İstediğini kullan istemediğini kullanma kuzumYa ilk zamanlar bu konuda aşırı önyargılıydım. Güzel kaliteli şeyler vereceğini bildiğim halde çocuğum niye 2.el şeylerle büyüsün modumdaydım. Şimdi biraz biraz törpüledim onu . Ama yine de mesela bazen diyorum ki her şeyi oradan alırsam eee ben bebeğime hiçbir şey mi almayayım yaniya o da kolilemiş hepsini. Hani sendekileri at ben seçeyim arasından deme gibi bir şansım da olmuyor
Hepsini al ama aldıktan sonra mı seç diyorsun kuzuİstediğini kullan istemediğini kullanma kuzumbence çok şanslısın bu konuda bir de kaliteli aldılarsa
Ben o kadar yoğun yaşıyorum ki defalarca hastaneye yattım şuan kullandığım ağır ilaca rağmen devam edince çok üzülüyorum psikolojim bitti, Allah ım sağlık sıhhat versin bebişlerede bizede inşallahBen söylenmek istemiyorumçünkü çok aradım bebeğimi çok bekledim. Midem iyi olsa bu sefer de bebeğe birşey mi oldu diye endişe ederim kesin. O yüzden çok şükür bugünlere de diyorum ama gerçekten çalışırken çok zor. Bazen tahtada ders anlatırken öğürme geliyor çünkü
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın bunun için ne yapıldı? Benim de bi iki gündür kasık ağrılarım var dediğin gibi bazen sağ bazen de sol tarafta kramp gibi. Bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor. Doktor kontrolüm yeni geçmişti. Daha önce buna benzer şeyler söylediğimde de olabilir fln dedi.Benim böyle akşamları geceleri 3 gündür göbeğimde bir top kasılıp gevşiyor gibi yumurtalıklarım kasıklarım bıçak saplanır iğne batar gibi acı sızı vardı ara ara geliyordu gidiyordu hatta 2 gündür arada acıdan ah falan dediğim oldu aniden geliyordu acı yüksek sesle bağıracak duruma geldim bir kaç kez belimden kasıklarıma yayılan sızlamalar oldu bunları anlatınca doktorum 3 gün önce nst yapalım önlem amaçlı dedi net de 20 dk bakıldı bir sancı çıkmadı dün kanama gelince direk nst ye bakılınca meğer 2 dk bir sancı gelmeye başlamış hiç fark etmedim bana normal geldi o acılar ya da acı eşiğim mi yüksek o kadar farke demedim bilmiyorum doktor fark etmen lazımdı 50-60 ları bulmuş sancı derecesi dedi
Canım aynı şeyleri bende yaşıyorum ara ara son günlerde. Nasıl anlayacağız bende bilmiyorum. Bide bnim bebeğin biseyi plasentaya yakın çıktı servikal uzunluk takibi yapacağız bundan sonra dedi doktorum. Korkulacak bisey değil dedi. Ben bide doktoruma pek ulaşamıyorum biraz korkuyorum agri sancı oluncaYa bende hiç anlamadım . Bu bahsettiğimiz ağrılar, bıçak saplanmaları sanırım bebek büyümesinden kaynaklanan normal şeyler dimi
Evet kuzumHepsini al ama aldıktan sonra mı seç diyorsun kuzu
Allah yardımcın olsun kuzumBen o kadar yoğun yaşıyorum ki defalarca hastaneye yattım şuan kullandığım ağır ilaca rağmen devam edince çok üzülüyorum psikolojim bitti, Allah ım sağlık sıhhat versin bebişlerede bizede inşallahbana heyet yazdı doktorum bir ay bitiyor devam ettireceğim bu şekilde çalışamazsın diyor evde yatıyorum sürekli.
