Aminnn çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım benim, yüreğim çarparak okudum. Sana acil şifalar bebeklerine de zamanında sağlıklı doğum diliyorum
Çok geçmiş olsun kuzumKızlar gece yoğun su gibi kan bir kanamayla evde wc ye kalktığım gibi kan boşaldı saniyeler içinde bütün pijamam kan oldu acil hastaneye geldim doğumhaneye aldılar doktorum da acil geldi nst ye bağladılar her 2 dk da bir sancım çıktı bebekler iyiydi şükür rahim açılmam yoktu rahim uzunluğum 29 mm çıktı hastaneye yatışımı yaptı doktorum serkülaj yapacakmış Rahime dikiş atacağız yarın sabah bi bakalım duruma dedi bütün gece nst ye bağlı geçirecekmişim serumlar iğneler testler yapılıyor kanama olmasaydı farke tmeyecekmişim doktor hiç anlamadın mı kasılmaların geldiğini dedi hiç farke tmedim bütün gün yattım zaten hiç ayakta da değildim neden olduğunu anlamadık doktorum da anlam veremedi tam olarak Allahım bebeklerimi korusun çok ağladım bütün gece dualarınızı bekliyorumdoktorum fark etmeyip kanama olmadaydı doğuma geliyor olurdun dedi kanama iyi ki gelmiş erken gelmiş oldun dedi
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın kanama durdu mu hemen. Allah yardımcın olsun sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah gebeliğin.Kızlar gece yoğun su gibi kan bir kanamayla evde wc ye kalktığım gibi kan boşaldı saniyeler içinde bütün pijamam kan oldu acil hastaneye geldim doğumhaneye aldılar doktorum da acil geldi nst ye bağladılar her 2 dk da bir sancım çıktı bebekler iyiydi şükür rahim açılmam yoktu rahim uzunluğum 29 mm çıktı hastaneye yatışımı yaptı doktorum serkülaj yapacakmış Rahime dikiş atacağız yarın sabah bi bakalım duruma dedi bütün gece nst ye bağlı geçirecekmişim serumlar iğneler testler yapılıyor kanama olmasaydı farke tmeyecekmişim doktor hiç anlamadın mı kasılmaların geldiğini dedi hiç farke tmedim bütün gün yattım zaten hiç ayakta da değildim neden olduğunu anlamadık doktorum da anlam veremedi tam olarak Allahım bebeklerimi korusun çok ağladım bütün gece dualarınızı bekliyorumdoktorum fark etmeyip kanama olmadaydı doğuma geliyor olurdun dedi kanama iyi ki gelmiş erken gelmiş oldun dedi
Çok sağolunÇok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın kanama durdu mu hemen. Allah yardımcın olsun sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah gebeliğin.
Canım canım çok geçmiş olsun ağlayarak okudum, iyiki kanama olmuş. Bebeklerin seninle canım. Eltimde serklaj oldu korkma Allah’ın izni ile birsey olmayacak bir süre oda yattı belli hafta sonrasında yavaş yavaş kalktı kızımız sağlıklı sıhhatlı zamanında dogdu. Sende öyle olacaksın dualarımız seninle zamanı geldiğinde bebeklerine kavuşacaksın canım. Canım iyi oldukça bizi haberdar et. DualarımdasınKızlar gece yoğun su gibi kan bir kanamayla evde wc ye kalktığım gibi kan boşaldı saniyeler içinde bütün pijamam kan oldu acil hastaneye geldim doğumhaneye aldılar doktorum da acil geldi nst ye bağladılar her 2 dk da bir sancım çıktı bebekler iyiydi şükür rahim açılmam yoktu rahim uzunluğum 29 mm çıktı hastaneye yatışımı yaptı doktorum serkülaj yapacakmış Rahime dikiş atacağız yarın sabah bi bakalım duruma dedi bütün gece nst ye bağlı geçirecekmişim serumlar iğneler testler yapılıyor kanama olmasaydı farke tmeyecekmişim doktor hiç anlamadın mı kasılmaların geldiğini dedi hiç farke tmedim bütün gün yattım zaten hiç ayakta da değildim neden olduğunu anlamadık doktorum da anlam veremedi tam olarak Allahım bebeklerimi korusun çok ağladım bütün gece dualarınızı bekliyorumdoktorum fark etmeyip kanama olmadaydı doğuma geliyor olurdun dedi kanama iyi ki gelmiş erken gelmiş oldun dedi
