- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Kesinlikle öyle bir iki gündür birşey oldu hissi var sanki karnimda bı gerginlik hissi vardı artık yok gibi geliyor sürekli elim karnimda yokluyorum hepKızlar gerçekten annelik delilik yadaha şimdiden hemde ilk baslarda hareket etsin rahatlarim diyodum harekete basladi bu seferde az hareket etti bisey mi var diye kurdum kendi kendime sabahtan beri kahve cikolata meyve suyu anca oynamaya basladi essek sipasi
Canım zaten şuan sürekli kıpır kıpır olamaz ki ona daha varKızlar gerçekten annelik delilik yadaha şimdiden hemde ilk baslarda hareket etsin rahatlarim diyodum harekete basladi bu seferde az hareket etti bisey mi var diye kurdum kendi kendime sabahtan beri kahve cikolata meyve suyu anca oynamaya basladi essek sipasi
Allah'ım seni bebeklerine bebeklerini de sana kavuştursun canim benim çok üzüldüm gerçekten iyi düşün bol bol dua et herşey güzel olacakKızlar gece yoğun su gibi kan bir kanamayla evde wc ye kalktığım gibi kan boşaldı saniyeler içinde bütün pijamam kan oldu acil hastaneye geldim doğumhaneye aldılar doktorum da acil geldi nst ye bağladılar her 2 dk da bir sancım çıktı bebekler iyiydi şükür rahim açılmam yoktu rahim uzunluğum 29 mm çıktı hastaneye yatışımı yaptı doktorum serkülaj yapacakmış Rahime dikiş atacağız yarın sabah bi bakalım duruma dedi bütün gece nst ye bağlı geçirecekmişim serumlar iğneler testler yapılıyor kanama olmasaydı farke tmeyecekmişim doktor hiç anlamadın mı kasılmaların geldiğini dedi hiç farke tmedim bütün gün yattım zaten hiç ayakta da değildim neden olduğunu anlamadık doktorum da anlam veremedi tam olarak Allahım bebeklerimi korusun çok ağladım bütün gece dualarınızı bekliyorumdoktorum fark etmeyip kanama olmadaydı doğuma geliyor olurdun dedi kanama iyi ki gelmiş erken gelmiş oldun dedi
Canım tabi herkesin süreci farklı benim başıma gelir sizin gelmez başkasının başına başka bir olay gelir benim başıma gelmez herkesin gebelik süreci farklı lütfen etkilenmeyin pozitif olumlu düşününMesela benim bu gün bütün günü vajinamda ve kasıklarımda batmalar var her iki taraftan en çok vajinada boş veriyorum tabi yok ama ne edeyim umut ediyorum bebiştendir
Allah razı olsun canım Allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah tek duam sağsalim kucağımıza alıp büyütelim inşallah Allahın izniyleAllah'ım seni bebeklerine bebeklerini de sana kavuştursun canim benim çok üzüldüm gerçekten iyi düşün bol bol dua et herşey güzel olacak
Bende kesinlikle bundan sonraki sürecimi heyet ile geçirmeyi düşünüyorum asla stres istemiyorum şu dönem yasal izin hakkıma kadar heyet alacağım hep inşallahBen o kadar yoğun yaşıyorum ki defalarca hastaneye yattım şuan kullandığım ağır ilaca rağmen devam edince çok üzülüyorum psikolojim bitti, Allah ım sağlık sıhhat versin bebişlerede bizede inşallahbana heyet yazdı doktorum bir ay bitiyor devam ettireceğim bu şekilde çalışamazsın diyor evde yatıyorum sürekli.
Aynen öyle canım zaten 17 haftalığım şimdi 19 detaylıya gidicem bir sorun olursa İn şa Allah geç kalmam düşünüyorum Allah büyükCanım tabi herkesin süreci farklı benim başıma gelir sizin gelmez başkasının başına başka bir olay gelir benim başıma gelmez herkesin gebelik süreci farklı lütfen etkilenmeyin pozitif olumlu düşününzaten bir şekilde belli ediyor kanama oluyor ya da dayanılmaz bi sancı oluyormuş doktorumun tabiri bir şekilde belli ediyor işte ama ben kanama olana kadar anlamadım acı eşiğim belki yüksektir bilmiyorum
Valla daha cok dogurucaz galibaBizim bu evhamlarımız hiç bitmeyecek daha doğurmadan dokuz doğurduk
O arada gelip gidiyo zaten kuzum yerine gore heralde benimde bi cok geriliyo bi yumusacik oluyoKesinlikle öyle bir iki gündür birşey oldu hissi var sanki karnimda bı gerginlik hissi vardı artık yok gibi geliyor sürekli elim karnimda yokluyorum hep
o da var valla ama iste elden bisey gelemyince kafada kur kur durCanım zaten şuan sürekli kıpır kıpır olamaz ki ona daha var. Şükür hissediyoruz bana o bile yetiyor.
