Yok yok kesinlikle alma dökülüyor diyorlar..sonra karındakı tüyle uğraşmayakalmıyorum da doğumdan sonra dökülüyormuş alınca kalıyormuş
ay bide soruyorum nasıl oldun diue bide iyi de be adam yok aynıyım diyip duruyorOnlarınki naz ya öyle olunca çok nazıyla oynamıyorum çünkü dahada abartıyor..sonuçta Allah korusun kötü hastalık diğilki gaz veriyorum iyisin bak ne güzel kendine geldin diye
Aaaa bunu öğrendiğim iyi oldu. Alayım diyordumalmıyorum da doğumdan sonra dökülüyormuş alınca kalıyormuş
ay yok almamYok yok kesinlikle alma dökülüyor diyorlar..sonra karındakı tüyle uğraşmayak
yok kız dokunma sakınAaaa bunu öğrendiğim iyi oldu. Alayım diyordum
Ay ölüyorumay bide soruyorum nasıl oldun diue bide iyi de be adam yok aynıyım diyip duruyor
16+6 benim gittiğimde. Yaaa gördük yaaa kesinikisinde de çıkıntı oluyor canım bu haftalarda en kesin 16.hafta
sizinki çok iyiymişAy ölüyorumBen hemşire eskiden çalıştım ondan her sözüme inanıyor..ne diyorum yapıyor
maşallah canım sağlıklı olsunlarda cinsiyette hç önemli değl bugün hastaydım sabah doğru düzgün bie şeyler yiyemedim aklım çıktı bir şey olcak diye...varlıkları yeter bence16+6 benim gittiğimde. Yaaa gördük yaaa kesinbenim de çevremde hep kız dediler amaa ben hep erkek hissetmiştim öyle de oldu. ayy bence güzel bir duygu yaaaa ben alıştım bile galiba içimde hep erkek annesi olmak varmış
Kesinlikle öyle kuzum, bunu öğrenince daha iyi anlıyosun. Şu an sanki koca dünya da ben ve oğlum varmisiz gibi geliyormaşallah canım sağlıklı olsunlarda cinsiyette hç önemli değl bugün hastaydım sabah doğru düzgün bie şeyler yiyemedim aklım çıktı bir şey olcak diye...varlıkları yeter bence
Bende ilk rüyamda erkek bebeğim olacağını görmüştüm sabah kalktım hamileyim ben dedim rüyamda öyle gördüm dedim eşime ve akşam test yaptım 2.cizgi ckti inanamamstmRüyasında oğlu olacağını öğrenip uzulenlerin kızı olurmuş ben de öyle görmüştümve bingoo
Çok geçmiş olsun canım allahtan kanama olmuş ki erken fark etmişsiniz. Nasılsın şimdi umarım sende bebişlerinde iyisinizdr erken doğumu mnleyebiliyolar artık lütfen iyi düşünKızlar gece yoğun su gibi kan bir kanamayla evde wc ye kalktığım gibi kan boşaldı saniyeler içinde bütün pijamam kan oldu acil hastaneye geldim doğumhaneye aldılar doktorum da acil geldi nst ye bağladılar her 2 dk da bir sancım çıktı bebekler iyiydi şükür rahim açılmam yoktu rahim uzunluğum 29 mm çıktı hastaneye yatışımı yaptı doktorum serkülaj yapacakmış Rahime dikiş atacağız yarın sabah bi bakalım duruma dedi bütün gece nst ye bağlı geçirecekmişim serumlar iğneler testler yapılıyor kanama olmasaydı farke tmeyecekmişim doktor hiç anlamadın mı kasılmaların geldiğini dedi hiç farke tmedim bütün gün yattım zaten hiç ayakta da değildim neden olduğunu anlamadık doktorum da anlam veremedi tam olarak Allahım bebeklerimi korusun çok ağladım bütün gece dualarınızı bekliyorumdoktorum fark etmeyip kanama olmadaydı doğuma geliyor olurdun dedi kanama iyi ki gelmiş erken gelmiş oldun dedi
Kuzum gecmiş olsun hiç korkma ben burda çok okudum ikiz gebeliklerde serklaj yapılıyormuş iyiki kanaman oldu hiss etdin güvenli ellerdesin şimdiKızlar gece yoğun su gibi kan bir kanamayla evde wc ye kalktığım gibi kan boşaldı saniyeler içinde bütün pijamam kan oldu acil hastaneye geldim doğumhaneye aldılar doktorum da acil geldi nst ye bağladılar her 2 dk da bir sancım çıktı bebekler iyiydi şükür rahim açılmam yoktu rahim uzunluğum 29 mm çıktı hastaneye yatışımı yaptı doktorum serkülaj yapacakmış Rahime dikiş atacağız yarın sabah bi bakalım duruma dedi bütün gece nst ye bağlı geçirecekmişim serumlar iğneler testler yapılıyor kanama olmasaydı farke tmeyecekmişim doktor hiç anlamadın mı kasılmaların geldiğini dedi hiç farke tmedim bütün gün yattım zaten hiç ayakta da değildim neden olduğunu anlamadık doktorum da anlam veremedi tam olarak Allahım bebeklerimi korusun çok ağladım bütün gece dualarınızı bekliyorumdoktorum fark etmeyip kanama olmadaydı doğuma geliyor olurdun dedi kanama iyi ki gelmiş erken gelmiş oldun dedi
Çok sağol canım Allahın izniyle inşallah iyi olacağızÇok geçmiş olsun canım allahtan kanama olmuş ki erken fark etmişsiniz. Nasılsın şimdi umarım sende bebişlerinde iyisinizdr erken doğumu mnleyebiliyolar artık lütfen iyi düşün
