2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İstediğini kullan istemediğini kullanma kuzum bence çok şanslısın bu konuda bir de kaliteli aldılarsa

Ben o kadar yoğun yaşıyorum ki defalarca hastaneye yattım şuan kullandığım ağır ilaca rağmen devam edince çok üzülüyorum psikolojim bitti, Allah ım sağlık sıhhat versin bebişlerede bizede inşallah bana heyet yazdı doktorum bir ay bitiyor devam ettireceğim bu şekilde çalışamazsın diyor evde yatıyorum sürekli.

Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın bunun için ne yapıldı? Benim de bi iki gündür kasık ağrılarım var dediğin gibi bazen sağ bazen de sol tarafta kramp gibi. Bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor. Doktor kontrolüm yeni geçmişti. Daha önce buna benzer şeyler söylediğimde de olabilir fln dedi.

Kızlar gerçekten annelik delilik ya daha şimdiden hemde ilk baslarda hareket etsin rahatlarim diyodum harekete basladi bu seferde az hareket etti bisey mi var diye kurdum kendi kendime sabahtan beri kahve cikolata meyve suyu anca oynamaya basladi essek sipasi

Ya bende hiç anlamadım . Bu bahsettiğimiz ağrılar, bıçak saplanmaları sanırım bebek büyümesinden kaynaklanan normal şeyler dimi
Canım aynı şeyleri bende yaşıyorum ara ara son günlerde. Nasıl anlayacağız bende bilmiyorum. Bide bnim bebeğin biseyi plasentaya yakın çıktı servikal uzunluk takibi yapacağız bundan sonra dedi doktorum. Korkulacak bisey değil dedi. Ben bide doktoruma pek ulaşamıyorum biraz korkuyorum agri sancı olunca

Allah yardımcın olsun kuzum geçecek inşallah. Kaçıncı haftadasın sen?

Annelik kesinlikle delilik. Ben de her konuda endişe içindeyim

Bende aynı şekilde. Özel hastaneye gitmeme rağmen doktorum numarasını vermedi ve ulaşamıyorum maalesef. Ama araştırdığım kadarıyla bu haftalarda kasık sancısı normalmiş

Hiç kafanı bunlarla yorma bence canisi cünkü gercekten bebek esyalari cok az kullaniliyo onlara verecegin parayla bebegnine daha farkli seyler alirsin nolucak hem yabancida degil bebisinin kuzeninin esyalari kardes sayilirlar ama evet bende kisisel esyalarin 0 alınması taraftarıyım emzik biberon falan gerisi ne gelirse kullan bende yengemden oglusuma gelenleri paketliyorum simdi

Mesela benim bu gün bütün günü vajinamda ve kasıklarımda batmalar var her iki taraftan en çok vajinada boş veriyorum tabi yok ama ne edeyim umut ediyorum bebiştendir

Canım benimde 3 gün önce kontrolümde her şey normaldi bir anda oldu doktor da şaşırdı 3 gün önce iyiydin ne oldu ağır bi iş mi yaptın dedi hayır yattım sadece yatarken kanama başladı zaten. Sağol canım şimdi gece hastanede kalmıştık bu gece de yatış verdi her şey yolundaysa yarın çıkarsınız dedi 1 gece 1 saate bir nst çekildi bu gece 4 saatte bir çekilecek nasipse iyiyim ama ayağa kalktığımda wc için kasıklarım ağrıyor hemen. Doktorum şimdi kontrol etti dikiş kesin atılacak 6 ekimde kontrole gideceğim kanama gelmiyorsa kasılmalar kesilirse dikişi daha rahat atarız dedi kahverengi leke geliyor kanama kesildi şükür kanama alanı yok içeride. Doktorumun endişe ettiği daha 16. Hafta da rahimin bu kadar kasılması sorun dedi ileriki dönemde daha da kasılacak dedi o yüzden sana dikiş şart maalesef dedi kan sulandırıcıları 5 gün kullanmayacağım kontrolde duruma göre karar verecek. 6 Ekim kontrole kadar ya da bundan sonraki süreçte gece gündüz saat fark etmeden kasılma ağrı acı kramp rahimde herhangi bir şey hissettiğine mutlaka gelmen lazım dedi yani bu gece yaşadığımız olayı kanama gelmediği için sancıyı rahim büyümesi sanıp gelmemişsin dedi kanama olmasa hiç gelmeyecektin sabah rahim ağzın açılırdı o zaman işimiz işti dedi neyseki kanama gelmiş de buraya geldin müdahale ettik dedi rahim ağzın açık değil ama rahmin hemen kasılıyor senin dedi ileriki haftalarda ciddi sıkıntı olur bize dedi inşallah hayırlısıyla süreç bize neyi gösterecekse bebekler ne şekilde iyi olacaklarsa onu yapacağız. Şimdilik serum tedavisine rahim tepki verdi kasılmalar sabaha karşı durdu ama durmayacağı zaman da olabilir yanıt vermeyedebilirdi dedi O zaman tek bir ilaç var dedi onu alın bulunsun evde kolay bulunan bir ilaç değil dedi gerçekten çok zor bulduk hiçbir hastane eczane depoda bulamadık zar zor tanıdık vasıtasıyla getirttirdik tractocile adlı bi ilaç o hangi hafta da olursan ol anında kasılmaları hemen kesiyor ama Avrupa’da kullanılan bir ilaç Türkiye de hekimler çok bilmiyor o yüzden bulmak zor dedi onu bulunduracağız evde acil bir durumda onunla acile geleceğiz tekrar olursa rabbim büyük

Doğru diyorsun canım . Ona vereceğim parayı şimdiden altın dolar falan yapıp bebeğime birikim yapayım bari ben

Bizim bu evhamlarımız hiç bitmeyecek daha doğurmadan dokuz doğurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…