2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aslında çok büyük bir hastane değil doğum bölümü beni çok düşündürsede doktorum ve bize yakın olması açısından sevdim dr mustafa sağlama gelen çok kişi var bende takip ediyorum ama benim doltorum kadın

Hastaneden çok doktor önemli zaten canım. Ben öyle kendime göre bi doktor bulamadım. Benimki de iyi ama eskiden kuzenim,yengemler bu kadında doğum yaptı diye başladım bırakamadım. Başka kendime göre de doktor bulamadım. Yine buna da şükür diyorum

Valla kuzum ben de gerek olmadıkça çıkmıyorum şu ara, burda hastaneler dolu bu hastalık yüzünden, ailem de geçirdi oraya gidiyordum en azından onlar da hasta olunca cikmadim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az biraz sabır senin tarihin kesinleşti mi neden erken doğacak kuzum

Katılıyorum canım dediğin gibi doktor daha önemli bazıları var konuşmaya bile gelmiyorlar şükür az kaldı zaten sağlıkla kavuşalımda yavrularımıza gerisi boş

maalesef doktorumun annesi rahatsızlanmış şehir dısında yarın gideceğim buraya mutlaka bilgilendirme yazacağım endişe etme dedi
kanaman akıntım vs var mı keşke gitseydin bir doktora beklemeseydin zaten özeldesin geçmiş olsun tekrar

Kızlar adet sancısı gibi ağrılarınız oluyor mu sizin de
Kuzum genelde benim vücudum için kasılma yaşadığım zaman adet sancısı da buna eşlik ediyorsa doktorum direk nst ye sokuyor ikisi aynı anda iyi olmuyor bende o zaman magnezyum serum ve kas gevşetici doktorun gözetiminde veriyorlar adet ağrısı şöyle ama sırttan bele belden Rahime gelen ağrılar tehlikeli

kanaman akıntım vs var mı keşke gitseydin bir doktora beklemeseydin zaten özeldesin geçmiş olsun tekrar
kuzum muayenehaneye gidiyorum ben kanama olduğunda sabaha karşı olduğu için mecburen özel bir hastanenin aciline gittim ve hiç memnun kalmadım.. şuan yok dün akşam üzeri gibi bitti işte doktorumda şehir dısında yarın burada olacak yarın gideceğim yoksa bende durmazdım ama o ilaç kokusu hala var :/

Benim evde ayaktayken oldu yatttım saatlerce kalkmadım geçti. Ayağa kalkınca yine oldu. Yattım yine geçti.Belden gelmiyor. Ama kasıklarımdan bacaklarıma dğru ağrı vurdu kalkınca

Bence doktorla konuşun yazık muayene ücreti ucuz değil ki dünya para

hangi hastaneye gittin acaba acıbadem maslaka mı gitsen orası çok iyi deniyor ( belki mikrop kaptın onun kokusudur ben senin açılmanı hiç hatırlamıyorum ne zaman oldu bitmesi kanamanın iyi

Kızlar adet sancısı gibi ağrılarınız oluyor mu sizin de
Bende de bugün biraz sancı değil de sanki rahmimi daha bi çok hisseder gibiyim. Benim ağrı eşiğim çok yüksek korkuyorum bi sancım olur da anlamam diye senin kasılma varsa nst girmek gerekebilir canım

Kızlar dün akşam tuvalete çıktım ıkınmadım da ama o esnada vajinam sanki genişledi bir ağrı girdi tuvaleti de yarım bırakamadım çok acıdı sanki bebek tam vajinama yerleşti. Bugün ise her tuvalete gittiğimde küçük tuvalet olmasına rağmen o baskı ve ağrı hep orada kalkınca geçiyor bu neden olur sizce normal mi

hangi hastaneye gittin acaba acıbadem maslaka mı gitsen orası çok iyi deniyor ( belki mikrop kaptın onun kokusudur ben senin açılmanı hiç hatırlamıyorum ne zaman oldu bitmesi kanamanın iyi
kuzum ben Bursadayım maalesef evime en yakın sırf doğum hastanesi olan bir hastane var oraya gittim telaşe ile orası geldi aklıma.. kanamam 25. haftamı bitirirken olmuştu açılmam olmuştu iğne vs yapmıştu doktorum ya açılmam arttıysa diye korkuyorum ya da ciddi bir enfeksiyondan korkuyorum aklıma baska bir şey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…