- 16 Mart 2022
- 3.287
- 3.267
- 83
- 33
Sağlıklı bir şekilde vakti zamanı gelince bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahCanım inanki bilmiyorum acaba o gün 3 gün önce çektiğim o acılar sancı mıydı ben mi ayırt edemedim Kaşık ağrısı bel ağrısı diyip geçtim işe gittim yorulmuşumdur dedim ondandır dedim 3 gün önde nst de bir şey de çıkmamıştı doktor da 3 günde ne oldu sana bir şey mi yaptın dedi ram tersine heyet raporu alıp yattım 3 gün evden çıkmadım ev işi yemek hiçbir şey zaten yapmıyorum anlamadım asla Rabbim yardımcımız olsun
Yok öyle değil canım . Yani nasıl anlatayım.. böyle özellikle ayağa kalktığımda yumurtalıklarımın olduğu yerde sanki bir şey bağlı gibi çok ağırlık vardı . Bir de ara ara bıçak saplanıyor gibiydi .Adet sancısı gibi mi o sancılar canım
Ya bende hiç anlamadım . Bu bahsettiğimiz ağrılar, bıçak saplanmaları sanırım bebek büyümesinden kaynaklanan normal şeyler dimiKasılma dediğimiz şey göbeğin top gibi olması birden sert olması değil mi? Yani bu durumu mu dikkate almalıyız.
Bnde ruyalarımda hep erkek bebek görürüm, hep mavi kıyafetli erkek bebekAy ne bileyim bu rüyalar nereden çıktıysa birden bire acaba demeye başladım
Cnm büyük gecmiş olsunKızlar gece yoğun su gibi kan bir kanamayla evde wc ye kalktığım gibi kan boşaldı saniyeler içinde bütün pijamam kan oldu acil hastaneye geldim doğumhaneye aldılar doktorum da acil geldi nst ye bağladılar her 2 dk da bir sancım çıktı bebekler iyiydi şükür rahim açılmam yoktu rahim uzunluğum 29 mm çıktı hastaneye yatışımı yaptı doktorum serkülaj yapacakmış Rahime dikiş atacağız yarın sabah bi bakalım duruma dedi bütün gece nst ye bağlı geçirecekmişim serumlar iğneler testler yapılıyor kanama olmasaydı farke tmeyecekmişim doktor hiç anlamadın mı kasılmaların geldiğini dedi hiç farke tmedim bütün gün yattım zaten hiç ayakta da değildim neden olduğunu anlamadık doktorum da anlam veremedi tam olarak Allahım bebeklerimi korusun çok ağladım bütün gece dualarınızı bekliyorumdoktorum fark etmeyip kanama olmadaydı doğuma geliyor olurdun dedi kanama iyi ki gelmiş erken gelmiş oldun dedi
Bıçak saplanması için doktora yazmıştım. Bu tür ağrılar normal endişe etme demişti. İğne batması gibi kasığıma batmalar giriyordu bu durum içinde normak demişti. Uzun zamandır adet ağrılarım gibi sancılarım yok, bu duruma dikkat etmemiz gerekiyor sanırım.Ya bende hiç anlamadım . Bu bahsettiğimiz ağrılar, bıçak saplanmaları sanırım bebek büyümesinden kaynaklanan normal şeyler dimi
İlk gebelikte çok cahil oluyoruz gerçekten . Allah yardımcımız olsunBıçak saplanması için doktora yazmıştım. Bu tür ağrılar normal endişe etme demişti. İğne batması gibi kasığıma batmalar giriyordu bu durum içinde normak demişti. Uzun zamandır adet ağrılarım gibi sancılarım yok, bu duruma dikkat etmemiz gerekiyor sanırım.