Çok sağol canım dualarınız yeter Allah razı olsunCanım canım çok geçmiş olsun ağlayarak okudum, iyiki kanama olmuş. Bebeklerin seninle canım. Eltimde serklaj oldu korkma Allah’ın izni ile birsey olmayacak bir süre oda yattı belli hafta sonrasında yavaş yavaş kalktı kızımız sağlıklı sıhhatlı zamanında dogdu. Sende öyle olacaksın dualarımız seninle zamanı geldiğinde bebeklerine kavuşacaksın canım. Canım iyi oldukça bizi haberdar et. Dualarımdasın
Rica ederim canımCanım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Bende 1 tane sol yumurtalıkta 3-3.5 cm civarı var ama bu bi daha olmayacağı anlamına gelmez yani ilerde tekrarlama durumu da oluyormuşdoktor sana gene kalmaya engel mi degil mi onu söyledi mi acaba ? Çok büyük tehlike atlatmışsın çok geçmiş olsun. Benimkide içe kanıyor dedi doktor umarım bir an evvel yok olur gider sen ilaç filan mi kullandın cnm yoksa doğal yöntem mi ? (Adette olamıyorum ki kesildim adetle çıksın gitsin) bana ilaç yazdı doktor 2-3 aya gider dedi ilaçları kullan dedi ama bilemiyorum. İlaçlardan biri doğum kontrol hapı zaten doktor bana dün normal yolla gebe kalmamın mümkün olmadığını ülkeniz olduğunu söyledi. Acilen Tüp bebek tavsiye etti onu da şu an düşünmüyoruz kararsiziz. Fsh ve lh degerimin yüksekliğinden ötürü
Ben hep diyorum Allah ne ediyorsa hayırlısını ediyor canım.Zararı olmuyor ben burda çok okudum serklaj yapan çok kızlarımız var..Allah yardım etsin sizlere..güzel haberle gel buraÇok sağol canım Allahın izniyle inşallah iyi olacağızşuan daha iyiyiz kasılmalar 2 dk bir oluyordu 15 dk da 50-60 arasındaydı sonra 4 dk bir olmaya başladı sonra 15 dk da bir geldi sabah 5 den sonra 2 kez daha nst ye girdim şuan hiç kasılma yok şükür doktorum da sağolsun gece 3 e kadar benimleydi hep hastaneye geldi ilgilendi rahim ağzını ölçtü bebeklere baktı sularına baktı sabah yine birazdan gelip kontrole demek hayırlısıyla
Çok sağol canımdoktor da iyi ki kanama olmuş bütün gün kasılma sancı hissetmedin mi çok sık geliyor bir anda olmaz bu dedi bende hiç hissetmedim bütün gün evde yatıyordum zaten hatta gün içinde uyudum biraz o zaman iyi ki kanama olmuş yoksa şuan doğuma almış olurduk maalesef dedi o an dedim rabbim büyük kanama diye endişe ettiğim şey meğer benim iyiliğim içinmiş kanama olmasa gitmeyecektim hastaneye nasip işte.. bebekleri hissettim o konuda endişen yoktu kanama başlayınca bi su geldi ben açılma oldu düşük yapıyorum endişesine girdim o an onun panik ve stresi sardı Allahın izniyle serklaj olacağız herhalde doktorum sabah görüşür zamanı netleştiririz belden iğneyle uyuşturuyoruz bebeklere zararı olmuyor dedi şuan açılma yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor bu saatten sonra doğuma kadar yatış halinde olmak zorundasın dedi zaten her ayağa wc kalktığımda canım acıyor
