2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ateşini kontrol altında tut csnım ateş tehlikeliymiş gebelikte
canım hiç hsstaneye de gitmedim inşallah iyidir bebeğim terledim azaldı biraz atrşim duş alıp uyuycam
Kuzum bu aralar salgın bu şekilde, ishal de oluyor sanırım. İnşAllah çabucak atlatırsın yaaa. Bol bol meyve yemeye çalış vitamjn al kuzum

yok canım ishal de yok sadece ağrılarım ve ateşim var

Bana da bir kere oldu damar atıyor gibi pıt pıt pıt oldu. Başka da olmadı ama. Bir kere öyle birşey hissettim anneme sordum evet öyle oluyor demişti ama daha da olmadı iyidir inşallah minik kelebeğim
Cnm zten ilk hareketler başlayınca sürekli pıt pıt olmıcak
Mesela günde 2-3 kere olacak
Tam vajinanın üstunde oluyor, anlarsın zaten

Bunu geri vercem galiba ama. Giyemezse üzülürüm

kız hangsine gittin bu sefer ismi Hanım olan grnç bir doktor var orda o mu ki asistan ama sanırım ama erkek dediyse bu haftada muhtemelen erkektir Lcmvldld
Bircan elci iyi bir bayandi ama cok genc geldi

Allahim insallah hayirlisi olur ama kizim olur ben baska dogurmak istemiyorum ALLAH herkesin gonlune gore versin insallah

Bircan elci iyi bir bayandi ama cok genc geldi

Allahim insallah hayirlisi olur ama kizim olur ben baska dogurmak istemiyorum ALLAH herkesin gonlune gore versin insallah
Kız nie öyle dıyosun
Rabbimin verdıgıne boynumuz kıldan ince, hayırlı evlat olsun, sağlıklı olsun en önemlisi o

Teşekkür ediyorum bilgilendirdiğin için, benim iltihapsan dolayı düşük riski vardı polegastam vermişti ama ben pek kullanmadım

Belki geç doğmuşsundur ve bu arada Türkiye standartlarına göre gayet iyi boyun
Yok kuzum erken doğmuşum ben annem gece yanlışlıkla su yerine bardaktaki yağı içmiş ve sancısı başlamış böyle bir doğum hikayesi yani bence de Türk standart Kadın boyu eşim uzun baya ama

Yok kuzum erken doğmuşum ben annem gece yanlışlıkla su yerine bardaktaki yağı içmiş ve sancısı başlamış böyle bir doğum hikayesi yani bence de Türk standart Kadın boyu eşim uzun baya ama
O zaman sen onları iade etsen sanırım daha iyi olacak sen de ilk aylar için 56lıklardan alırsın ben öyle yaptım ilk günler büyük de olsa zaten kısa sürede büyüyorlar

O zaman sen onları iade etsen sanırım daha iyi olacak sen de ilk aylar için 56lıklardan alırsın ben öyle yaptım ilk günler büyük de olsa zaten kısa sürede büyüyorlar
Evet bence de öyle yapayım. Çünkü erkek olursa ve eşime de benzerse mümkün değil olmaz

Teşekkür ederim cnm o sırada gebelik düşünmedin mi hiç? Doğum kontrol hapı çünkü engel gebeliğe zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…