Çok sağol canımKuzum gecmiş olsun hiç korkma ben burda çok okudum ikiz gebeliklerde serklaj yapılıyormuş iyiki kanaman oldu hiss etdin güvenli ellerdesin şimdiAma sen hep diyordun ya bebekleri hiss ediyorum acaba diyorum ufak kasılmalar oluyordu senmi anlamadın.Ağlama bebişleri üzme..bak ne güzel iyiyler çok şükür.Her şey çok güzel olucak.Allah hep üstünüzde olsun
Yüreğim ağzımda okudum ya çok geçmiş olsunÇok sağol canım Allahın izniyle inşallah iyi olacağızşuan daha iyiyiz kasılmalar 2 dk bir oluyordu 15 dk da 50-60 arasındaydı sonra 4 dk bir olmaya başladı sonra 15 dk da bir geldi sabah 5 den sonra 2 kez daha nst ye girdim şuan hiç kasılma yok şükür doktorum da sağolsun gece 3 e kadar benimleydi hep hastaneye geldi ilgilendi rahim ağzını ölçtü bebeklere baktı sularına baktı sabah yine birazdan gelip kontrole demek hayırlısıyla
Çok sağol canımdoktor da iyi ki kanama olmuş bütün gün kasılma sancı hissetmedin mi çok sık geliyor bir anda olmaz bu dedi bende hiç hissetmedim bütün gün evde yatıyordum zaten hatta gün içinde uyudum biraz o zaman iyi ki kanama olmuş yoksa şuan doğuma almış olurduk maalesef dedi o an dedim rabbim büyük kanama diye endişe ettiğim şey meğer benim iyiliğim içinmiş kanama olmasa gitmeyecektim hastaneye nasip işte.. bebekleri hissettim o konuda endişen yoktu kanama başlayınca bi su geldi ben açılma oldu düşük yapıyorum endişesine girdim o an onun panik ve stresi sardı Allahın izniyle serklaj olacağız herhalde doktorum sabah görüşür zamanı netleştiririz belden iğneyle uyuşturuyoruz bebeklere zararı olmuyor dedi şuan açılma yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor bu saatten sonra doğuma kadar yatış halinde olmak zorundasın dedi zaten her ayağa wc kalktığımda canım acıyor
Çok sağolun Allahın İzniyle iyi olacağız diye düşünüyorum doktorum en azından erken belirti ile dikiş atarız açılma şuan içni yok o da iyi bir şey dedi ama rahim bebekleri itmeye çalışıyo bu haftalarda rahim kasılmayı bilmez aslında 20. Hafta sonraları öğrenir rahim kasılmayı bebek daha da büyüdükçe dedi ama sende erken başladı dedi ne tetiklemiş olabilir sürekli yatıyorum heyet raporu aldım dinleniyorum zaten dedim doktor da büyük ihtimal gripten kaynaklı geçirdiğin enfeksiyon tetikledi dedi çünkü 3 gün önce gördü beni doktor çok iyiydim nst girmiştim rahim ölçümü yapılmıştı her şey çok güzeldi ben şaşırdım bu gece bu şekilde gelmene dedi zaten doktordan sonra akşamı acillik oldum gripten dolayı tahminim o tetikledi dedi inşallah geçecek inanıyorum sağ SalimYüreğim ağzımda okudum ya çok geçmiş olsunkanama o an korkunç gelmiştir ama iyiki olmuş belirti vermiş inşallah tedaviniz güzelce tamamlanır da bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız siz çok güçlüsünüz unutmayın hiç
Hay Allah yaÇok sağolun Allahın İzniyle iyi olacağız diye düşünüyorum doktorum en azından erken belirti ile dikiş atarız açılma şuan içni yok o da iyi bir şey dedi ama rahim bebekleri itmeye çalışıyo bu haftalarda rahim kasılmayı bilmez aslında 20. Hafta sonraları öğrenir rahim kasılmayı bebek daha da büyüdükçe dedi ama sende erken başladı dedi ne tetiklemiş olabilir sürekli yatıyorum heyet raporu aldım dinleniyorum zaten dedim doktor da büyük ihtimal gripten kaynaklı geçirdiğin enfeksiyon tetikledi dedi çünkü 3 gün önce gördü beni doktor çok iyiydim nst girmiştim rahim ölçümü yapılmıştı her şey çok güzeldi ben şaşırdım bu gece bu şekilde gelmene dedi zaten doktordan sonra akşamı acillik oldum gripten dolayı tahminim o tetikledi dedi inşallah geçecek inanıyorum sağ Salim
Çok geçmiş olsun canım benim, yüreğim çarparak okudum. Sana acil şifalar bebeklerine de zamanında sağlıklı doğum diliyorumKızlar gece yoğun su gibi kan bir kanamayla evde wc ye kalktığım gibi kan boşaldı saniyeler içinde bütün pijamam kan oldu acil hastaneye geldim doğumhaneye aldılar doktorum da acil geldi nst ye bağladılar her 2 dk da bir sancım çıktı bebekler iyiydi şükür rahim açılmam yoktu rahim uzunluğum 29 mm çıktı hastaneye yatışımı yaptı doktorum serkülaj yapacakmış Rahime dikiş atacağız yarın sabah bi bakalım duruma dedi bütün gece nst ye bağlı geçirecekmişim serumlar iğneler testler yapılıyor kanama olmasaydı farke tmeyecekmişim doktor hiç anlamadın mı kasılmaların geldiğini dedi hiç farke tmedim bütün gün yattım zaten hiç ayakta da değildim neden olduğunu anlamadık doktorum da anlam veremedi tam olarak Allahım bebeklerimi korusun çok ağladım bütün gece dualarınızı bekliyorumdoktorum fark etmeyip kanama olmadaydı doğuma geliyor olurdun dedi kanama iyi ki gelmiş erken gelmiş oldun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?