Kesinlikle öyle yap canım inşallah sende bebişlerde sağlıkla sıhhatle bu süreçleri atlatacaksınızBende kesinlikle bundan sonraki sürecimi heyet ile geçirmeyi düşünüyorum asla stres istemiyorum şu dönem yasal izin hakkıma kadar heyet alacağım hep inşallah
Benimde aynı şekilde hiç sormadım bile daha önceden vermediğini duymuştum. Ama sanki verseler içimiz dha rahat ederdi diye dusunuyorum.Bende aynı şekilde. Özel hastaneye gitmeme rağmen doktorum numarasını vermedi ve ulaşamıyorum maalesef. Ama araştırdığım kadarıyla bu haftalarda kasık sancısı normalmiş
Şimdi iyi olmana çok sevindim. İnşallah hersey çok yolunda gider buralara kadar kolay gelmedik. Allah her birimize sagsalim bebeklerimize kavuştuğumuz günleri göstersin. Peki canım progestan vs iğne kullanıyor muydun bu durumdan önce. Bnimde doktorum kesmişti küçük Bi kanama alanı görüldü önlem amaçlı haftalık devam ettiriyor. Bide öğretmenim ayakustunde oluyorum genellikle. Son olarak bisey daha soracagim. Heyet raporu aldığını yazmışsın onu acaba hangi sebeple uygun görmüştü doktorunCanım benimde 3 gün önce kontrolümde her şey normaldi bir anda oldu doktor da şaşırdı 3 gün önce iyiydin ne oldu ağır bi iş mi yaptın dedi hayır yattım sadece yatarken kanama başladı zaten. Sağol canımşimdi gece hastanede kalmıştık bu gece de yatış verdi her şey yolundaysa yarın çıkarsınız dedi 1 gece 1 saate bir nst çekildi bu gece 4 saatte bir çekilecek nasipse iyiyim ama ayağa kalktığımda wc için kasıklarım ağrıyor hemen. Doktorum şimdi kontrol etti dikiş kesin atılacak 6 ekimde kontrole gideceğim kanama gelmiyorsa kasılmalar kesilirse dikişi daha rahat atarız dedi kahverengi leke geliyor kanama kesildi şükür kanama alanı yok içeride. Doktorumun endişe ettiği daha 16. Hafta da rahimin bu kadar kasılması sorun dedi ileriki dönemde daha da kasılacak dedi o yüzden sana dikiş şart maalesef dedi kan sulandırıcıları 5 gün kullanmayacağım kontrolde duruma göre karar verecek. 6 Ekim kontrole kadar ya da bundan sonraki süreçte gece gündüz saat fark etmeden kasılma ağrı acı kramp rahimde herhangi bir şey hissettiğine mutlaka gelmen lazım dedi yani bu gece yaşadığımız olayı kanama gelmediği için sancıyı rahim büyümesi sanıp gelmemişsin dedi kanama olmasa hiç gelmeyecektin sabah rahim ağzın açılırdı o zaman işimiz işti dedi neyseki kanama gelmiş de buraya geldin müdahale ettik dedi rahim ağzın açık değil ama rahmin hemen kasılıyor senin dedi ileriki haftalarda ciddi sıkıntı olur bize dedi inşallah hayırlısıyla süreç bize neyi gösterecekse bebekler ne şekilde iyi olacaklarsa onu yapacağız. Şimdilik serum tedavisine rahim tepki verdi kasılmalar sabaha karşı durdu ama durmayacağı zaman da olabilir yanıt vermeyedebilirdi dedi O zaman tek bir ilaç var dedi onu alın bulunsun evde kolay bulunan bir ilaç değil dedi gerçekten çok zor bulduk hiçbir hastane eczane depoda bulamadık zar zor tanıdık vasıtasıyla getirttirdik tractocile adlı bi ilaç o hangi hafta da olursan ol anında kasılmaları hemen kesiyor ama Avrupa’da kullanılan bir ilaç Türkiye de hekimler çok bilmiyor o yüzden bulmak zor dedi onu bulunduracağız evde acil bir durumda onunla acile geleceğiz tekrar olursa rabbim büyük
Cnm o ne verecekse versınYa ilk zamanlar bu konuda aşırı önyargılıydım. Güzel kaliteli şeyler vereceğini bildiğim halde çocuğum niye 2.el şeylerle büyüsün modumdaydım. Şimdi biraz biraz törpüledim onu . Ama yine de mesela bazen diyorum ki her şeyi oradan alırsam eee ben bebeğime hiçbir şey mi almayayım yaniya o da kolilemiş hepsini. Hani sendekileri at ben seçeyim arasından deme gibi bir şansım da olmuyor
Bilgisine güvendiğim için doktor da değiştirmek istemiyorum . Allah’a emanet artıkBenimde aynı şekilde hiç sormadım bile daha önceden vermediğini duymuştum. Ama sanki verseler içimiz dha rahat ederdi diye dusunuyorum.
