- 11 Eylül 2023
- 681
- 631
- 23
benim 11.haftada olmuştu 3-4 gün. sonra bir daha batma hissi olmadıBenim de başlarda vardı sonra bir ara geçti. Ama 14. haftadan sonra şiddetli olmasa da batmalarım olmaya başladı. Perşembe doktora soracağım.
Düne kadar vardı ara ara göbek deliğimin altında , 2 gündür sanki hamile değil gibiyimgöğüs ucunun sızısı dışında bir durum yok bende 14+3
Canım benimde plesenta rahim ağzına 2 cm yakın yerleşmiş bende de hep sağ kasıkta ağrı batma oluyordu doktor aynı şeyi söyledi zamanla yukarı çıkacak şuan önemli değil diye. Bende bekliyorum 20. haftaları inşallah ama inş yukarı çıkarSeninki bence rahim büyümesinden kaynaklıPlasenta previa durumu için 20den sonra önemli dedi diğer ağrılar için değil bakalım ben stres yapmıyorum her şey Allah'tan dikkat ediyorum bakalım
Evet bendede ara ara oluyor devamlı diğil hemen Mart gelse doğursakEvet canım oluyor. İğne batar gibi ara ara sık değil. Doktor normal dedi
Aaa aynı durumu yaşayan birini görmek güzel tabii ki keşke olmasaydı ama doktorların yorumunun aynı olması hoşuma gitti inşallah bence de çıkacak haberleşelim mutlakaCanım benimde plesenta rahim ağzına 2 cm yakın yerleşmiş bende de hep sağ kasıkta ağrı batma oluyordu doktor aynı şeyi söyledi zamanla yukarı çıkacak şuan önemli değil diye. Bende bekliyorum 20. haftaları inşallah ama inş yukarı çıkarburadan süreçle ilgili haberleşelim
Evet keşke olmasaydı ama doktor en başından beri çıkacak diyor inşallah çıkar canım burada da araştırdım genelde çıkıyormuş 16. 20. haftalara kadarAaa aynı durumu yaşayan birini görmek güzel tabii ki keşke olmasaydı ama doktorların yorumunun aynı olması hoşuma gitti inşallah bence de çıkacak haberleşelim mutlaka
Hahaha doktor benimde pimpirikli olduğumu düşünüyor bişey anlatınca yüzüme bakıp gülüyor aynı şeyleri ben düşünüyorum bişey söyleyince kendimi sorguluyorum acaba ben mi abartıyorum diye. İlk hamilelik mi?Benim de sol tarafta bir ağrı var genelde . Elimle sol kasığıma bastırınca ağrı artıyor. Doktora söyledim. Ultrasonda bi sorunun görünmüyor sen bence biraz kendini fazla dinliyorsun dedi. Ama ağrıyor yani napayımBenim takıntılı olduğumu düşünüyor doktor. Öyle düşünmesinden rahatsız oldum nedense haklı da olsa kötü bir durumum olsa ciddiye alınmayacak . Yalancı çoban hikayesine dönücek benim iş Çekinmeye başladım o yüzden doktordan :)
Inşallah ben de öyle umuyorum 2 hafta sonra muayenem var bakalım o ana kadar yatacağım sonra da iyi haberlerle gelirim inşallahEvet keşke olmasaydı ama doktor en başından beri çıkacak diyor inşallah çıkar canım burada da araştırdım genelde çıkıyormuş 16. 20. haftalara kadar
Evet canım yatar pozisyonda ol bende genelde öyleyim benim randevum da perşembe inşallah bende güzel haberlerle gelirimInşallah ben de öyle umuyorum 2 hafta sonra muayenem var bakalım o ana kadar yatacağım sonra da iyi haberlerle gelirim inşallah
Şu an sizin bebişi hissettiğiniz yani ağrının olduğu yer göbek deliğin hizasımı , böyle karnımı sıvazlayınca hafif sızı oluyor geçen hafta alt karın tarafında idi , yoksa bendeki psikolojik mi merak ettimCanım benimde plesenta rahim ağzına 2 cm yakın yerleşmiş bende de hep sağ kasıkta ağrı batma oluyordu doktor aynı şeyi söyledi zamanla yukarı çıkacak şuan önemli değil diye. Bende bekliyorum 20. haftaları inşallah ama inş yukarı çıkarburadan süreçle ilgili haberleşelim
Benim ilk kez geldi enfeksiyon değildir umarım sonrasında gelmedi tekrar ama bilemedim şimdi doktora soracağım artık bakalımBenim hep oluyor. Bu şekilde uzayan yumurta akı gibi. Bazen de sarı renge dönüyor hafif. Doktora dedim fitil verdi 3 günlük. Geçmezse idrar kültürü alırız demişti. Fitil de 3 ay bitince kullanın yazıyor diye ben kullanmadım kaşıntı yanma yok diye. Bu hafta kullanıcam akıntı devam ediyor çünkü.
