Benim annem de 62 yaşında .hastalıkları var ilaç kullanıyor. Bi beklentiye girmemeye çalışıyorum o da anneannemden destek görmemiş sonuçta . Görmediği şeyi göstermeyi beceremiyor işte

Oy maşallah canım
Her şeyin yolunda olmasına sevindim hep güzel haberler al inşallah

Ay maşallah canım güzel haberler almana sevindim
Aynen canım suyum artmamış şükür, şekere şimdi fazla takılma dedi ölçüm yap dedi. Şekerde bebek 2 hafta öne geçse, suyun 8in üstüne çıksa korkarız dedi. Ama şuan böyle durum yok, bebeğin boyu uzun dedi. Şuanlık böyle canım, rahim ağzına takılıyorum biraz kısalmış dedi

Allah hepimizin yardımcısı olsun kuzum

Maşallah minnoşa çok güzel hep böyle devam etsin inşallah

kilosu maşallah ne güzel öne de geçmiş maşallah rahim ağzı sürekli değişen bisey günü saati ölçümü artık ezberledik onu hiç kafana takma bile 32 gayet güzel

Bu nst hangi haftalarda oluyor ben hiç girmedim daha merak ettimmm
32 de gittim doktora 2 hafta sonra gel o zaman ntsye bağlıcaz dedi ama ben daha önce acilde bir kere bağlandım değişiyor her doktora göre

Kızlar kontroller 2 haftada bire düştü şimdi biz muane+nts derken 2 haftada bir 1500 geçik ödrme yapıcaz

Merhaba güzel hanımlar 11 ocakta kontrole gittim 31 hafta gebeyim normalde ama bebeğin karın çevresi 29 haftada iki hafta geriden geliyor 17 haftadan beri hep 1 hafta gerilik vardı şimdi iki haftaya çıkmış suyu baş çevresi falan iyi kilosu 1440 gram biraz küçük bebek dedi doktor nstye soktu bişey çıkmadı 10 gün sonra gel dedi Perşembe gideceğim işte sizce bir sorun olur mu

32-35 değişiyor kuzum benim bildiğim bir kasılma gibi sorunun varsa daha erken de olabiliyor, ben 27 de düzenli girmeye başladım ikizlere
Hee anladım benim doktorum değişti ben gecen hafta kontrole gittim bu hafta yine çağırdı sonra 1 ay ara veriririz 34.haftaya girersin dedi daha sonra 15 gunde bir yaparız kontrolleri dedi o yüzden merak ettim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…