Evt cnm bna ve abımede ananem bakmış, ozamanlar 50 yaşındaymış tabi.benim annesi kesinlikle bakmayan çok arkadaşım oldu benim yasım 39 annelerimiz ona göre bir yaşa geldiler fıtığı olan tansiyon sorunu yaşayan şekeri olan bir sürü ananeler de var isteseler de bakamadılar benim ananem bana bakmış ama 40 yaşındaymış :) dönem de değişiyor ve onların da bir hayatları var bence ananeler de saçlarını süpürge etmemeliler hayat geçip gidiyor onların da tam zamanları
750 lira tinylamb de bi bak istersen baya kalabalik setiEki Görüntüle 3369863 kizlar şunlara inanılmaz dibim düşüyor çok beğeniyorum ama çok pahalı geliyorlar ya hastane çıkışına 1800 küsur vermek normal mi bilemiyorum ben 400 liraya falan aldım şunu ama hala aklım bunlarda
Sorma canım benim 2.300 muayene 500 tl nts alacak. 2 haftada bir gideceğiz artıkKızlar kontroller 2 haftada bire düştü şimdi biz muane+nts derken 2 haftada bir 1500 geçik ödrme yapıcaz
En azından söylemiş olursun doğurduğun zaman tokat gibi carpmaz yüzüne benim annemde gelmiyor evim yüksek kat depremi yaşadı çok korkuyor en azından iki haftalık gel diyorum çok korkuyorum diyor ona da kıyamıyorum seninki gibi olsaydı bende çok üzülürdüm yengenlede konuş içinde kalmasın içine ata ata hasta oluyor insanAy evet dün gece uyurken bu dediklerinizi düşündüm resmen aslında yengem ağzımdan laf almak için beni aramış günlerce. Her aradığında kv işini hallettin demi gelip kalacak demi o olsun yanında falan diyordu bence ağzımı yokladı bende saf gibi istediği cevabı verdim kv ayarladım. Bugün anneme diyeceğim doğumdan sonra sen niye kalmıyorsun yanımda gelinin kendi annesine bıraksa çocuğunu 10 gün ölmez sonuçta diyeceğim. Annem olarak senin kalman daha doğru olmaz mı diyeceğim. Çok üzüldüm bunları düşününce annem bir arka sokağımda oturuyor ama gelinin çocuklarına bakmaktan kendi öz kızına gelemeyecek olması düşününce çok üzüldüm kendime bugün anneme diyeceğim yine aynı bahaneleri o da söylerse gelinin çocuklarına bakmaktan kendi kızına zaman ayıramıyorsan helal olsun der geçerim sanırım uzatmam konuyu..
Allah başınızdan eksik etmesin inşallahEvt cnm bna ve abımede ananem bakmış, ozamanlar 50 yaşındaymış tabi.
Bnım annem 70 yaşında kalbınde pil var ayrıcada baypaslı, amelıyatlı yani yarım insan, kızıyoruz ona kndıne dıkkat et, yorulma, bısey düşünme şu saatten sonra falan dıyoruz ama hiç kndıne bakmıyor, gamsız değil başkaları gbi. Hep evlatlarını düşünüyor, hep kafa yoruyor bıseylere, babamla da ayrı yaşadıkları için ee ne kaldı geriye sadece biz ve torunu. Bnde bukdr düşünmesını istemıyorum. Kndi için yasasın artık istıyorum, çok detaycı bide. Herkesin adına karar verıyor. Bel fıtığı, pili, dizleri agrıyor, zor yürüyor, ama yınede hrseyi yapıyor.
Bncede hrkes kndı çocuguna kndi baksın..
