2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay kızlar kafam çatlıyorbu arada dediğiniz göbekte pıt pıt oluyor bende ama ben sanmıyorum bu bebiş nedense hep sanıyorum bu gazİn şa Allah tam o dediğim haraketleri hiss ederim

Ay kızlar kafam çatlıyorbu arada dediğiniz göbekte pıt pıt oluyor bende ama ben sanmıyorum bu bebiş nedense hep sanıyorum bu gazİn şa Allah tam o dediğim haraketleri hiss ederim
Geçmiş olsun kuzum. Nasıl oldun daha iyi misin?

Kız da olsa olur erkek de ama doktor erkek olabilir dedi ya kendimi hazırlıyorum bence de yüksek. Çünkü eşim 188
İlk çocuk olunca zaten her ikisine de bir tamam diyip alışıyorsun gerçekten benim de kız ultrasonda kesin kız dedi sonra nipt DNAda da kız çıktı zaten ama ikidir rüyamda erkek çocuk görüyorum çok korkuyorum ne alaka diyorum detaylı da soracağım kesin demi diye

Geçmiş olsun kuzum. Nasıl oldun daha iyi misin?
Sabaha kadar 3 defa uyandım ateşimi takip etdim uyanıncada tuzlu elma yedimki boğazıma daha iyi geliyor sanki gerçektende öyle oldu boğazımı tuz iyi etdi şükür ama gripim çok fena hapşırıyorum hep su gibi durmadan akıyor meyve yemekten midem bulanıyor artık..başım alnım çok ağrıyor hep masaj yaptırıyorum

nipt de çıkmış işte sağlıkla gelsinler de inşallah

Hayırlısı neyse o olsun canım, ama bizimde böyle çıkıntı var ve doktor kesin erkek dedi. Bakalım sağlıklı hayırlı olsun da inşAllah çok da takılmamak lazım cinsiyete

Çok geçmiş olsun kuzum mecbur bu dönem böyle atlatacağız

ayy geçmiş olsun bende aynıyım ama benim kocam daha çok hasta hamile hamile bide ona bakıyorum

Rüyasında oğlu olacağını öğrenip uzulenlerin kızı olurmuş ben de öyle görmüştüm ve bingoo

Rüyasında oğlu olacağını öğrenip uzulenlerin kızı olurmuş ben de öyle görmüştüm ve bingoo
Ama ben ilk zamanlar kız görüyordum hep ve kızım olacağını öğrendim hatta burada da konuşmuştuk. Son 1 hafta da 2 kere oğlum olduğunu gördüm acaba bilinçaltımı oldu burada erkek kız muhabbeti yaparken bilemedim ki

gercekten öyle ben terledim duş aldım hemen attım ateşmi falan o daha hasta ya da nazlanıyor bilemiyorum
Onlarınki naz ya öyle olunca çok nazıyla oynamıyorum çünkü dahada abartıyor..sonuçta Allah korusun kötü hastalık diğilki gaz veriyorum iyisin bak ne güzel kendine geldin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…