- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Boşver cnm diş kaşıyıcı özeldirKızlarrr daha önce de yazmıştım görümcemden alacağım çoğu eşyayı diye . Sağolsun baya bir şey veriyor. Azönce diş kaşıma halkası atmış . Bu da var diye . Bende aynısını almıştım zaten ama diş kaşıma halkasına kadar da saçma değil mi ağız sağlığı sonuçta yani ..
Dimi yaa .. bence de öyle .Boşver cnm diş kaşıyıcı özeldir
Uygun fıyata bulup alırsın
Kıyafet fakan tamam ama bazı özel şeyleri sen alablırsın
yani hiç kullanmadıysa o ayrı ama tabiki ağzına koyulan şey yok olmaz kıyafet eşya vs tabiki kabul edilirKızlarrr daha önce de yazmıştım görümcemden alacağım çoğu eşyayı diye . Sağolsun baya bir şey veriyor. Azönce diş kaşıma halkası atmış . Bu da var diye . Bende aynısını almıştım zaten ama diş kaşıma halkasına kadar da saçma değil mi ağız sağlığı sonuçta yani ..
Kıyafet , eşya , oyuncak attı bir sürü sağolsun. Hepsi de gerçekten çok güzeller. Yani asla kötü niyetli değil ztn ama diş kaşıyıcısına kadar da bilmiyorum bana mı saçma gldi acaba dedimyani hiç kullanmadıysa o ayrı ama tabiki ağzına koyulan şey yok olmaz kıyafet eşya vs tabiki kabul edilir
canım hiçbisey olmaz bence kafana takma bile böyle şeyleri hepsi bebek birbirlerinin ağzında alıp her yere koyuyorlar yerlerde herseyleriKızlarrr daha önce de yazmıştım görümcemden alacağım çoğu eşyayı diye . Sağolsun baya bir şey veriyor. Azönce diş kaşıma halkası atmış . Bu da var diye . Bende aynısını almıştım zaten ama diş kaşıma halkasına kadar da saçma değil mi ağız sağlığı sonuçta yani ..
Şuan iyiyim canım şükür bugün de sanırım hastanede kalacağızAnladım canımmmyüksekte olabilir tabi. 3 gün önce gittiğin ağrılarında bişey çıkmayınca vucudunda alışmış olabilir sende alışmış olabilirsin çok değişik durumlar gerçekten. Şükürler olsun sinyalini vermiş ki erken müdahale ediliyor. Şuan nasılsın iyi misin?
Kişisel tercih ya, sonuçta kaynar suya atıp dezenfekte edebiliyorsun aşınmamış eskimemişse kullanılır bence de ama sen zaten almışsın, böyle şeylere takılıyorsan emzik biberon diş kaşıyıcısı iç çamaşırı falan yeni alıp kullanmak istiyorum ben onları hiç bana verme diye baştan uygun söylersin bence anlamsız bir gerginlik olmaz böyleceKıyafet , eşya , oyuncak attı bir sürü sağolsun. Hepsi de gerçekten çok güzeller. Yani asla kötü niyetli değil ztn ama diş kaşıyıcısına kadar da bilmiyorum bana mı saçma gldi acaba dedim
Çok sevindim canımm, bebklerin ve sen hep iyi olun.Şuan iyiyim canım şükür bugün de sanırım hastanede kalacağız
Evet ya nazlı büyütmemek lazım gerçekten . Yaa aldığı şeyler de hep kaliteli güzel şeyler ama arada böyle diyorum ki eee onun çocuğu 3 yaş büyük olduğu için benim çocuğum hep 2.el şeylerle mi büyücek . Sonra üf saçmalama çocuk bu zaten , ne kadar çeşit olursa hem o kadar iyi olur diyorum. Aman bende bilemedim ne düşündüğümücanım hiçbisey olmaz bence kafana takma bile böyle şeyleri hepsi bebek birbirlerinin ağzında alıp her yere koyuyorlar yerlerde herseylerikullanmak istemezsin o ayrı bisey ama kullanan da bebiş çalkala tertemiz olur bebeğin emziğini bile büyüdükçe çok titizlenmeyin verin ağzına mikroba alışsın diyorlar köpeğin ağzından çıkarıp benim arkımın bebesi ağzına atıyordu çocuk grip bile olmadı hiç nazlı büyütmemek lazım kuzenim hergün yıkardı evi termemizdibebeğni çocuk hep hastaydı en ufak şeyden mikrop kapardı
Zıbınlar tulumlar falan mantıklı geliyor özellikle ilk zamanlar çok fazla değiştiriliyormuşKişisel tercih ya, sonuçta kaynar suya atıp dezenfekte edebiliyorsun aşınmamış eskimemişse kullanılır bence de ama sen zaten almışsın, böyle şeylere takılıyorsan emzik biberon diş kaşıyıcısı iç çamaşırı falan yeni alıp kullanmak istiyorum ben onları hiç bana verme diye baştan uygun söylersin bence anlamsız bir gerginlik olmaz böylece
Aynen o tarz şeyleri şahsi olmalı kendiniz alın bence çok hijyenik değil ben 1.kizimin biberon emzik fln onları hiç koymadım kenara kıyafetlerini filan kullancagm ama o tarz şeyleri alacağım dururken bile onların hijyeni bozuluyorKızlarrr daha önce de yazmıştım görümcemden alacağım çoğu eşyayı diye . Sağolsun baya bir şey veriyor. Azönce diş kaşıma halkası atmış . Bu da var diye . Bende aynısını almıştım zaten ama diş kaşıma halkasına kadar da saçma değil mi ağız sağlığı sonuçta yani ..
