2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evt cnm bna ve abımede ananem bakmış, ozamanlar 50 yaşındaymış tabi.

Bnım annem 70 yaşında kalbınde pil var ayrıcada baypaslı, amelıyatlı yani yarım insan, kızıyoruz ona kndıne dıkkat et, yorulma, bısey düşünme şu saatten sonra falan dıyoruz ama hiç kndıne bakmıyor, gamsız değil başkaları gbi. Hep evlatlarını düşünüyor, hep kafa yoruyor bıseylere, babamla da ayrı yaşadıkları için ee ne kaldı geriye sadece biz ve torunu. Bnde bukdr düşünmesını istemıyorum. Kndi için yasasın artık istıyorum, çok detaycı bide. Herkesin adına karar verıyor. Bel fıtığı, pili, dizleri agrıyor, zor yürüyor, ama yınede hrseyi yapıyor.
Bncede hrkes kndı çocuguna kndi baksın..

En azından söylemiş olursun doğurduğun zaman tokat gibi carpmaz yüzüne benim annemde gelmiyor evim yüksek kat depremi yaşadı çok korkuyor en azından iki haftalık gel diyorum çok korkuyorum diyor ona da kıyamıyorum seninki gibi olsaydı bende çok üzülürdüm yengenlede konuş içinde kalmasın içine ata ata hasta oluyor insan

Allah başınızdan eksik etmesin inşallah kıyamam ama işte sizlerle hayat buluyor ne güzel

Kız ben kürtaj olduğum gün kvnin yüz küsur yaşındaki annesi vefat etti de bu kız orda tek başına bebeğini kaybetti demedi kocamı da aldı yanımdan kürtaj oldum eve bıraktı beni ve gitti kocam 5 gün gelmedi yapayanliz kaldım sancılar içinde sen eşine dua et gerçekten boşuna kvni takma kafana benimki de hastaneye gideceğim dediğimde niye diye sormadan özele mi diye soruyor bebeği kaybedebilirim rahim ağzım kisaymis dikiş atılacak dediler diyorum özelde mi diyor bebek falan umurlarinda değil tutturmuş doğuma gelecek bakacak devlette mi doğuracağım ahh ahh keşke benimkilerde seninkiler kadar umursamaz olsa aramasa sormasa her aradığında sokmasa beni

Çok zor valla insan mutluluğunu yaşayamıyor rahatça di mi
Ben öncesinde kötü şeyler yaşadım kayıplarım var, bu gebeliğin başından beri de hep korku ve stres yaşadım bazen kendimi durduruyorum ama bir yere kadar direnebiliyorum.Alisverise bile zor başladım sonra kendime ve bebeğine haksızlık ettigimi düşündüm kendimi hep telkin ettim böyle böyle atlattım ama arada kötü düşünceler geri geliyor.Guzel şeyler dusunelim hem kendimiz hem bebeğimiz için neye odaklanirsak onu çekiyoruz aslında sende öyle şeylere bakma izleme aklına geldikçe başka birşeyle ilgilen ben iki haftadır evden cikamiyorum salgın vs kanama da yaşadım i yüzden şimdi evde birşeyler yapmaya başladım kendimce dekor en son bir vazo yaptım mesela kavanozdan birşeylerle ilgilenmek iyi geliyor sana da taviseye ederim

canım gönlünü ferah tut fındık ceviz muz gibi atıştırmalıkların hep olsun yanında soluna yatmaya özzen göster kilo alır bebişin inşallah biraz minik kalmış ama olsun aman aman bi sıkıntı olsa müdahale ederler mutlaka

ben de artık çokmayım diyorum dün eşimle çıktımk o hastalandım sabaha kadsr çıkardı hala midesi kötü virütik bisey galiba diyorım bir daha dısardan da yemem azıcık bisey kaldı bir ay evde otursam evden yesem ne olacak ( işe de 36 ya kadar rapor alsam diyordum ama zaten erken doğacak kendimi riske atmayım diyorum

Sorma canım, doğuma ne fiyat verecek şimdiden onu düşünüyorum gerçekten
acıbademe gidiyordum ben 72 den başlıyor 100 e kadar valla medipol 40 dedi o da profesöre uzmanı daha ucuz değiştirsem mi diye düşünüyorum bana çok geldi

ben soluma yatınca kalbim sıkışıyor midem kasılıyor çok kötü oluyorum neden acaba

Çok sevindim canım boyu çok iyi MaşAllah suyunda artmamış bu çok güzel haber

Ya kızlar okuyorum kaç gündür cevap yazamıyorum kv dem geldi bana bakacak mış sözde ama masallah 7.30 da kalktım daha afedersiniz popomun üstüne oturmadim çamaşır as yıka yemek koy oğlanı okuldan al gel şimdi onun odevlerine baslicaz sonra yemek telaşı bana bakmaya geldi gelmiş ama sadece bakıyor daha doğuma çok var ben anlamadım ya sinirlenmeyim diyorum ama herşeye karışır mi bir insan herşeye karışıyor tam oturuyorum yemek yapacanmi tam oturuyorum hava iyi gibi bence at çamaşırlari makineye deli oldum bugün

Kızlar ben bayadır dışarı çıkmamıştım, bi okula gidip gelim dedim sabah. Gün vardı bugun bzim arada gdıyordum, dedim gidip bi gün tabağı yiyim yoruldum tabi gidene kdr 10 dk'lık yol ama

Ordan çıkıp saglık ocagına gttım, iğnemi oldum, magnezyum yazdrdım, aile hekimine keton çıkmış idrarda dedim, keton açlıktan yada şekerden çıkar dedi. Şubat başı gel 3 aylık şekerıne bakalım kandan dedi, idrar tahlılı yapalım dedi.eczaneye sordum şeker ölçmüyormuş.
Tansıyonumu ölçtüler braz yurudum dıye fena oldum. 10a 6,5 çıktı düşük tansiyon taşıyorum bende, ordanda eve giderken profiterolcünun önünden gecerkenn kaptım ve eve geldim

ay fazlalıktan başka bir şey değil resmen deli oluyorum

Offf bayılazaamm bu kayınvalidelerden,ömrümüzü yediler. zamanında bnde çok duydum bu lafları,
Neden erkenden gelmiş, habersizmi geldi.? Eşinle konuş cnm, zaten hrseyi sen yapıyosun Bide gelip yorum yapıuorlar ayy çıldırıccimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…