Nerdeyse 9 haftada demiştim gece kasık ağrım oldu umursamadı dedi ani haraket den dolayı ola bilir bende o zaman ciddiye almadımBenim de sol tarafta bir ağrı var genelde . Elimle sol kasığıma bastırınca ağrı artıyor. Doktora söyledim. Ultrasonda bi sorunun görünmüyor sen bence biraz kendini fazla dinliyorsun dedi. Ama ağrıyor yani napayımBenim takıntılı olduğumu düşünüyor doktor. Öyle düşünmesinden rahatsız oldum nedense haklı da olsa kötü bir durumum olsa ciddiye alınmayacak . Yalancı çoban hikayesine dönücek benim iş Çekinmeye başladım o yüzden doktordan :)
Canım o dediğin göbek deliğin altında batma şeklinde pıt pıt oldu 14+2 deyken ama ben rahim büyümesiyle alakalı dedim. Bu sağ kasık batması ve ağrısı benim plesentamın rahim ağzına yakın yerleşimiyle alakalıŞu an sizin bebişi hissettiğiniz yani ağrının olduğu yer göbek deliğin hizasımı , böyle karnımı sıvazlayınca hafif sızı oluyor geçen hafta alt karın tarafında idi , yoksa bendeki psikolojik mi merak ettim
Benimki de öyle gülüyor :) evet ilk hamilelik. Senin de mi ilk :).Hahaha doktor benimde pimpirikli olduğumu düşünüyor bişey anlatınca yüzüme bakıp gülüyor aynı şeyleri ben düşünüyorum bişey söyleyince kendimi sorguluyorum acaba ben mi abartıyorum diye. İlk hamilelik mi?
İnşallah değildir. Doktorun ne diyecek burdan bilgi verir misin gelinceBenim ilk kez geldi enfeksiyon değildir umarım sonrasında gelmedi tekrar ama bilemedim şimdi doktora soracağım artık bakalım
Ayakta biraz fazla kalınca bile ağrı artıyorNerdeyse 9 haftada demiştim gece kasık ağrım oldu umursamadı dedi ani haraket den dolayı ola bilir bende o zaman ciddiye almadım
evet daha az önce instagramda karşıma bir video çıktı hamileliği ayırmış 1. trimester 2. trimester 3.trimester şeklinde genelde olan durumları yazmış 1. trimesterde hafif bel ve kasık ağrısı olarak geçiyor 2. ve 3.de şiddetlendiği yazıyorduAyakta biraz fazla kalınca bile ağrı artıyor
.Demekki hamilelikten oluyor. Rahim gittikçe büyüyor. Hep kasları esnettiğinden galiba :)
Evet ilk canım ama sonra ilk hamilelik diyor çok normal diyor sorularıma hep cvp veriyor.Benimki de öyle gülüyor :) evet ilk hamilelik. Senin de mi ilk :).
Inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum umut olursun banaEvet canım yatar pozisyonda ol bende genelde öyleyim benim randevum da perşembe inşallah bende güzel haberlerle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?