Güle güle kullanın canımEvet cano bak ilk resimdeki modelden aldım Alya uyuyacagi zaman duvara sıfır iticem yatağı öteki tarafına da keremden kalma korumaligi koyucam onunda resmi ikincideki gibi. Ben genç odası mantığında yaptım yani. Ajsjajd hahaha abi abla dayağı yemeyen kardeş yoktur heralde senin minnosta nasibini alacak illaki
Kizz niqu içimden geçti Alya ahsjajdGüle güle kullanın canımBizdede öyle olucak
Aaaaa ben korktumKizz niqu içimden geçti Alya ahsjajdodasında yattı ama zabaaaa kadar ağladı durmak yok yola devam
Korkma titre ahsjadAaaaa ben korktumAma gerçekten ben mecburum yoksa asla şimdi ayırmam ya ..hadi devamke
Bana ne dersinYaaa maşallah canım,
Senin içinde ne geçiyor peki ?
Bencede kız ama bu sefer benim hiç tutmadı nıguya kız dedim oğlu, liooya kız dedim onunda oğlu olacak
Kızzzz benceBana ne dersin
Hayirlisi olsunKızzzz bence
Canım benim cinsiyet belli oldu kızım oluyor Allahın izniyleYaaa maşallah canım,
Senin içinde ne geçiyor peki ?
Bencede kız ama bu sefer benim hiç tutmadı nıguya kız dedim oğlu, liooya kız dedim onunda oğlu olacak
Kız sende mi hamişsin maşallah 4.geliyorBana ne dersin
Adaş nasılsın sesin çıkmıyor, yusuf nasıl?Kız sende mi hamişsin maşallah 4.geliyor
Sağlıkla gelsin kalabalık aile kardeş çok güzel bence yaşın ve sağlığım elverse isterdim bende,ama benden bu kadar artık 3 oğlanla yola devam
İyiyim çok şükür Yusuf da iyi bir sıkıntı yokAdaş nasılsın sesin çıkmıyor, yusuf nasıl?
Bizde iyiyiz şükür, açıkçası benimde çok vaktim olmuyor gün içinde hep bi koşturmaca, mercanla ilgilen, oğlanın okulu, dershanesi, süpürmesi, yemeği zor yetişiyorum wallaİyiyim çok şükür Yusuf da iyi bir sıkıntı yok
Gün içinde çok işim oluyor açıkçası pek bir şeye fırsat kalmıyor her an hareket halindeyim, eskisi gibi sohbetlere katılamıyorum
Sen nasılsın Mercan nasıl
Sorma yedik naneyiKız sende mi hamişsin maşallah 4.geliyor
Sağlıkla gelsin kalabalık aile kardeş çok güzel bence yaşın ve sağlığım elverse isterdim bende,ama benden bu kadar artık 3 oğlanla yola devam
Benimde öyle çok şükür iyi ki de öyleBizde iyiyiz şükür, açıkçası benimde çok vaktim olmuyor gün içinde hep bi koşturmaca, mercanla ilgilen, oğlanın okulu, dershanesi, süpürmesi, yemeği zor yetişiyorum walla
Olsun tatlı naneSorma yedik naneyi
Çok korkunçtu ömrümden ömür gitti rabbim daha kötüsünden korusunGünaydın kızlar Nasılsınız İstanbul ve çevresinde yaşayanlara çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın
Dün çok kötüydüm resmen gebe olduğumu unuttum nasıl ağlama krizine girmiştim nefesim kesiliyordu Allah hepimizi korusunGünaydın kızlar Nasılsınız İstanbul ve çevresinde yaşayanlara çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın
Çok kötüydü, depreme hiç hazır değiliz ne yapacagımı şaşırdım,Günaydın kızlar Nasılsınız İstanbul ve çevresinde yaşayanlara çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın
Amin canim bizim hazirda afet çantamiz var daha sabahinda kizlarimla konusuyorduk bu gun çantaya petubor bisküvi bişeler alalim kucuk kizim sordu ki anne daha deprem olmayacak değil mi ? Yavrum dedim Allah bilir ama bir buyuk deprem istanbula bekleniyor aman Allah'ım 1 saat geçmedi felaketi yaşadikÇok kötüydü, depreme hiç hazır değiliz ne yapacagımı şaşırdım,çok panik yaptım, eşim evdeydi Allah'tan.
Rabbim beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?