Evet sol tarafımda 3 gündür gelip giden sancı kasılma batma vardı cumartesi doktora da söyledim ama benim maalesef bebek kanalı kapatmış plasenta previa görünümü var dedi sancının etkisi ile olabilir dedi ama zamanla yukarı çıkma ihtimali yüksek 20. haftadan sonra riskli oluyor dedi. Progestanı günde 3e çıkardı onun etkisiyle mi bilmiyorum azaldı arada oluyor sadece. Bence batma ve ağrı rahim büyümesi ama sancı ve kasılma iyi değil sanırım
Bende çarşamba gideceğim , şiddeti gittikçe artan aynı noktada sürekli geçmeyen bir ağrı olmazsa şüphelenme demişti doktorumda , inşallah güzel haberlerle gel
Zaten ikili test de yanlış sonuç çıkma ihtimali oluyor o yüzden ben kafamı karıştırmak istemedim yaptırmadım, işte ultrasonda parlaklık görünce en azından ne olduğunu bilelim diye g-nipt testi verdik bakalım ama benim kanama alanlarım çoktu kan yutmuş olabilir yani umarım öyledir hastalık olmasın da
Bende çarşamba gideceğim , şiddeti gittikçe artan aynı noktada sürekli geçmeyen bir ağrı olmazsa şüphelenme demişti doktorumda , inşallah güzel haberlerle gel
Bence batma normal benimki nefesimi kesecek şekilde sancı ve kasılma şeklindeydi biraz sürüp geçiyordu acıyordu da sebebi bu mu bilmiyorum tabii ki ama doktor öyle yorumladı zaten bu haftalarda öyle görünüm olsa bile önemli değilmiş 20den sonra önemli dedi doktor
Inşallah benim de kötü bir şey doğmuyor içime ama içim rahat etsin diye verdim testi Allah hamile herkesin evladını sağlıkla kucağına almasını nasip etsin
Doktor bana hurma yasak demedi sadece 2 taneden fazla yeme dedi . Ben bu süreçte beslenme uzmanından destek alıyorum , meyve dışında tatlı yemiyorum hiç , tatlı krizin olursa bu bisküviyi önerdi bende hafta da 2 tane falan anca yiyorum , içeriği de temiz doğal deneyebilirsiniz
Bence batma normal benimki nefesimi kesecek şekilde sancı ve kasılma şeklindeydi biraz sürüp geçiyordu acıyordu da sebebi bu mu bilmiyorum tabii ki ama doktor öyle yorumladı zaten bu haftalarda öyle görünüm olsa bile önemli değilmiş 20den sonra önemli dedi doktor
Seninki bence rahim büyümesinden kaynaklı Plasenta previa durumu için 20den sonra önemli dedi diğer ağrılar için değil bakalım ben stres yapmıyorum her şey Allah'tan dikkat ediyorum bakalım
Seninki bence rahim büyümesinden kaynaklı Plasenta previa durumu için 20den sonra önemli dedi diğer ağrılar için değil bakalım ben stres yapmıyorum her şey Allah'tan dikkat ediyorum bakalım