2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlarrr daha önce de yazmıştım görümcemden alacağım çoğu eşyayı diye . Sağolsun baya bir şey veriyor. Azönce diş kaşıma halkası atmış . Bu da var diye . Bende aynısını almıştım zaten ama diş kaşıma halkasına kadar da saçma değil mi ağız sağlığı sonuçta yani ..

Boşver cnm diş kaşıyıcı özeldir
Uygun fıyata bulup alırsın
Kıyafet fakan tamam ama bazı özel şeyleri sen alablırsın

yani hiç kullanmadıysa o ayrı ama tabiki ağzına koyulan şey yok olmaz kıyafet eşya vs tabiki kabul edilir

yani hiç kullanmadıysa o ayrı ama tabiki ağzına koyulan şey yok olmaz kıyafet eşya vs tabiki kabul edilir
Kıyafet , eşya , oyuncak attı bir sürü sağolsun. Hepsi de gerçekten çok güzeller. Yani asla kötü niyetli değil ztn ama diş kaşıyıcısına kadar da bilmiyorum bana mı saçma gldi acaba dedim

canım hiçbisey olmaz bence kafana takma bile böyle şeyleri hepsi bebek birbirlerinin ağzında alıp her yere koyuyorlar yerlerde herseyleri kullanmak istemezsin o ayrı bisey ama kullanan da bebiş çalkala tertemiz olur bebeğin emziğini bile büyüdükçe çok titizlenmeyin verin ağzına mikroba alışsın diyorlar köpeğin ağzından çıkarıp benim arkımın bebesi ağzına atıyordu çocuk grip bile olmadı hiç nazlı büyütmemek lazım kuzenim hergün yıkardı evi termemizdibebeğni çocuk hep hastaydı en ufak şeyden mikrop kapardı

Şuan iyiyim canım şükür bugün de sanırım hastanede kalacağız

Kıyafet , eşya , oyuncak attı bir sürü sağolsun. Hepsi de gerçekten çok güzeller. Yani asla kötü niyetli değil ztn ama diş kaşıyıcısına kadar da bilmiyorum bana mı saçma gldi acaba dedim
Kişisel tercih ya, sonuçta kaynar suya atıp dezenfekte edebiliyorsun aşınmamış eskimemişse kullanılır bence de ama sen zaten almışsın, böyle şeylere takılıyorsan emzik biberon diş kaşıyıcısı iç çamaşırı falan yeni alıp kullanmak istiyorum ben onları hiç bana verme diye baştan uygun söylersin bence anlamsız bir gerginlik olmaz böylece

Evet ya nazlı büyütmemek lazım gerçekten . Yaa aldığı şeyler de hep kaliteli güzel şeyler ama arada böyle diyorum ki eee onun çocuğu 3 yaş büyük olduğu için benim çocuğum hep 2.el şeylerle mi büyücek . Sonra üf saçmalama çocuk bu zaten , ne kadar çeşit olursa hem o kadar iyi olur diyorum. Aman bende bilemedim ne düşündüğümü

Zıbınlar tulumlar falan mantıklı geliyor özellikle ilk zamanlar çok fazla değiştiriliyormuş ama her şeyi de almayayım sonuçta benim de ilk bebeğim diyorum. Ay bilemedim

Aynen o tarz şeyleri şahsi olmalı kendiniz alın bence çok hijyenik değil ben 1.kizimin biberon emzik fln onları hiç koymadım kenara kıyafetlerini filan kullancagm ama o tarz şeyleri alacağım dururken bile onların hijyeni bozuluyor

Şuan iyiyim canım şükür bugün de sanırım hastanede kalacağız
Canım okudum çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer Allah'ın izniyle inşallah ikisini de sağlıkla zamanında kucağına almak nasip olur, dualarım seninle

B Buddy x canım iyi olmana çok sevindim, inşallah çok daha iyi olacaksın canım, bugün hastanede kalman bence çok daha iyi güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Yok kuzum aslında öyle çok yemiyorum çünkü canım istemiyor. Ama haftaiçi falan yumurta yemediğim için bugün yiyeyim diye bir tane haşladım. Yanında bir dilim beyaz peynir, bir de zeytin ve salatalık. Bunu yemiştim yedikten sonra kustum. Ben normalde de çok seçerim peyniri bilmem neyi. Herşeyi yiyemiyorum zaten. Şimdi ekstra kötü

Ben onzyd kullanmama rağmen dünden beri içim dışıma çıktı. Erken geç kalkmak ile alakası olmadığına eminim ya neden bilmiyorum ama geçmiyor benimde
Ben de hep okula giderken kusuyorum diye öyle bir tez yapmıştım kendime. Çünkü erken kalkıp kendimi zorluyordum yemeye. Ama meğerse ondan değilmiş sabah kusarak başlıyorsa gün içinde düzelme de olmuyor zaten

Ne zaman geçecek bilmiyorum artık o kadar çok kötü ki

Yok attık o kadar da değil de benim görümcem herşeyi vermiş. Ama çok zaman geçmiş iki de çocuğu var haliyle vermiş yani. Ama gerçekten temiz kullanılmış şeyleri veren biri olsun isterdim. Biz 3 kardeşiz teyzemin de 2 çocuğu var mesela hepimiz aynı yatakla büyümüşüz mis gibi

Ne zaman geçecek bilmiyorum artık o kadar çok kötü ki
Ben söylenmek istemiyorum çünkü çok aradım bebeğimi çok bekledim. Midem iyi olsa bu sefer de bebeğe birşey mi oldu diye endişe ederim kesin. O yüzden çok şükür bugünlere de diyorum ama gerçekten çalışırken çok zor. Bazen tahtada ders anlatırken öğürme geliyor çünkü

Ya ilk zamanlar bu konuda aşırı önyargılıydım. Güzel kaliteli şeyler vereceğini bildiğim halde çocuğum niye 2.el şeylerle büyüsün modumdaydım. Şimdi biraz biraz törpüledim onu . Ama yine de mesela bazen diyorum ki her şeyi oradan alırsam eee ben bebeğime hiçbir şey mi almayayım yani ya o da kolilemiş hepsini. Hani sendekileri at ben seçeyim arasından deme gibi bir şansım da olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…