2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sağlıklı bir şekilde vakti zamanı gelince bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Adet sancısı gibi mi o sancılar canım
Yok öyle değil canım . Yani nasıl anlatayım.. böyle özellikle ayağa kalktığımda yumurtalıklarımın olduğu yerde sanki bir şey bağlı gibi çok ağırlık vardı . Bir de ara ara bıçak saplanıyor gibiydi .

Kasılma dediğimiz şey göbeğin top gibi olması birden sert olması değil mi? Yani bu durumu mu dikkate almalıyız.

Kızlar bende korktum ama bence illa öyle bir durum olsa hiss edicez ve doktorlar 20 haftadan sonra genelde erken doğum riski oluyormuş..bizim arkadaşda ikiz olduğu için erkenden belirti vermiş sonuçta 2 tane bebiş..hatda Allah korusun böyle bir durumla karşılaşsak dikiş atıcaklar iyi düşünelimki iyi olsunher ufacık sancıya koşamayız doktora..ama bence ayda 1 defa doktora gitmek eskiden kalmış şimdi en güzeli 2 ve ya 3 haftadan bir gitmek içimizde rahat eder

Cnm büyük gecmiş olsun
Rabbim bebişlerini korusun
İnşallah dikişten sonra sorunun kalmaz

Kızlar tüm tezlerim çürüdü. Güya ben erken kalkıp kahvaltıya kendimi zorluyorum diye kusuyorum sanıyordum. Yine kustum kalktıktan hemen sonra da yemedim zorlamadım da kendimi

Ya bende hiç anlamadım . Bu bahsettiğimiz ağrılar, bıçak saplanmaları sanırım bebek büyümesinden kaynaklanan normal şeyler dimi
Bıçak saplanması için doktora yazmıştım. Bu tür ağrılar normal endişe etme demişti. İğne batması gibi kasığıma batmalar giriyordu bu durum içinde normak demişti. Uzun zamandır adet ağrılarım gibi sancılarım yok, bu duruma dikkat etmemiz gerekiyor sanırım.

İlk gebelikte çok cahil oluyoruz gerçekten . Allah yardımcımız olsun

Kızlar tüm tezlerim çürüdü. Güya ben erken kalkıp kahvaltıya kendimi zorluyorum diye kusuyorum sanıyordum. Yine kustum kalktıktan hemen sonra da yemedim zorlamadım da kendimi
Kahvaltı dediğinizi tam bir öğün gibi mi yapıyorsunuz? Ben bebek gibi iki saatte bir avuç kadar bişiy yiyorum, midem ancak öyle biraz rahat etti. Örnek veriyorum, bir dilim kızarmış ekmekle az bir şey peynir yiyorum, bir saat sonra az meyve ya da kuruyemiş, bir iki saat sonra bir tost, gün boyu böyle devam ediyor ve asla kendimi yumurta ya da farklı iyi besin yemem gerekiyor diye zorlamıyorum. Hala devam ediyor bulantılarım ama gerçekten fark edilir derecede azaldı, siz de öyle deneyin şimdiye dek denemediyseniz, biraz zahmetli oluyor ama epey rahatlatıyor mideyi. Umarım bir an önce geçer

bizim de etrafımızda hep kadın vardı benim anne tarafından sülaleldeki nerdeyse ki tek erkek en son erkek dayım o da 50 yasında

Kasılma dediğimiz şey göbeğin top gibi olması birden sert olması değil mi? Yani bu durumu mu dikkate almalıyız.
Benim böyle akşamları geceleri 3 gündür göbeğimde bir top kasılıp gevşiyor gibi yumurtalıklarım kasıklarım bıçak saplanır iğne batar gibi acı sızı vardı ara ara geliyordu gidiyordu hatta 2 gündür arada acıdan ah falan dediğim oldu aniden geliyordu acı yüksek sesle bağıracak duruma geldim bir kaç kez belimden kasıklarıma yayılan sızlamalar oldu bunları anlatınca doktorum 3 gün önce nst yapalım önlem amaçlı dedi net de 20 dk bakıldı bir sancı çıkmadı dün kanama gelince direk nst ye bakılınca meğer 2 dk bir sancı gelmeye başlamış hiç fark etmedim bana normal geldi o acılar ya da acı eşiğim mi yüksek o kadar farke demedim bilmiyorum doktor fark etmen lazımdı 50-60 ları bulmuş sancı derecesi dedi

Ben onzyd kullanmama rağmen dünden beri içim dışıma çıktı. Erken geç kalkmak ile alakası olmadığına eminim ya neden bilmiyorum ama geçmiyor benimde

Allah hepinizden razı olsun güzel dualarınız için Allahım bütün bebeklerimizi korusun sağsalim kavuştursun inşallah
canım okurken içim acıdı çok üzüldüm serklaj yaptıran çok var korkma moralini yüksek tut dualarımız kalbimiz seninle ve miniklerle

Canım çook geçmiş olsun erkenden belli olmuş kötü birşey olmadan inşallah tedaviyle herşey yoluna girecek bebeklerin de sen de çok güçlüsün onlar seninle dualarımız seninle olacak

Anladım canımmm yüksekte olabilir tabi. 3 gün önce gittiğin ağrılarında bişey çıkmayınca vucudunda alışmış olabilir sende alışmış olabilirsin çok değişik durumlar gerçekten. Şükürler olsun sinyalini vermiş ki erken müdahale ediliyor. Şuan nasılsın iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…