Rabbim şifa versin bebislerini sana bağışlasın hayırlısıyla haftalarinj doldurunuz inşallah kucağınıza alirsinzŞuan iyiyim canım şükür bugün de sanırım hastanede kalacağız
Canım okudum çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer Allah'ın izniyle inşallah ikisini de sağlıkla zamanında kucağına almak nasip olur, dualarım seninleŞuan iyiyim canım şükür bugün de sanırım hastanede kalacağız
Yok kuzum aslında öyle çok yemiyorum çünkü canım istemiyor. Ama haftaiçi falan yumurta yemediğim için bugün yiyeyim diye bir tane haşladım. Yanında bir dilim beyaz peynir, bir de zeytin ve salatalık. Bunu yemiştimKahvaltı dediğinizi tam bir öğün gibi mi yapıyorsunuz? Ben bebek gibi iki saatte bir avuç kadar bişiy yiyorum, midem ancak öyle biraz rahat etti. Örnek veriyorum, bir dilim kızarmış ekmekle az bir şey peynir yiyorum, bir saat sonra az meyve ya da kuruyemiş, bir iki saat sonra bir tost, gün boyu böyle devam ediyor ve asla kendimi yumurta ya da farklı iyi besin yemem gerekiyor diye zorlamıyorum. Hala devam ediyor bulantılarım ama gerçekten fark edilir derecede azaldı, siz de öyle deneyin şimdiye dek denemediyseniz, biraz zahmetli oluyor ama epey rahatlatıyor mideyi. Umarım bir an önce geçer
Ben de hep okula giderken kusuyorum diye öyle bir tez yapmıştım kendime. Çünkü erken kalkıp kendimi zorluyordum yemeye. Ama meğerse ondan değilmişBen onzyd kullanmama rağmen dünden beri içim dışıma çıktı. Erken geç kalkmak ile alakası olmadığına eminim ya neden bilmiyorum ama geçmiyor benimde
Ne zaman geçecek bilmiyorum artık o kadar çok kötü kiBen de hep okula giderken kusuyorum diye öyle bir tez yapmıştım kendime. Çünkü erken kalkıp kendimi zorluyordum yemeye. Ama meğerse ondan değilmişsabah kusarak başlıyorsa gün içinde düzelme de olmuyor zaten
Yok attık o kadar da değil deKızlarrr daha önce de yazmıştım görümcemden alacağım çoğu eşyayı diye . Sağolsun baya bir şey veriyor. Azönce diş kaşıma halkası atmış . Bu da var diye . Bende aynısını almıştım zaten ama diş kaşıma halkasına kadar da saçma değil mi ağız sağlığı sonuçta yani ..
Ben söylenmek istemiyorumNe zaman geçecek bilmiyorum artık o kadar çok kötü ki
Ya ilk zamanlar bu konuda aşırı önyargılıydım. Güzel kaliteli şeyler vereceğini bildiğim halde çocuğum niye 2.el şeylerle büyüsün modumdaydım. Şimdi biraz biraz törpüledim onu . Ama yine de mesela bazen diyorum ki her şeyi oradan alırsam eee ben bebeğime hiçbir şey mi almayayım yaniYok attık o kadar da değil debenim görümcem herşeyi vermiş. Ama çok zaman geçmiş iki de çocuğu var haliyle vermiş yani. Ama gerçekten temiz kullanılmış şeyleri veren biri olsun isterdim. Biz 3 kardeşiz teyzemin de 2 çocuğu var mesela hepimiz aynı yatakla büyümüşüz mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?