Kız ben kürtaj olduğum gün kvnin yüz küsur yaşındaki annesi vefat etti de bu kız orda tek başına bebeğini kaybetti demedi kocamı da aldı yanımdan kürtaj oldum eve bıraktı beni ve gitti kocam 5 gün gelmedi yapayanliz kaldım sancılar içinde sen eşine dua et gerçekten boşuna kvni takma kafana benimki de hastaneye gideceğim dediğimde niye diye sormadan özele mi diye soruyor bebeği kaybedebilirim rahim ağzım kisaymis dikiş atılacak dediler diyorum özelde mi diyor bebek falan umurlarinda değil tutturmuş doğuma gelecek bakacak devlette mi doğuracağım ahh ahh keşke benimkilerde seninkiler kadar umursamaz olsa aramasa sormasa her aradığında sokmasa beniAynen çok doğru söyledin ben kürtaj oldum ben ve eşim kaldık ikimiz bak benim burda kimsem yok hiç kapıyı açmadılar nefesim kesilene kadar ağlıyordum onlar ama dügunlerde geziyordu.O kadar Allah'tan istiyorumki umursamaz biri olayım onlara karşı o zaman çok rahat hayatım olur hiç umrumda olmasınlar her şeyi kafaya takıyorum..bazen eşime diyorum senin gibi olmak istiyorum mesela Allah korusun benim annem öyle olsa eşimin umrunda olmaz bende öyle olmak istiyorum.Umut ediyorum oğlum beni değişir belki diyorum anne olunca hiç umrumda olmazlar tek başınaydım her gün evde takıyordum kafaya ailesinden ilgi bekliyordum şimdi çocuğumla gezerim ilgilenirim en son umutum oğlum
Ben öncesinde kötü şeyler yaşadım kayıplarım var, bu gebeliğin başından beri de hep korku ve stres yaşadım bazen kendimi durduruyorum ama bir yere kadar direnebiliyorum.Alisverise bile zor başladım sonra kendime ve bebeğine haksızlık ettigimi düşündüm kendimi hep telkin ettim böyle böyle atlattım ama arada kötü düşünceler geri geliyor.Guzel şeyler dusunelim hem kendimiz hem bebeğimiz için neye odaklanirsak onu çekiyoruz aslında sende öyle şeylere bakma izleme aklına geldikçe başka birşeyle ilgilen ben iki haftadır evden cikamiyorum salgın vs kanama da yaşadım i yüzden şimdi evde birşeyler yapmaya başladım kendimce dekor en son bir vazo yaptım mesela kavanozdan birşeylerle ilgilenmek iyi geliyor sana da taviseye ederimÇok zor valla insan mutluluğunu yaşayamıyor rahatça di mi
Senin daha fenaymış çok fazla bu ücretler insanın kursağında kalıyor vallahiSorma canım benim 2.300 muayene 500 tl nts alacak. 2 haftada bir gideceğiz artık
canım gönlünü ferah tut fındık ceviz muz gibi atıştırmalıkların hep olsun yanında soluna yatmaya özzen göster kilo alır bebişin inşallah biraz minik kalmış ama olsun aman aman bi sıkıntı olsa müdahale ederler mutlakaMerhaba güzel hanımlar 11 ocakta kontrole gittim 31 hafta gebeyim normalde ama bebeğin karın çevresi 29 haftada iki hafta geriden geliyor 17 haftadan beri hep 1 hafta gerilik vardı şimdi iki haftaya çıkmış suyu baş çevresi falan iyi kilosu 1440 gram biraz küçük bebek dedi doktor nstye soktu bişey çıkmadı 10 gün sonra gel dedi Perşembe gideceğim işte sizce bir sorun olur mu
NeeySorma canım benim 2.300 muayene 500 tl nts alacak. 2 haftada bir gideceğiz artık
