2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Düne kadar vardı ara ara göbek deliğimin altında , 2 gündür sanki hamile değil gibiyim göğüs ucunun sızısı dışında bir durum yok bende 14+3
aynen sizin gibi dün hiç ağrım olmadı. Öyle değişken ki ondan önce de çok hissettirdi. Sürekli değişiyor

Seninki bence rahim büyümesinden kaynaklı Plasenta previa durumu için 20den sonra önemli dedi diğer ağrılar için değil bakalım ben stres yapmıyorum her şey Allah'tan dikkat ediyorum bakalım
Canım benimde plesenta rahim ağzına 2 cm yakın yerleşmiş bende de hep sağ kasıkta ağrı batma oluyordu doktor aynı şeyi söyledi zamanla yukarı çıkacak şuan önemli değil diye. Bende bekliyorum 20. haftaları inşallah ama inş yukarı çıkar buradan süreçle ilgili haberleşelim

Benim de sol tarafta bir ağrı var genelde . Elimle sol kasığıma bastırınca ağrı artıyor. Doktora söyledim. Ultrasonda bi sorunun görünmüyor sen bence biraz kendini fazla dinliyorsun dedi. Ama ağrıyor yani napayım Benim takıntılı olduğumu düşünüyor doktor. Öyle düşünmesinden rahatsız oldum nedense haklı da olsa kötü bir durumum olsa ciddiye alınmayacak . Yalancı çoban hikayesine dönücek benim iş Çekinmeye başladım o yüzden doktordan :)

Aaa aynı durumu yaşayan birini görmek güzel tabii ki keşke olmasaydı ama doktorların yorumunun aynı olması hoşuma gitti inşallah bence de çıkacak haberleşelim mutlaka

Aaa aynı durumu yaşayan birini görmek güzel tabii ki keşke olmasaydı ama doktorların yorumunun aynı olması hoşuma gitti inşallah bence de çıkacak haberleşelim mutlaka
Evet keşke olmasaydı ama doktor en başından beri çıkacak diyor inşallah çıkar canım burada da araştırdım genelde çıkıyormuş 16. 20. haftalara kadar

Hahaha doktor benimde pimpirikli olduğumu düşünüyor bişey anlatınca yüzüme bakıp gülüyor aynı şeyleri ben düşünüyorum bişey söyleyince kendimi sorguluyorum acaba ben mi abartıyorum diye. İlk hamilelik mi?

Evet keşke olmasaydı ama doktor en başından beri çıkacak diyor inşallah çıkar canım burada da araştırdım genelde çıkıyormuş 16. 20. haftalara kadar
Inşallah ben de öyle umuyorum 2 hafta sonra muayenem var bakalım o ana kadar yatacağım sonra da iyi haberlerle gelirim inşallah

Inşallah ben de öyle umuyorum 2 hafta sonra muayenem var bakalım o ana kadar yatacağım sonra da iyi haberlerle gelirim inşallah
Evet canım yatar pozisyonda ol bende genelde öyleyim benim randevum da perşembe inşallah bende güzel haberlerle gelirim

Şu an sizin bebişi hissettiğiniz yani ağrının olduğu yer göbek deliğin hizasımı , böyle karnımı sıvazlayınca hafif sızı oluyor geçen hafta alt karın tarafında idi , yoksa bendeki psikolojik mi merak ettim

Benim ilk kez geldi enfeksiyon değildir umarım sonrasında gelmedi tekrar ama bilemedim şimdi doktora soracağım artık bakalım

Nerdeyse 9 haftada demiştim gece kasık ağrım oldu umursamadı dedi ani haraket den dolayı ola bilir bende o zaman ciddiye almadım

Canım o dediğin göbek deliğin altında batma şeklinde pıt pıt oldu 14+2 deyken ama ben rahim büyümesiyle alakalı dedim. Bu sağ kasık batması ve ağrısı benim plesentamın rahim ağzına yakın yerleşimiyle alakalı

Benimki de öyle gülüyor :) evet ilk hamilelik. Senin de mi ilk :).

Nerdeyse 9 haftada demiştim gece kasık ağrım oldu umursamadı dedi ani haraket den dolayı ola bilir bende o zaman ciddiye almadım
Ayakta biraz fazla kalınca bile ağrı artıyor
.Demekki hamilelikten oluyor. Rahim gittikçe büyüyor. Hep kasları esnettiğinden galiba :)

Ayakta biraz fazla kalınca bile ağrı artıyor
.Demekki hamilelikten oluyor. Rahim gittikçe büyüyor. Hep kasları esnettiğinden galiba :)
evet daha az önce instagramda karşıma bir video çıktı hamileliği ayırmış 1. trimester 2. trimester 3.trimester şeklinde genelde olan durumları yazmış 1. trimesterde hafif bel ve kasık ağrısı olarak geçiyor 2. ve 3.de şiddetlendiği yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…