Bendede akşamları oluyordu batma ağrı ama dün ve bugün yok 14+1 im hamile değilim gibi sanki bazen içimde bir boşluk oluyor gebelik öncesi gibi hissediyorum korkuyorum birşey mi oldu diye korkudan bugün kontrole gideceğim tatildeyim oysa bi doktor buldum yakınlarda gideceğim bakalım hayırlı haberler alırım inşallahDüne kadar vardı ara ara göbek deliğimin altında , 2 gündür sanki hamile değil gibiyimgöğüs ucunun sızısı dışında bir durum yok bende 14+3
Mesela bu gün sabah kalktım kasık ağrıyla halada nasıl deyim rahatsızlık var soldaAyakta biraz fazla kalınca bile ağrı artıyor
.Demekki hamilelikten oluyor. Rahim gittikçe büyüyor. Hep kasları esnettiğinden galiba :)
Hayırlı haberlerle gel insan bir günü bir gününü tutmayınca emhanlanıyor haklısınBendede akşamları oluyordu batma ağrı ama dün ve bugün yok 14+1 im hamile değilim gibi sanki bazen içimde bir boşluk oluyor gebelik öncesi gibi hissediyorum korkuyorum birşey mi oldu diye korkudan bugün kontrole gideceğim tatildeyim oysa bi doktor buldum yakınlarda gideceğim bakalım hayırlı haberler alırım inşallah
Tabi. tatildeyiz perşembeyi beklemeden bugün burda bi özele gideceğim hiç tanımıyorum yakın diye gideceğim dayanamam perşembeye kadar göstereceğim peçeteyi cevabı yazarımİnşallah değildir. Doktorun ne diyecek burdan bilgi verir misin gelince
Evet maalesef 3 düşük yaşadım rahat biri olamayorum istesemdeHayırlı haberlerle gel insan bir günü bir gününü tutmayınca emhanlanıyor haklısın
Bana küçük geldi sanki canım ama güzelkızlar ben bir anne bebek çantasına aşık oldum.. doktor 12. haftaya kadar alışveriş yapmak yok demişti şuan 10. haftam bitiyor ilk alacağım şey sanırım bu olacak fikir olması açısından sizlerle de paylaşmak istedim birçok rengi var
yok baya büyük 44 cm eniBana küçük geldi sanki canım ama güzel
Biz doğumdan sonra da Çocuk doktorunu böyle darlıycaz galibaEvet ilk canım ama sonra ilk hamilelik diyor çok normal diyor sorularıma hep cvp veriyor.
Çanta çok güzelmiş, bende böyle tarz beğeniyorum ama sırt çantası olanlardan tercih ederim büyük ihtimal taşıma açısından benim için daha kolay olurkızlar ben bir anne bebek çantasına aşık oldum.. doktor 12. haftaya kadar alışveriş yapmak yok demişti şuan 10. haftam bitiyor ilk alacağım şey sanırım bu olacak fikir olması açısından sizlerle de paylaşmak istedim birçok rengi var
Bence çocukla sırt çantasını daha iyi onların yanlarındada bibiron için yerleri var..ama önemli sen beğen tabiyok baya büyük 44 cm eni
bundada var içi bildiğniiz anne bebek çantası zaten markada annebebek çantası yapıyorBence çocukla sırt çantasını daha iyi onların yanlarındada bibiron için yerleri var..ama önemli sen beğen tabi
çok mu ağır oluyor yaÇanta çok güzelmiş, bende böyle tarz beğeniyorum ama sırt çantası olanlardan tercih ederim büyük ihtimal taşıma açısından benim için daha kolay olur
Fiyatı ne kadarki?benim beğendiğim çantalar malesef pahalı yabundada var içi bildiğniiz anne bebek çantası zaten markada annebebek çantası yapıyor
Her türlü ağırlaşacak canım çanta :) yürüyüş halinde genelde bebek arabasına takıyorlar çantayı zaten. Yeri gelcek bebek arabası yokken bebek kucağındayken bile taşınacağı durumlar olabilir. benim için sırt çantası daha pratik olacak. Ama çanta çok şıkmış ciddençok mu ağır oluyor ya
2.950 TL hep bir küçük boyları kalmış bu 44 cm olan tükenmişFiyatı ne kadarki?benim beğendiğim çantalar malesef pahalı ya
of oda doğru Allahım artık şık olmayı unutmak gerekiyor galibaHer türlü ağırlaşacak canım çanta :) yürüyüş halinde genelde bebek arabasına takıyorlar çantayı zaten. Yeri gelcek bebek arabası yokken bebek kucağındayken bile taşınacağı durumlar olabilir. benim için sırt çantası daha pratik olacak. Ama çanta çok şıkmış cidden
Çok beğendiysen al canım içinde kalmazof oda doğru Allahım artık şık olmayı unutmak gerekiyor galiba
Pahalıymış bu da ya yoksa benimmi haberim yok fiyatlardan benim beğendiğim çantalar 1000 binden yukarı ama çok güzel Instagram'da gördüm2.950 TL hep bir küçük boyları kalmış bu 44 cm olan tükenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?