Bende de bugün biraz sancı değil de sanki rahmimi daha bi çok hisseder gibiyim. Benim ağrı eşiğim çok yüksek korkuyorum bi sancım olur da anlamam diye senin kasılma varsa nst girmek gerekebilir canım
Kızlar ben burayı okudukça öğreniyorum hep bir şeyler benim son 3 kontrolde plasenta previa diyolardı bugün burda birinde okudum internetten baktım bebeğin eşinin rahim ağzını kapatmasıymış, hiç bi şey demediler kendi kendine düzelen bi şey mi acaba? Ya da şu an erken olduğu için mi bir şey demiyoelar anlamıyorum
Kızlar dün akşam tuvalete çıktım ıkınmadım da ama o esnada vajinam sanki genişledi bir ağrı girdi tuvaleti de yarım bırakamadım çok acıdı sanki bebek tam vajinama yerleşti. Bugün ise her tuvalete gittiğimde küçük tuvalet olmasına rağmen o baskı ve ağrı hep orada kalkınca geçiyor bu neden olur sizce normal mi
Kızlar ben burayı okudukça öğreniyorum hep bir şeyler benim son 3 kontrolde plasenta previa diyolardı bugün burda birinde okudum internetten baktım bebeğin eşinin rahim ağzını kapatmasıymış, hiç bi şey demediler kendi kendine düzelen bi şey mi acaba? Ya da şu an erken olduğu için mi bir şey demiyoelar anlamıyorum
Canım burada birkaç arkadaşımıza bu teşhis konuldu bana da 16.haftada konulmuştu, 21.haftaya kadar takip edildi, detaylıda yukarı çıktı şükür
Her kontrolde yukarı çıktığını söylüyor, riskli durumu geçmişiz,
Canım eğer yukarı çıkmamışsa normal doğuma engel Sevm57
arkadaşımızın çıkmamıştı mesela sezeryan olacak
Canım burada birkaç arkadaşımıza bu teşhis konuldu bana da 16.haftada konulmuştu, 21.haftaya kadar takip edildi, detaylıda yukarı çıktı şükür
Her kontrolde yukarı çıktığını söylüyor, riskli durumu geçmişiz,
Canım eğer yukarı çıkmamışsa normal doğuma engel Sevm57
arkadaşımızın çıkmamıştı mesela sezeryan olacak