Cook geçmiş olsun canımm rabbim evlatlarinizi sizlere bağışlasın inşallah serklajin kolay geçer bebislerini vakitleri gelene kadar sağlıkla karnında tutar rabbim yardimcin olsun dualarimizdasinKızlar gece yoğun su gibi kan bir kanamayla evde wc ye kalktığım gibi kan boşaldı saniyeler içinde bütün pijamam kan oldu acil hastaneye geldim doğumhaneye aldılar doktorum da acil geldi nst ye bağladılar her 2 dk da bir sancım çıktı bebekler iyiydi şükür rahim açılmam yoktu rahim uzunluğum 29 mm çıktı hastaneye yatışımı yaptı doktorum serkülaj yapacakmış Rahime dikiş atacağız yarın sabah bi bakalım duruma dedi bütün gece nst ye bağlı geçirecekmişim serumlar iğneler testler yapılıyor kanama olmasaydı farke tmeyecekmişim doktor hiç anlamadın mı kasılmaların geldiğini dedi hiç farke tmedim bütün gün yattım zaten hiç ayakta da değildim neden olduğunu anlamadık doktorum da anlam veremedi tam olarak Allahım bebeklerimi korusun çok ağladım bütün gece dualarınızı bekliyorumdoktorum fark etmeyip kanama olmadaydı doğuma geliyor olurdun dedi kanama iyi ki gelmiş erken gelmiş oldun dedi
Ah canım benim müdahale etmişler zamanında korkma iyi olacaksınKızlar gece yoğun su gibi kan bir kanamayla evde wc ye kalktığım gibi kan boşaldı saniyeler içinde bütün pijamam kan oldu acil hastaneye geldim doğumhaneye aldılar doktorum da acil geldi nst ye bağladılar her 2 dk da bir sancım çıktı bebekler iyiydi şükür rahim açılmam yoktu rahim uzunluğum 29 mm çıktı hastaneye yatışımı yaptı doktorum serkülaj yapacakmış Rahime dikiş atacağız yarın sabah bi bakalım duruma dedi bütün gece nst ye bağlı geçirecekmişim serumlar iğneler testler yapılıyor kanama olmasaydı farke tmeyecekmişim doktor hiç anlamadın mı kasılmaların geldiğini dedi hiç farke tmedim bütün gün yattım zaten hiç ayakta da değildim neden olduğunu anlamadık doktorum da anlam veremedi tam olarak Allahım bebeklerimi korusun çok ağladım bütün gece dualarınızı bekliyorumdoktorum fark etmeyip kanama olmadaydı doğuma geliyor olurdun dedi kanama iyi ki gelmiş erken gelmiş oldun dedi
Her daim dualarımdasın canım Rabbim şeni ve bebeklerini korusun inşallahÇok sağol canım dualarınız yeter Allah razı olsunAllahım hepimizin bebeklerini korusun sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah inşallah inanıyorum her şey yolunda gidecek rabbim büyük
Inşallah cnm insallah senin adına çok sevindim. Değerlerim yüksek diye hamile kalmamın imkansız olduğunu söyledi fsh ve lh den ötürü yoksa kist engel değil dedi banada. Bir de ben sordum hocam bu catlayamayan yumurta oluyormuş kiste dönüşüyormuş ondan mi dedim gülümseyerek yok tabi ki dedi. O olsaydı en azından yumurtlayabildiydin için dahi olsa sevinecektim. Gideceğim canım eğer adet olursam bir kere daha değerlerimi ölctüreceğim cunku adetli degilken bakildi hormonlarıma. Bu sefer amh de baktircam en azından durum çok mu kötü onu kendim de bilmiş olurum. Doktor bana hiç bahsetmedi amh değerinden veya senin fsh ile lh degerin yuksek diye sadece değerlerim yüksek normal yolla gebe kalman imkansız dedi ama hangi değerim yuksek ne yapılabilir hiç söylemedi direk tüp bebek