Annelik kesinlikle delilik. Ben de her konuda endişe içindeyimKızlar gerçekten annelik delilik yadaha şimdiden hemde ilk baslarda hareket etsin rahatlarim diyodum harekete basladi bu seferde az hareket etti bisey mi var diye kurdum kendi kendime sabahtan beri kahve cikolata meyve suyu anca oynamaya basladi essek sipasi
Bende aynı şekilde. Özel hastaneye gitmeme rağmen doktorum numarasını vermedi ve ulaşamıyorum maalesef. Ama araştırdığım kadarıyla bu haftalarda kasık sancısı normalmişCanım aynı şeyleri bende yaşıyorum ara ara son günlerde. Nasıl anlayacağız bende bilmiyorum. Bide bnim bebeğin biseyi plasentaya yakın çıktı servikal uzunluk takibi yapacağız bundan sonra dedi doktorum. Korkulacak bisey değil dedi. Ben bide doktoruma pek ulaşamıyorum biraz korkuyorum agri sancı olunca
14.haftaya gireceğim çok çaresiz kaldım artık sürekli dua ediyorum araştırıyorum inşallah geçerAllah yardımcın olsun kuzumgeçecek inşallah. Kaçıncı haftadasın sen?
Amin kuzum inşallah geçecek14.haftaya gireceğim çok çaresiz kaldım artık sürekli dua ediyorum araştırıyorum inşallah geçer
Hiç kafanı bunlarla yorma bence canisi cünkü gercekten bebek esyalari cok az kullaniliyo onlara verecegin parayla bebegnine daha farkli seyler alirsin nolucak hem yabancida degil bebisinin kuzeninin esyalari kardes sayilirlarYa ilk zamanlar bu konuda aşırı önyargılıydım. Güzel kaliteli şeyler vereceğini bildiğim halde çocuğum niye 2.el şeylerle büyüsün modumdaydım. Şimdi biraz biraz törpüledim onu . Ama yine de mesela bazen diyorum ki her şeyi oradan alırsam eee ben bebeğime hiçbir şey mi almayayım yaniya o da kolilemiş hepsini. Hani sendekileri at ben seçeyim arasından deme gibi bir şansım da olmuyor
İnşAllah canımAmin kuzum inşallah geçecek
Canım benimde 3 gün önce kontrolümde her şey normaldi bir anda oldu doktor da şaşırdı 3 gün önce iyiydin ne oldu ağır bi iş mi yaptın dedi hayır yattım sadece yatarken kanama başladı zaten. Sağol canımCanım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın bunun için ne yapıldı? Benim de bi iki gündür kasık ağrılarım var dediğin gibi bazen sağ bazen de sol tarafta kramp gibi. Bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor. Doktor kontrolüm yeni geçmişti. Daha önce buna benzer şeyler söylediğimde de olabilir fln dedi.
Doğru diyorsun canım . Ona vereceğim parayı şimdiden altın dolar falan yapıp bebeğime birikim yapayım bari benHiç kafanı bunlarla yorma bence canisi cünkü gercekten bebek esyalari cok az kullaniliyo onlara verecegin parayla bebegnine daha farkli seyler alirsin nolucak hem yabancida degil bebisinin kuzeninin esyalari kardes sayilirlarama evet bende kisisel esyalarin 0 alınması taraftarıyım emzik biberon falan gerisi ne gelirse kullan bende yengemden oglusuma gelenleri paketliyorum simdi
Bakalim daha simdiden böyleyse bizi zorlu yollar bekliyoAnnelik kesinlikle delilik. Ben de her konuda endişe içindeyim
Oooh mis bencede çok mantıklı en guzel yatirim ki eminim daha coook alinacak sey cikar benceDoğru diyorsun canım . Ona vereceğim parayı şimdiden altın dolar falan yapıp bebeğime birikim yapayım bari ben
Bizim bu evhamlarımız hiç bitmeyecek daha doğurmadan dokuz doğurdukKızlar gerçekten annelik delilik yadaha şimdiden hemde ilk baslarda hareket etsin rahatlarim diyodum harekete basladi bu seferde az hareket etti bisey mi var diye kurdum kendi kendime sabahtan beri kahve cikolata meyve suyu anca oynamaya basladi essek sipasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?