2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Eşim saolsun emrivaki yaptı dün annemden gelirken hazırlan demiş aldık birde diyor kıyafetlerim kalsin geri geleceğim deli oldum resmen benim eşimde var biraz

Kızlaaaarr menüde neler akşam ne yiyeceksiniz. Ya ben ne yesem düşünüyorum vallahi kendime yemek bulamadım bugün
Tavuklu salata, mercimek çorba
canım bana hiç bilgilendirme yapmıyolar..devlet pişmanlık
Bence bir daha ki kontrolünde sor bakalım doktora, birde bunun çeşitleri oluyor bazıları tam rahmi kapatıyor bazısı yarım gibi, benimki tam kapatmıyordu
Ben mesela bebeğimi çok aşağıda hissediyordum, ama yukarı çıktığından beri daha yukarıda hissetmeye başladıım

Offf şu kızım muhabbetini benim kvde de çok yapıyor. Hatta burada da yazmıştım A Asliyokfotokopisivar tarafından fırça yemiştim nipiyimiş binim kiziiiim geçende iyimiş büyüyormuş benim kızım dedim anlamıyor djdjdjdj

Kız hadi 3 ayda lohusalık diyelim ondan sonra nereye kaçacak bu kv deler hahshwjdjs
Ondan sonra biz kaçmaya başlarız bence asjsjaj

ben de çekiyoruum ya bi de midem dayanılmaz halde
Midemde sorun yok benim şükür ama regl gelcek gibi ağrıyo böyle . Ayaklardan üşütüyorum heralde

Su içtin mi kız
Ay 2 bardakta kaldı bugün . Dur hemen içiyorum

Kızlaaaarr menüde neler akşam ne yiyeceksiniz. Ya ben ne yesem düşünüyorum vallahi kendime yemek bulamadım bugün
Kuzum en pratik yemek menemen yaaa. Yap gitsin

Ahhh ahhh bir bilsen içimi yemek yapıyordu önceden şimdi yapamıyor ne benim oğlan ne eşim yiyor yemeği ben yaparım onda sorun yok köşede otursa yeterbizimki konusmakla bunu abartıyor sözde oğlanı okula götürüp gelmek için geldi bana merdiven yasak diye oğlan ağlıyor anne dior babannem beni görmüyor bile diyor

Ay kıyamam çocuk bile isyanda

Kız o ciddi bir şey . Rahim genişleyip yukarı çıktıkça plesantanın da yukarı çıkma ihtimali var. Ama yukarı çıkmazsa kesiklikle sezaryen yapıyolar.

Ayy bn buakşam bayaa yedim yaa, ayıptır demesi arnavut ciğeri yaptım,geçen kıştan beri yapmıyordum, canım çekti ayranla gecendede canım çekti dışardsn soyledım. Gebelik boyunca 3 kez ciğer yedim.

Hahahah bende geleceğin babannesi oldugum için biraz geleceğe yatırım yapmam lazım

Ayy bn buakşam bayaa yedim yaa, ayıptır demesi arnavut ciğeri yaptım,geçen kıştan beri yapmıyordum, canım çekti ayranla gecendede canım çekti dışardsn soyledım. Gebelik boyunca 3 kez ciğer yedim.
Maşallah maşallah kııız afiyet şifa olsun . Senin iştahına hayranım nazar değmesin

Plesanta previa olduğunu 3 seferdir söylüyorlar ve sen hiç merak edip bu nedir diye sormadın mi yavrum yani bu haftaya kadar yukarıya cikmadiysa çıkmama ihtimali daha yüksek malesef. Bu durumda sezaryen yapıyorlar. İnşallah çıkar diyelim

Kuzu pişmiş domates aşırı şekeri yükseltiyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…