Aynen canım en mantıklısı buCnm o ne verecekse versın
Sende begendıklerını giydırırsın, hepsini gıydrmk kullanmk zorunda degılsın
Bnım oğlum 11 yasında çoğu zmn baskalarının verdıklerını gydı bu yaşa kdr
Çok nadirdir bişy aldgım ona,
Sen kabul edersın verdıklerini, eywallah drsın sonra istedıgını seç kullan
İnşallah canım teşekkür ederimŞimdi iyi olmana çok sevindim. İnşallah hersey çok yolunda gider buralara kadar kolay gelmedik. Allah her birimize sagsalim bebeklerimize kavuştuğumuz günleri göstersin. Peki canım progestan vs iğne kullanıyor muydun bu durumdan önce. Bnimde doktorum kesmişti küçük Bi kanama alanı görüldü önlem amaçlı haftalık devam ettiriyor. Bide öğretmenim ayakustunde oluyorum genellikle. Son olarak bisey daha soracagim. Heyet raporu aldığını yazmışsın onu acaba hangi sebeple uygun görmüştü doktorun
Ben eşyaların sahiplerinin enerjilerini aldığını düşünürüm bununla ilgili bir videoda izlemiştim o yüzden kimsenin hiçbir şeyini kullanmamayı tercih ediyorum.Kızlarrr daha önce de yazmıştım görümcemden alacağım çoğu eşyayı diye . Sağolsun baya bir şey veriyor. Azönce diş kaşıma halkası atmış . Bu da var diye . Bende aynısını almıştım zaten ama diş kaşıma halkasına kadar da saçma değil mi ağız sağlığı sonuçta yani ..
Anladım canım senin için en iyisi olmuş. Arada bir rapor almak çözüm olmuyor malasef. Bide zaten böyle bir durumun varken ise gidip gelmek bile yorucu.İnşallah canım teşekkür ederimprogestan fitil ya da kalçadan progestan iğnelerimi 12. Haftada hepsini bırakmıştık şuan 16. Hafta usg ye göre sadece oksapar iğne ve corasipirin kan sulandırıcıları kullanıyorum onlara 5 gün ara verdik kanamadan dolayı. Benim de işim oturarak ama stresli çok fazla etkiliyor ilkten doktorum 40 gün rapor verdi tabi 5 gün şeklinde 8 kez aldım 3 ayı öyle geçirdim hafta sonları zaten çalışmıyordum yıllık izinde kullandım 3 ay öyle geçti. Sonra doktorum daha fazla rapor veremeyeceğini yıllık hakkımın dolduğunu uygun görüşürse heyet verileceğini söyledi. 10 gün işe gittim 10. Gün iş yerinde o gün sancılarım başladı doktoruma yazdım yarın gel bakalım bi dedi gittiğimde nst de o gün sancı çıkmadı bir de o gün tam grip olmuştum doktor istersen heyet verelim iş yerim 1.30 saat uzaklıkta servisle git gel yapıyorum iş yerinde mesafeler uzak yürüyorum bir yerden bir yere sürekli oturur haldeyim ve stresli bankacı olduğumu söyledim kendi doktoruma bir de önceden kanama durumlarım olmuştu bir de ikiz gebelik bir de tüp bebek tedaviyle olunca benim doktorum heyeti onayladı sonra 2 doktor daha bul toplam 3 doktor imzalı olacak dedi aynı hastanede önceden tüp bebekten önce gittiğim bir doktor vardı o beni tüp beneğe yönlendirmişti ona gittim durumu anlattım o da hemen onayladı 3. Doktoru bulamadım ama zaten 2. Gittiğim doktor aynı zamanda baş hekim ve hastanenin ortaklarından olduğu için 3. Doktoru kendi ayarladı ve heyeti 21 gün onayladı sonra iş yerine direk riskli gebeliğimden kanamalardan kaynaklı 21 günlük heyet raporu aldığımı ilettim tamam dediler ama şimdi serklaj dalan derken ben büyük ihtimal yasal izinime kadar heyet ile giderim doktorum yatman gerek bu süreçten sonra dedi
Ay maşallahKızlarrr bebeğimin ilk kıyafeti annesinin ellerinden
Bende pek bilmem ilk kez işledim YouTubeden izleyerekAy maşallahbenim hiç böyle yeteneklerim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?