- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
canım hiç hsstaneye de gitmedim inşallah iyidir bebeğim terledim azaldı biraz atrşim duş alıp uyuycamAteşini kontrol altında tut csnım ateş tehlikeliymiş gebelikte
Kuzum bu aralar salgın bu şekilde, ishal de oluyor sanırım. İnşAllah çabucak atlatırsın yaaa. Bol bol meyve yemeye çalış vitamjn al kuzum
Cnm zten ilk hareketler başlayınca sürekli pıt pıt olmıcakBana da bir kere oldu damar atıyor gibi pıt pıt pıt oldu. Başka da olmadı ama. Bir kere öyle birşey hissettim anneme sordum evet öyle oluyor demiştiama daha da olmadı iyidir inşallah minik kelebeğim
Evettt 17+1Sanki içerden biri okşuyor gibi yumuşak yumuşak şaşırtıcı bir şeydi nasıl tarif edilir bilmiyorum yaşarsın sen de kısa zamanda senin de haftan ileride diye hatırlıyorum
Bunu geri vercem galiba ama. Giyemezse üzülürümZaten hastane çıkışı değil mi o zaman giyebilir bence herhalde bilemedimsen yine de çoğunlukla 56lık al son haftalarda bakarsın bebeğin boyu kaç söylüyor zaten doktorlar ihtiyaca göre küçük de alırsın
Çok heyecanlıyımCnm zten ilk hareketler başlayınca sürekli pıt pıt olmıcak
Mesela günde 2-3 kere olacak
Tam vajinanın üstunde oluyor, anlarsın zaten
Bircan elci iyi bir bayandi ama cok genc geldikız hangsine gittin bu sefer ismi Hanım olan grnç bir doktor var orda o mu ki asistan ama sanırım ama erkek dediyse bu haftada muhtemelen erkektir Lcmvldld
Allahim insallah hayirlisi olur ama kizim olur ben baska dogurmak istemiyorum ALLAH herkesin gonlune gore versin insallahCnm her cinsiyette çıkıntı oluyor
Bna 14+2de erkege bnzıyor dedi, çıkıntı var ama net değil dedi, bak resmınıde atım
Ama 15+2de başka bi doktor kesin kız dedi, hatta bnde gördüm çıkıntı vardı ama erkek bebektekı gbi sivri değildi
Sonraki randevuda netleşir inşaşlh artık
Allah gönlüne göre versin canım sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil benceBircan elci iyi bir bayandi ama cok genc geldi
Allahim insallah hayirlisi olur ama kizim olur ben baska dogurmak istemiyorum ALLAH herkesin gonlune gore versin insallah
Kız nie öyle dıyosunBircan elci iyi bir bayandi ama cok genc geldi
Allahim insallah hayirlisi olur ama kizim olur ben baska dogurmak istemiyorum ALLAH herkesin gonlune gore versin insallah
Nasıl için rahat ederse canımBunu geri vercem galiba ama. Giyemezse üzülürüm
Ben 52 cm doğmuşum anneme sordum daNasıl için rahat ederse canımben sebep olmuş olmayayım da arkadaşın dediği gibi çocuktan çocuğa değişiyor boylar
Teşekkür ediyorum bilgilendirdiğin için, benim iltihapsan dolayı düşük riski vardı polegastam vermişti ama ben pek kullanmadımEvet benim de oluyor. Doktor ultrasonla baktığında bir sorun göremedi . Ama yine de önlem amaçlı progestana başlattı . Kaç haftalıksın bilmiyorum ama benim bugün tam 17.haftam bitti ve hala devam ediyor . Uygulamada bu haftalarda rahim büyümesine bağlı olarak sancıların olabileceğini yazıyor . Bir de grupta birkaç arkadaşımıza bu tarz sancılar için magnezyum vermiş doktoru. Dün bir de magnezyuma başladım . Çok geçmiş olsun
Çok teşekkürler canım içimi rahatlattınOluyor cnm dün oturduğumda yerden kalkarken oldu resmen nefes alamadım kasildm kaldım sağ karin kaşık bölgemde sonra geçti ama ağrısı kaldı biraz uzun sürdü ama arastrdgmda normal diyor Eki Görüntüle 3309181
Belki geç doğmuşsundurBen 52 cm doğmuşum anneme sordum dasanki başıma şuan manken boyluyum 165 de kaldım
Yok kuzum erken doğmuşum benBelki geç doğmuşsundurve bu arada Türkiye standartlarına göre gayet iyi boyun
O zaman sen onları iade etsen sanırım daha iyi olacakYok kuzum erken doğmuşum benannem gece yanlışlıkla su yerine bardaktaki yağı içmiş ve sancısı başlamış böyle bir doğum hikayesi yani bence de Türk standart Kadın boyu eşim uzun baya ama
Evet bence de öyle yapayım. Çünkü erkek olursa ve eşime de benzerse mümkün değil olmazO zaman sen onları iade etsen sanırım daha iyi olacaksen de ilk aylar için 56lıklardan alırsın ben öyle yaptım ilk günler büyük de olsa zaten kısa sürede büyüyorlar
Peki kendini erkeğe alıştırmanEvet bence de öyle yapayım. Çünkü erkek olursa ve eşime de benzerse mümkün değil olmaz
Teşekkür ederim cnm o sırada gebelik düşünmedin mi hiç? Doğum kontrol hapı çünkü engel gebeliğe zaten.Canım benim 8 yıl önce 5 cm hemorajik kistim vardı maalesef benim ki 1,5 yıl da kayboldu. Tedavi olarak 6 ay doğum kontrol hapı kullandım 3cm e düşürdüm sonra kendi haline bıraktım ve kayboldu benim boyutu büyük olduğu için biraz uzun sürdü.
Yapmanız gereken ilaçlarınızı kullanıp akışına bırakmak.
Canım bekardım.Teşekkür ederim cnm o sırada gebelik düşünmedin mi hiç? Doğum kontrol hapı çünkü engel gebeliğe zaten.
Kız da olsa olur erkek dePeki kendini erkeğe alıştırmanbu arada kız da olsa ve zamanında doğarsa uzun olma ihtimali yüksek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?