ben deeeee bacaklarıma inanamıyorum sarıdır ben almazdım koyulaşmsın diye toka takılacak hale gelmesin dekızlar tüyleriniz ne durumdaben acayip tüylendim ya özellikle karnım
Kahvaltı dediğinizi tam bir öğün gibi mi yapıyorsunuz? Ben bebek gibi iki saatte bir avuç kadar bişiy yiyorum, midem ancak öyle biraz rahat etti. Örnek veriyorum, bir dilim kızarmış ekmekle az bir şey peynir yiyorum, bir saat sonra az meyve ya da kuruyemiş, bir iki saat sonra bir tost, gün boyu böyle devam ediyor ve asla kendimi yumurta ya da farklı iyi besin yemem gerekiyor diye zorlamıyorum. Hala devam ediyor bulantılarım ama gerçekten fark edilir derecede azaldı, siz de öyle deneyin şimdiye dek denemediyseniz, biraz zahmetli oluyor ama epey rahatlatıyor mideyi. Umarım bir an önce geçerKızlar tüm tezlerim çürüdü. Güya ben erken kalkıp kahvaltıya kendimi zorluyorum diye kusuyorum sanıyordum. Yine kustumkalktıktan hemen sonra da yemedim zorlamadım da kendimi
bizim de etrafımızda hep kadın vardı benim anne tarafından sülaleldeki nerdeyse ki tek erkek en son erkek dayım o da 50 yasındaKesinlikle öyle kuzum, bunu öğrenince daha iyi anlıyosun. Şu an sanki koca dünya da ben ve oğlum varmisiz gibi geliyoreşimler üç erkek, amcaları ikişer erkek, eşimin halası yok hep erkekler, o yüzden biraz kıza hevesleri vardı gibi ama benim için hiç önemli değil ben o sedyeye yattığımda tek düşündüğüm acaba iyi mi nasıl diye. Çünkü nice çocuğu olmayan insanlar var neler var ve benimde olmuyordu.o yüzden nasıl erkek veya kız derim ki yani. Hem abi olsun belki ikincisi kız olur sahip çıkar kardeşine
Gerçekten öyleyiz.İlk gebelikte çok cahil oluyoruz gerçekten . Allah yardımcımız olsun
Benim böyle akşamları geceleri 3 gündür göbeğimde bir top kasılıp gevşiyor gibi yumurtalıklarım kasıklarım bıçak saplanır iğne batar gibi acı sızı vardı ara ara geliyordu gidiyordu hatta 2 gündür arada acıdan ah falan dediğim oldu aniden geliyordu acı yüksek sesle bağıracak duruma geldim bir kaç kez belimden kasıklarıma yayılan sızlamalar oldu bunları anlatınca doktorum 3 gün önce nst yapalım önlem amaçlı dedi net de 20 dk bakıldı bir sancı çıkmadı dün kanama gelince direk nst ye bakılınca meğer 2 dk bir sancı gelmeye başlamış hiç fark etmedim bana normal geldi o acılar ya da acı eşiğim mi yüksek o kadar farke demedim bilmiyorum doktor fark etmen lazımdı 50-60 ları bulmuş sancı derecesi dediKasılma dediğimiz şey göbeğin top gibi olması birden sert olması değil mi? Yani bu durumu mu dikkate almalıyız.
Ben onzyd kullanmama rağmen dünden beri içim dışıma çıktı. Erken geç kalkmak ile alakası olmadığına eminim ya neden bilmiyorum ama geçmiyor benimdeKızlar tüm tezlerim çürüdü. Güya ben erken kalkıp kahvaltıya kendimi zorluyorum diye kusuyorum sanıyordum. Yine kustumkalktıktan hemen sonra da yemedim zorlamadım da kendimi
canım okurken içim acıdı çok üzüldüm serklaj yaptıran çok var korkma moralini yüksek tut dualarımız kalbimiz seninle ve miniklerleAllah hepinizden razı olsun güzel dualarınız için Allahım bütün bebeklerimizi korusun sağsalim kavuştursun inşallah
Canım çook geçmiş olsun erkenden belli olmuş kötü birşey olmadan inşallah tedaviyle herşey yoluna girecek bebeklerin de sen de çok güçlüsün onlar seninle dualarımız seninle olacakKızlar gece yoğun su gibi kan bir kanamayla evde wc ye kalktığım gibi kan boşaldı saniyeler içinde bütün pijamam kan oldu acil hastaneye geldim doğumhaneye aldılar doktorum da acil geldi nst ye bağladılar her 2 dk da bir sancım çıktı bebekler iyiydi şükür rahim açılmam yoktu rahim uzunluğum 29 mm çıktı hastaneye yatışımı yaptı doktorum serkülaj yapacakmış Rahime dikiş atacağız yarın sabah bi bakalım duruma dedi bütün gece nst ye bağlı geçirecekmişim serumlar iğneler testler yapılıyor kanama olmasaydı farke tmeyecekmişim doktor hiç anlamadın mı kasılmaların geldiğini dedi hiç farke tmedim bütün gün yattım zaten hiç ayakta da değildim neden olduğunu anlamadık doktorum da anlam veremedi tam olarak Allahım bebeklerimi korusun çok ağladım bütün gece dualarınızı bekliyorumdoktorum fark etmeyip kanama olmadaydı doğuma geliyor olurdun dedi kanama iyi ki gelmiş erken gelmiş oldun dedi
Anladım canımmmBenim böyle akşamları geceleri 3 gündür göbeğimde bir top kasılıp gevşiyor gibi yumurtalıklarım kasıklarım bıçak saplanır iğne batar gibi acı sızı vardı ara ara geliyordu gidiyordu hatta 2 gündür arada acıdan ah falan dediğim oldu aniden geliyordu acı yüksek sesle bağıracak duruma geldim bir kaç kez belimden kasıklarıma yayılan sızlamalar oldu bunları anlatınca doktorum 3 gün önce nst yapalım önlem amaçlı dedi net de 20 dk bakıldı bir sancı çıkmadı dün kanama gelince direk nst ye bakılınca meğer 2 dk bir sancı gelmeye başlamış hiç fark etmedim bana normal geldi o acılar ya da acı eşiğim mi yüksek o kadar farke demedim bilmiyorum doktor fark etmen lazımdı 50-60 ları bulmuş sancı derecesi dedi
bacakları alıyorum da karnıma bir şey yapmadımben deeeee bacaklarıma inanamıyorum sarıdır ben almazdım koyulaşmsın diye toka takılacak hale gelmesin demecbur alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?