2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kesinlikle öyle bir iki gündür birşey oldu hissi var sanki karnimda bı gerginlik hissi vardı artık yok gibi geliyor sürekli elim karnimda yokluyorum hep

Canım zaten şuan sürekli kıpır kıpır olamaz ki ona daha var. Şükür hissediyoruz bana o bile yetiyor.

Allah'ım seni bebeklerine bebeklerini de sana kavuştursun canim benim çok üzüldüm gerçekten iyi düşün bol bol dua et herşey güzel olacak

Mesela benim bu gün bütün günü vajinamda ve kasıklarımda batmalar var her iki taraftan en çok vajinada boş veriyorum tabi yok ama ne edeyim umut ediyorum bebiştendir
Canım tabi herkesin süreci farklı benim başıma gelir sizin gelmez başkasının başına başka bir olay gelir benim başıma gelmez herkesin gebelik süreci farklı lütfen etkilenmeyin pozitif olumlu düşünün zaten bir şekilde belli ediyor kanama oluyor ya da dayanılmaz bi sancı oluyormuş doktorumun tabiri bir şekilde belli ediyor işte ama ben kanama olana kadar anlamadım acı eşiğim belki yüksektir bilmiyorum

Allah'ım seni bebeklerine bebeklerini de sana kavuştursun canim benim çok üzüldüm gerçekten iyi düşün bol bol dua et herşey güzel olacak
Allah razı olsun canım Allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah tek duam sağsalim kucağımıza alıp büyütelim inşallah Allahın izniyle

Bende kesinlikle bundan sonraki sürecimi heyet ile geçirmeyi düşünüyorum asla stres istemiyorum şu dönem yasal izin hakkıma kadar heyet alacağım hep inşallah

Aynen öyle canım zaten 17 haftalığım şimdi 19 detaylıya gidicem bir sorun olursa İn şa Allah geç kalmam düşünüyorum Allah büyükHepimize Allah yardım etsin çok zor sürecler.

Bizim bu evhamlarımız hiç bitmeyecek daha doğurmadan dokuz doğurduk
Valla daha cok dogurucaz galiba kuzum sanada çok geçmis olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin okudugumdan beri dua ediyorum aklıma geldikçe ama içini ferah tut o bebislere sağlıkla kavuşucaksiniz Allahın izniyle
Kesinlikle öyle bir iki gündür birşey oldu hissi var sanki karnimda bı gerginlik hissi vardı artık yok gibi geliyor sürekli elim karnimda yokluyorum hep
O arada gelip gidiyo zaten kuzum yerine gore heralde benimde bi cok geriliyo bi yumusacik oluyo icimizi ferah tutalim
Canım zaten şuan sürekli kıpır kıpır olamaz ki ona daha var. Şükür hissediyoruz bana o bile yetiyor.
o da var valla ama iste elden bisey gelemyince kafada kur kur dur

Bende kesinlikle bundan sonraki sürecimi heyet ile geçirmeyi düşünüyorum asla stres istemiyorum şu dönem yasal izin hakkıma kadar heyet alacağım hep inşallah
Kesinlikle öyle yap canım inşallah sende bebişlerde sağlıkla sıhhatle bu süreçleri atlatacaksınız

Bende aynı şekilde. Özel hastaneye gitmeme rağmen doktorum numarasını vermedi ve ulaşamıyorum maalesef. Ama araştırdığım kadarıyla bu haftalarda kasık sancısı normalmiş
Benimde aynı şekilde hiç sormadım bile daha önceden vermediğini duymuştum. Ama sanki verseler içimiz dha rahat ederdi diye dusunuyorum.

Şimdi iyi olmana çok sevindim. İnşallah hersey çok yolunda gider buralara kadar kolay gelmedik. Allah her birimize sagsalim bebeklerimize kavuştuğumuz günleri göstersin. Peki canım progestan vs iğne kullanıyor muydun bu durumdan önce. Bnimde doktorum kesmişti küçük Bi kanama alanı görüldü önlem amaçlı haftalık devam ettiriyor. Bide öğretmenim ayakustunde oluyorum genellikle. Son olarak bisey daha soracagim. Heyet raporu aldığını yazmışsın onu acaba hangi sebeple uygun görmüştü doktorun

Cnm o ne verecekse versın
Sende begendıklerını giydırırsın, hepsini gıydrmk kullanmk zorunda degılsın
Bnım oğlum 11 yasında çoğu zmn baskalarının verdıklerını gydı bu yaşa kdr
Çok nadirdir bişy aldgım ona,

Sen kabul edersın verdıklerini, eywallah drsın sonra istedıgını seç kullan

Aynen canım en mantıklısı bu

İnşallah canım teşekkür ederim progestan fitil ya da kalçadan progestan iğnelerimi 12. Haftada hepsini bırakmıştık şuan 16. Hafta usg ye göre sadece oksapar iğne ve corasipirin kan sulandırıcıları kullanıyorum onlara 5 gün ara verdik kanamadan dolayı. Benim de işim oturarak ama stresli çok fazla etkiliyor ilkten doktorum 40 gün rapor verdi tabi 5 gün şeklinde 8 kez aldım 3 ayı öyle geçirdim hafta sonları zaten çalışmıyordum yıllık izinde kullandım 3 ay öyle geçti. Sonra doktorum daha fazla rapor veremeyeceğini yıllık hakkımın dolduğunu uygun görüşürse heyet verileceğini söyledi. 10 gün işe gittim 10. Gün iş yerinde o gün sancılarım başladı doktoruma yazdım yarın gel bakalım bi dedi gittiğimde nst de o gün sancı çıkmadı bir de o gün tam grip olmuştum doktor istersen heyet verelim iş yerim 1.30 saat uzaklıkta servisle git gel yapıyorum iş yerinde mesafeler uzak yürüyorum bir yerden bir yere sürekli oturur haldeyim ve stresli bankacı olduğumu söyledim kendi doktoruma bir de önceden kanama durumlarım olmuştu bir de ikiz gebelik bir de tüp bebek tedaviyle olunca benim doktorum heyeti onayladı sonra 2 doktor daha bul toplam 3 doktor imzalı olacak dedi aynı hastanede önceden tüp bebekten önce gittiğim bir doktor vardı o beni tüp beneğe yönlendirmişti ona gittim durumu anlattım o da hemen onayladı 3. Doktoru bulamadım ama zaten 2. Gittiğim doktor aynı zamanda baş hekim ve hastanenin ortaklarından olduğu için 3. Doktoru kendi ayarladı ve heyeti 21 gün onayladı sonra iş yerine direk riskli gebeliğimden kanamalardan kaynaklı 21 günlük heyet raporu aldığımı ilettim tamam dediler ama şimdi serklaj dalan derken ben büyük ihtimal yasal izinime kadar heyet ile giderim doktorum yatman gerek bu süreçten sonra dedi

Ben eşyaların sahiplerinin enerjilerini aldığını düşünürüm bununla ilgili bir videoda izlemiştim o yüzden kimsenin hiçbir şeyini kullanmamayı tercih ediyorum. Az olsun kıyafetleri ya da eşyası ama kendine ait olsun kendi enerjisini aktarabilsin başkasının enerjisi ona geçmesin isterim tabii tercih ama ne bileyim bir videoda da gelen eşyaları sirkeli su ile temizleyin ki kötü enerjisi geçsin diye bir öneri duymuştum bunu da söyleyeyim belki yapmak istersin

Anladım canım senin için en iyisi olmuş. Arada bir rapor almak çözüm olmuyor malasef. Bide zaten böyle bir durumun varken ise gidip gelmek bile yorucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…