2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çocuk profiterol olarak dogcak kizzzz şeker ölçümü yaptırmadan tatlı yiyen koca yurekli arkadaşım

Sorma canım, doğuma ne fiyat verecek şimdiden onu düşünüyorum gerçekten
Bizimki 24 ama işlem sırasında alıyoruz ücreti dedi ozamana kadar biraz daha eklemek için

Bak bizde eşim izin verse sokucaklar burnunu çünkü kaynımda evli her işlerine karışıyor en çokta kp karışıyor eşinle yatma yatmıcak kaynım o kadar sözünden çıkmaz..birde eltimde akraba resmen saygıda kalmamış.Tabi ben şükür ediyorum eşim hep yanımda ama bazende diyorum sonuçta kimsem yok ondan yanımda olmalı tabi.Allah yüzümüzü güldürsün canım bu kadar çocuk istedik

Benim gittiğim hastane 19bindi, 24 bin olmuş. Doktorum dışarıdan geliyor vajinal doğum 12bin, sezeryan 15bindi. Doktor zam yapmamış başından beri takibinde olduğu gebelere. Toplam ya 36 ya da 39 ödeyeceğim yani

O cidden sadece sana bakmaya gelmiş oturup izliyor sadece anladığım kadarıyla.. yahu işin ucundan tut da yemek yap sende çocuğun ödevleri falan ilgilenirsin insan bi düşünür yemek yapar ya normal evlerinde yemek yapmıyor mu bu kv ler hava iyi de günler çuvala mı girdi çamaşır yıkamakla bitmiyor ki as kurut geri sirkele kaldır katla ütülenecek varsa ütüle yani hava güzel diye bu kadar işin gücün arasında sıkıştırmak zor senin için niye bu kadar erken gelmiş ki bir de

Ya canım çok tatlısın gidip gün tabağı yiyim ahahah ben olsam aynı nedenden giderdim sırf yemek için
Kız gel şeker ölçelim diyorlar eve giderken bir de üstüne tatlı alıyorsun alemsin hamilelik öncesi de tatlıya bu kadar düşkün müydün

Benim gittiğim hastane 19bindi, 24 bin olmuş. Doktorum dışarıdan geliyor vajinal doğum 12bin, sezeryan 15bindi. Doktor zam yapmamış başından beri takibinde olduğu gebelere. Toplam ya 36 ya da 39 ödeyeceğim yani
hemen hemen aynı ödemeleri yapacağız benimde doktorum dışarıdan gelecek hastaneye gittiği hastaneleri paylaştı benimle şuan en uygun hesaplamalarıma böyle bu paralara çıkış yaparız hastaneden benim sezeryan zorunlu

Yiyorum bakalım perşembe günü gelişimi nasıl kontrol edecek doktor sola yatmaya özen gostericem inşallah

Bende özel muayene ye gidiyorum muayene ücreti 2000bin yapmış 15 gün sonra gidince kontrol oluyor ücret alınmıyor , hastanelerde o süre 10 gün sanırım
bende 3-4 haftada bir gittiğim halde 2.sinin ödemesini almıyor. örnek bir tane ödeme aldı diyelim 3 ya da 4 hafta sonra gittiğimde onu kontrol sayıyor ve almıyor ödeme

Evet cnm çok düşkünüm nedense, bak mesela deminden beri çerez yıyorum tuzlu tuzlu, agzıma tatlı bısey atmam lazım gttım pekmez kaşıkladım, küçükkende bal çok yerdım, çok düşkünüm cnm. Yaş pastaya bayılırım mesela, oyle bi dilim kesmez bni.

Gün tabagında tatlı yoktu, hazır browni vardı küçük, beni kesmedi

Canım sen hangi hastaneye gidiyorsun acaba aynı hastaneye gidiyor olabilirmiyiz?

Bende özel muayene ye gidiyorum muayene ücreti 2000bin yapmış 15 gün sonra gidince kontrol oluyor ücret alınmıyor , hastanelerde o süre 10 gün sanırım
Bnımde kontrol sürem 10 gün
10 gün içinde gidiyorum bnde degerlendiriyorum..

Bnım doktorumda hastanelerle anlaşmalı, yani hastane ayrı doktor ayrımı alıyor paraayy persembe gdıcem sorucam bu konuyu.
Bn boyle oldugunu bılseydım hiç bu doktora başlamazdım. Eger öyleyse pahalıya patlar bna bu iş

Ayyy sen tatlı aşığısınnnn benimde eşim böyle çikolata bir tane almaz kutusuyla beraber alır iyi cesaret şeker testi yaptırmadın kuzum sen yaptırsan şeker çıksa gerçi kendini durdurman çok zor senin baya tiryakisi olmuşsun tatlının

bende 3-4 haftada bir gittiğim halde 2.sinin ödemesini almıyor. örnek bir tane ödeme aldı diyelim 3 ya da 4 hafta sonra gittiğimde onu kontrol sayıyor ve almıyor ödeme
Ay bu iyiymiş canım benim kontrol süresi 14 gün ben 2 hafta da bir gidiyorum kontrole giriyor diye özel sağlık sigortamdan çakallık yapıp 18. Gün de giriş yapmışım gibi sisteme giriyorlar her türlü sigortadan paralarını alıyorlar çakallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…