2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende de bugün biraz sancı değil de sanki rahmimi daha bi çok hisseder gibiyim. Benim ağrı eşiğim çok yüksek korkuyorum bi sancım olur da anlamam diye senin kasılma varsa nst girmek gerekebilir canım
Şimdiye kadar hiç kasılma sancı olmadı mı csnım sende. Nst de düşük Aralık'ta çıkanlar hissedilmiyormuş zaten

Kızlar ben burayı okudukça öğreniyorum hep bir şeyler benim son 3 kontrolde plasenta previa diyolardı bugün burda birinde okudum internetten baktım bebeğin eşinin rahim ağzını kapatmasıymış, hiç bi şey demediler kendi kendine düzelen bi şey mi acaba? Ya da şu an erken olduğu için mi bir şey demiyoelar anlamıyorum

normal kuzum uzan dinlen

Canım burada birkaç arkadaşımıza bu teşhis konuldu bana da 16.haftada konulmuştu, 21.haftaya kadar takip edildi, detaylıda yukarı çıktı şükür
Her kontrolde yukarı çıktığını söylüyor, riskli durumu geçmişiz,
Canım eğer yukarı çıkmamışsa normal doğuma engel
Sevm57 arkadaşımızın çıkmamıştı mesela sezeryan olacak

canım bana hiç bilgilendirme yapmıyolar..devlet pişmanlık

Kızlaaaarr menüde neler akşam ne yiyeceksiniz. Ya ben ne yesem düşünüyorum vallahi kendime yemek bulamadım bugün
Yumurtalı ıspanak yaptım çok seviyorum yanında yoğurtla yedim bu aralar çok yemek seçiyorum ya çok sevdiğim yemekleri yapmayada üşeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…