ben de artık çokmayım diyorum dün eşimle çıktımk o hastalandım sabaha kadsr çıkardı hala midesi kötü virütik bisey galiba diyorım bir daha dısardan da yemem azıcık bisey kaldı bir ay evde otursam evden yesem ne olacakBen öncesinde kötü şeyler yaşadım kayıplarım var, bu gebeliğin başından beri de hep korku ve stres yaşadım bazen kendimi durduruyorum ama bir yere kadar direnebiliyorum.Alisverise bile zor başladım sonra kendime ve bebeğine haksızlık ettigimi düşündüm kendimi hep telkin ettim böyle böyle atlattım ama arada kötü düşünceler geri geliyor.Guzel şeyler dusunelim hem kendimiz hem bebeğimiz için neye odaklanirsak onu çekiyoruz aslında sende öyle şeylere bakma izleme aklına geldikçe başka birşeyle ilgilen ben iki haftadır evden cikamiyorum salgın vs kanama da yaşadım i yüzden şimdi evde birşeyler yapmaya başladım kendimce dekor en son bir vazo yaptım mesela kavanozdan birşeylerle ilgilenmek iyi geliyor sana da taviseye ederim
acıbademe gidiyordum ben 72 den başlıyor 100 e kadar valla medipol 40 dedi o da profesöre uzmanı daha ucuz değiştirsem mi diye düşünüyorum bana çok geldiSorma canım, doğuma ne fiyat verecek şimdiden onu düşünüyorum gerçekten
ben soluma yatınca kalbim sıkışıyor midem kasılıyor çok kötü oluyorum neden acabacanım gönlünü ferah tut fındık ceviz muz gibi atıştırmalıkların hep olsun yanında soluna yatmaya özzen göster kilo alır bebişin inşallah biraz minik kalmış ama olsun aman aman bi sıkıntı olsa müdahale ederler mutlaka
bebişler büyüdükçe mide yukarı çıkıp baskı yapıyor kalbe ondandır içimiz sıkış tepiş şu andaben soluma yatınca kalbim sıkışıyor midem kasılıyor çok kötü oluyorum neden acaba
Çok sevindim canım boyu çok iyi MaşAllah suyunda artmamış bu çok güzel haberKızlar doktordan çıktım 30+6 iken, 31+3 çıkıyoruz. Dört gün geriydi onunla birlikte toplamda 8 gün öne geçti kilosu 1720 boyu 43 cm. Rahim ağzı 32 yine aynı suyun 6,5. Artmamış. Çok şekerle alakalı kendi kasma dedi. Canın istiyor mu ye ama az ye yedi. Rahim ağzı korktuğun gibi değil ama bu haftalar daha uzun bekleriz dedi, kalbimdeki delik aynı küçülme veya büyüme yok. 2 hafta sonra tekrar görecek beni. İdrar yolu enfeksiyonu için bol su dedi. Tek kullanımlık ilaç verdi. Şuanlık böyle.
ay fazlalıktan başka bir şey değil resmen deli oluyorumYa kızlar okuyorum kaç gündür cevap yazamıyorum kv dem geldi bana bakacak mış sözde ama masallah 7.30 da kalktım daha afedersiniz popomun üstüne oturmadim çamaşır as yıka yemek koy oğlanı okuldan al gel şimdi onun odevlerine baslicaz sonra yemek telaşı bana bakmaya geldi gelmiş ama sadece bakıyor daha doğuma çok var ben anlamadım ya sinirlenmeyim diyorum ama herşeye karışır mi bir insan herşeye karışıyor tam oturuyorum yemek yapacanmi tam oturuyorum hava iyi gibi bence at çamaşırlari makineye deli oldum bugün
Offf bayılazaamm bu kayınvalidelerden,ömrümüzü yediler. zamanında bnde çok duydum bu lafları,Ya kızlar okuyorum kaç gündür cevap yazamıyorum kv dem geldi bana bakacak mış sözde ama masallah 7.30 da kalktım daha afedersiniz popomun üstüne oturmadim çamaşır as yıka yemek koy oğlanı okuldan al gel şimdi onun odevlerine baslicaz sonra yemek telaşı bana bakmaya geldi gelmiş ama sadece bakıyor daha doğuma çok var ben anlamadım ya sinirlenmeyim diyorum ama herşeye karışır mi bir insan herşeye karışıyor tam oturuyorum yemek yapacanmi tam oturuyorum hava iyi gibi bence at çamaşırlari makineye deli oldum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?