2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok geçmiş olsun kuzum çok korkmuşsundur eminim ama çok şükür bebişlerin iyi doktor da ilgilenmiş seninle çok şükür korkma artık

Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın kanama durdu mu hemen. Allah yardımcın olsun sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah gebeliğin.

Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın kanama durdu mu hemen. Allah yardımcın olsun sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah gebeliğin.
Çok sağolun Kanama hemen durdu canım serumla iğnelerle kanamayı durdurdular doktorum zaten kanamayı durdururuz şuan o sıkıntı değil, benim için sıkıntılı durum 2 dk da bir düzenli sancılarının devam etmesi can sıkıcı bir durum dedi doktorumu kasılmalar ve nst deki durum endişelendirdi şuan iyiyiz kasılmalar yok denecek kadar aza düştü doktorumu bekliyorum son kez kontrol etmesi için

Canım canım çok geçmiş olsun ağlayarak okudum, iyiki kanama olmuş. Bebeklerin seninle canım. Eltimde serklaj oldu korkma Allah’ın izni ile birsey olmayacak bir süre oda yattı belli hafta sonrasında yavaş yavaş kalktı kızımız sağlıklı sıhhatlı zamanında dogdu. Sende öyle olacaksın dualarımız seninle zamanı geldiğinde bebeklerine kavuşacaksın canım. Canım iyi oldukça bizi haberdar et. Dualarımdasın

Çok sağol canım dualarınız yeter Allah razı olsun Allahım hepimizin bebeklerini korusun sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah inşallah inanıyorum her şey yolunda gidecek rabbim büyük

Rica ederim canım hayır gebe kalmaya engel değil dedi ben pcos olduğum için klomen baslatmisti bana gelişen yumurtalarım kanamalı kiste döndü duphaston verdi kistler var ama hamile kalmışta olabilirsin dedi ilaç bittikten sonra adet olmazsan gel dedi ama adet oldum çok şükür kistte düştü ertesi ayda tedavisiz kendi kendi kendime hamile kaldım. Bence bı kaç doktor görüşü daha al canım inşallah doğal yollarla kalırsın

Ben hep diyorum Allah ne ediyorsa hayırlısını ediyor canım.Zararı olmuyor ben burda çok okudum serklaj yapan çok kızlarımız var..Allah yardım etsin sizlere..güzel haberle gel buraBende şimdi gripim korkmaya başladım acaba nasıl bebişim.

Cook geçmiş olsun canımm rabbim evlatlarinizi sizlere bağışlasın inşallah serklajin kolay geçer bebislerini vakitleri gelene kadar sağlıkla karnında tutar rabbim yardimcin olsun dualarimizdasin

Ah canım benim müdahale etmişler zamanında korkma iyi olacaksın

Çok sağol canım dualarınız yeter Allah razı olsun Allahım hepimizin bebeklerini korusun sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah inşallah inanıyorum her şey yolunda gidecek rabbim büyük
Her daim dualarımdasın canım Rabbim şeni ve bebeklerini korusun inşallah stres yapma canım hersey çok güzel olacak Allah’ın izni ile.

Inşallah cnm insallah senin adına çok sevindim. Değerlerim yüksek diye hamile kalmamın imkansız olduğunu söyledi fsh ve lh den ötürü yoksa kist engel değil dedi banada. Bir de ben sordum hocam bu catlayamayan yumurta oluyormuş kiste dönüşüyormuş ondan mi dedim gülümseyerek yok tabi ki dedi. O olsaydı en azından yumurtlayabildiydin için dahi olsa sevinecektim. Gideceğim canım eğer adet olursam bir kere daha değerlerimi ölctüreceğim cunku adetli degilken bakildi hormonlarıma. Bu sefer amh de baktircam en azından durum çok mu kötü onu kendim de bilmiş olurum. Doktor bana hiç bahsetmedi amh değerinden veya senin fsh ile lh degerin yuksek diye sadece değerlerim yüksek normal yolla gebe kalman imkansız dedi ama hangi değerim yuksek ne yapılabilir hiç söylemedi direk tüp bebek dedi. Çok üzüldüm gerçekten ilk çocuğum normal yolla oldu benim çok şükür büyüdü bile. O yüzden bir doktor görüşü daha alacağım adet olursam eğer adetliyken hormon baktirip

B Buddy x Tüm dualarım seninle canım . Bir an önce sen ve bebişlerin sağlıklı bir şekilde evine gel inşallah. Çok şükür ki kanaman olmuş . Hiçbir şey olmayacak Allahın izniyle . Güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim tüm hamile arkadaşlarımızı ve bebeklerini korusun . Birbirimize hep hayırlı güzel haberler verelim inşallah

Çok çok üzüldüm. Bin şükür sinyal vermiş ki hataneye gittiniz. Allahım seni evlatlarına bağışlasın. Moralini yüksek tut canımmm. Allahın izniyle geçecek gidecek. Daularımız seninle. Güzel haberlerinle gel

Birkaç gün önce çok benzer şeyi yaşadığımızı yazmıştık hatırlıyorsan. Elimle kasıklarımın olduğu yeri tutarak yürüdüm falan demiştim. Çok korktum şimdi . Biz normal sancıyla korkmamız gereken sancıyı nasıl ayıracağız B Buddy x

Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür erken müdahale edilmiş. Serklaj olması dahs iyi olabilir daha güvende hissedersin kendini . Güzel haberlerini bekliyoruz canım, Allah yardımcın olsun

Canım inanki bilmiyorum acaba o gün 3 gün önce çektiğim o acılar sancı mıydı ben mi ayırt edemedim Kaşık ağrısı bel ağrısı diyip geçtim işe gittim yorulmuşumdur dedim ondandır dedim 3 gün önde nst de bir şey de çıkmamıştı doktor da 3 günde ne oldu sana bir şey mi yaptın dedi ram tersine heyet raporu alıp yattım 3 gün evden çıkmadım ev işi yemek hiçbir şey zaten yapmıyorum anlamadım asla Rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…