2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Doktor sorun yapmıyor değilmi canım. Eşim geçmeden gidelim diyor. Neden geldin demiycekmi doktor diyorum sende afedersiniz götüm başım ağrıyor diye bişey uydur diyor enazında 2 kere görmüş oluruz bebeğimizi diyo

Yok cnm hiç yapmadı. En son gttıgımde kasılmaları soyledım nst ye grim dedim
Ondan önce kontrole gttgımde kasıklarım agrıyor dedim.
Perşembede rapor almaya gtcem

Kv beklediğim gibi beni aradıama hiç bu konuyu açmadı çok garib başka sebeble aramış ben görümcemle aynı mahalledeyiz bana diyor dede gelicek köyden torununu görmeye ama demişki görümcemde kalıcakmış bir kaç günlük bana yakın olsun diye yok dedim haberim yokki..dedim zaten ben misafir kabul edemem ki eskisi gibi yemekler tatlılar edemem yaşlı birisi onun yemeyi vaktinde olmalı dedimsonra mevlit konusu açıldı o konuda şaşırdım benim gibi düşünüyor hastalık her yer diyor kucaktan kucağa olmaz diyor..Ben dedim mevlitten sonra kim gelse çay ve çıkolata yanına vere bilirim kadın anladıki eskisi gibi hamur açamam hemen dediki yok misafirler benlik diyor ben burdan Hall edicemYavaştan demek lazım kızlar

ya sorma bazı şeyler tamamen ticarete dönmüş çok şaşırıyorum okudukça ettikçe böyle bende cumartesi acillik oldum ben doktoruma 1900 tl para ödemiyorum kız benden 1900 tl aldılar ve işin kötüsü doktor normal karnıma baktı bebeğin fotoğrafını çekip doğru düzgün bilgi vermeden gönderdi

Yok cnm hiç yapmadı. En son gttıgımde kasılmaları soyledım nst ye grim dedim
Ondan önce kontrole gttgımde kasıklarım agrıyor dedim.
Perşembede rapor almaya gtcem
Bana da en son gittiğimde artık nerem ağrıyor dersen nts bağlanacaksın dedi ben bi deniyeyim bu sefer ama yine nts parası alacak

Eee neye verdin parayı şaka gibiler ya ses çıkarmıyoruz diye bizden 1 tl fazla alsalar eşim hemen söyleniyor sigortadan bile fazla ücret geçseler yine söyleniyor sömürmek yani bu fiyatı şişirdikçe şişiriyorlar

İyi iyi alışsın bilsin

Allah sorar onlara anneninki çok farklı kendini adamış resmen gözü başka birşey görmüyor onun için normal olan bu olmuş çok üzücü ama en azından söyledin içinde kalmadı çok şükür eşin yanında destek olur sana artık beraber bakarsınız yetmediği yerde yardımcı alırsın tamamen bebekler yemek uyku olur bir süre o şekilde hallolur inşallah

Ben doktora hocam 1.gün kayıt açalım 10. Gün kontrol 14. Gün sonra tekrar kayıt açalım 10. Gün yine kontrol olsun demiştim bu şekilde doğuma kadar olur dedi sizde bunu şunun bakalım ne diyecek
Ne güzel senin adına sevindim canım bizimki kabul edermi acaba 10 gün içerisinde 2.kere gitmeye bile çekiniyorum aslında

Aa o hastane de iyiydi Antalya merkezde yaşasam giderdim yani
Bize yakın canım doktorumda çok iyi şükür güler yüzlü çok yardımcı oluyor sadece çok kalabalık devlet hastanesini geçiyor neredeyse

Canım sen doktora gözükebildin mi ne dedi akıntına

Ne güzel senin adına sevindim canım bizimki kabul edermi acaba 10 gün içerisinde 2.kere gitmeye bile çekiniyorum aslında
4 gün için yeni kayıt açmaya gerek yok bence benim başka bir doktorum bir muayene bir kontrol hakkın var kayıt açınca 10 günü gecsede randevu al ama bankodan kayıt actirmadan yanıma gel demişti ilaç yazılacak olursa reçete kaydı açarız demişti keşke hepsi öyle yapsa

Bize yakın canım doktorumda çok iyi şükür güler yüzlü çok yardımcı oluyor sadece çok kalabalık devlet hastanesini geçiyor neredeyse
Aynen canım çok kalabalık oluyor o hastane. Yıllar önce babam onkolojide tedavi görmüştü dediğin gibi devlet hastanesi kadar kalabalıktı. Instagram'da Mustafa sağlam var medstar doktoru onu takip ediyorum ben de

Keşke canım ama işte hastane kuralları adı altında yapmayabiliyorlar 1 haftada bir olsa sadece nts ödenir ama 2 haftada birde çok fazla geliyor yinede şükür verebiliyoruz özele gitme gibi bir tercihi olamayanlarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…