dedi. Çok üzüldüm gerçekten ilk çocuğum normal yolla oldu benim çok şükür büyüdü bile. O yüzden bir doktor görüşü daha alacağım adet olursam eğer adetliyken hormon baktiripRica ederim canımhayır gebe kalmaya engel değil dedi ben pcos olduğum için klomen baslatmisti bana gelişen yumurtalarım kanamalı kiste döndü duphaston verdi kistler var ama hamile kalmışta olabilirsin dedi ilaç bittikten sonra adet olmazsan gel dedi ama adet oldum çok şükür kistte düştü ertesi ayda tedavisiz kendi kendi kendime hamile kaldım. Bence bı kaç doktor görüşü daha al canım inşallah doğal yollarla kalırsın
Çok çok üzüldüm. Bin şükür sinyal vermiş ki hataneye gittiniz. Allahım seni evlatlarına bağışlasın. Moralini yüksek tut canımmm. Allahın izniyle geçecek gidecek. Daularımız seninle. Güzel haberlerinle gelKızlar gece yoğun su gibi kan bir kanamayla evde wc ye kalktığım gibi kan boşaldı saniyeler içinde bütün pijamam kan oldu acil hastaneye geldim doğumhaneye aldılar doktorum da acil geldi nst ye bağladılar her 2 dk da bir sancım çıktı bebekler iyiydi şükür rahim açılmam yoktu rahim uzunluğum 29 mm çıktı hastaneye yatışımı yaptı doktorum serkülaj yapacakmış Rahime dikiş atacağız yarın sabah bi bakalım duruma dedi bütün gece nst ye bağlı geçirecekmişim serumlar iğneler testler yapılıyor kanama olmasaydı farke tmeyecekmişim doktor hiç anlamadın mı kasılmaların geldiğini dedi hiç farke tmedim bütün gün yattım zaten hiç ayakta da değildim neden olduğunu anlamadık doktorum da anlam veremedi tam olarak Allahım bebeklerimi korusun çok ağladım bütün gece dualarınızı bekliyorumdoktorum fark etmeyip kanama olmadaydı doğuma geliyor olurdun dedi kanama iyi ki gelmiş erken gelmiş oldun dedi
Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür erken müdahale edilmiş. Serklaj olması dahs iyi olabilir daha güvende hissedersin kendiniKızlar gece yoğun su gibi kan bir kanamayla evde wc ye kalktığım gibi kan boşaldı saniyeler içinde bütün pijamam kan oldu acil hastaneye geldim doğumhaneye aldılar doktorum da acil geldi nst ye bağladılar her 2 dk da bir sancım çıktı bebekler iyiydi şükür rahim açılmam yoktu rahim uzunluğum 29 mm çıktı hastaneye yatışımı yaptı doktorum serkülaj yapacakmış Rahime dikiş atacağız yarın sabah bi bakalım duruma dedi bütün gece nst ye bağlı geçirecekmişim serumlar iğneler testler yapılıyor kanama olmasaydı farke tmeyecekmişim doktor hiç anlamadın mı kasılmaların geldiğini dedi hiç farke tmedim bütün gün yattım zaten hiç ayakta da değildim neden olduğunu anlamadık doktorum da anlam veremedi tam olarak Allahım bebeklerimi korusun çok ağladım bütün gece dualarınızı bekliyorumdoktorum fark etmeyip kanama olmadaydı doğuma geliyor olurdun dedi kanama iyi ki gelmiş erken gelmiş oldun dedi
Canım inanki bilmiyorum acaba o gün 3 gün önce çektiğim o acılar sancı mıydı ben mi ayırt edemedim Kaşık ağrısı bel ağrısı diyip geçtim işe gittim yorulmuşumdur dedim ondandır dedim 3 gün önde nst de bir şey de çıkmamıştı doktor da 3 günde ne oldu sana bir şey mi yaptın dedi ram tersine heyet raporu alıp yattım 3 gün evden çıkmadım ev işi yemek hiçbir şey zaten yapmıyorum anlamadım asla Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?