2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
valla bilmiyorum ki canım ilk gebeliğim hiç anlamıyorum :) ihtimal üzerinde durdu zaten üç hafta sonra gel şeker taraması yaplım dedi . ısrarla sordu ailede var mı diye ben de internetten baktım gerçekten bebek ağırlığı fazla oluyormus sanırım şekeri olanlarda . ama hamilelik öncesi de şekerim yoktu yani şimdi de ölçüyorum normal cıkıyor

Galiba hastaneden hastaneye degisiyor canim ben ilk hamileligimde ankara etlik zubeydede yaptim simdide ankara etlik sehir hastanesine gidiyorum ikiside adet tarihinnden hesaplama yapiyor
Olabilir canım doktordan dra de değişir ultraston ölçümünde nasıl değerlendiriyor peki adet haftansina göre mi gidiyor haftan

Vallahi geceden beri bende öyleyim doktor korkma normal, artarsa gel yazmış. Doktorlara göre hersey normal. Canım sen kaç hafta oldu şimdi aramızda bir hafta var galiba. Sen prilam alıyor musun canım
15+4 bugün kuzum. Almıyorum ama alacağım galiba artık. Cumartesi kontrolüm var

Kuzum regl sancısı gibi aslında. Ama doktora gidince söyleyeceğim yine

Ah ben de bilsem keşkeee

Hala mı mide bulantın devam ediyor kuzum senin?

Bu arada ben de buraya geldim merakımdan sizleri azıcık okuyayım ileriki haftalarımda beni neler bekliyor.
Maalesef kuzum. Hiç sağlıklı yiyemiyorum hiç. Tek sağlıklı yediğim meyve ilaçları içemiyorum. Direk öğürme ve kusmayla sonuçlanıyor

Yok ya bence öyle değildir içini ferah tut. Çünkü 1 hafta ileri geri sapmalar olabşlir diyorlar ultrason için. Ben sanmıyorum bişey çıkacağını.

Bu cumartesi soracağım kuzum. Ama mide bulantısı bitmeyen bir çile. Herşey kokuyor herşey
Şu bulantıların da geçsin bir an önce benim de vardı bıçak gibi kesildi bir anda koku hassasiyeti var senin de geçecek inşallah

Ben de senin gibi uyandım burnumdan nefes alamıyorum resmen Peynirdomates inşallah ilerlemez
Kızlar benimde boğazım çok kötü gece beni uyandırdı bi kaç kez burnum tıkalı olunca uyuyamıyorum ben var mı bir öneriniz ya
Hepimiz dökülmüşüz . İnşallah çabuk atlatırız.

Suyu en fazla 3lt içiyorum canım aslında kiloma göre çok içiyorum bazen 2,5lt de olabiliyor. 3,5lt benim kilo ve boyumu göre fazla.
Şuan ağrıların devam ediyorsa mutlaka magnezyum iste benim eskiye göre biraz azaldı ama yine de 20. haftadan sonra mutlaka istiycem. Şimdilik idare ediyorum.

Şu bulantıların da geçsin bir an önce benim de vardı bıçak gibi kesildi bir anda koku hassasiyeti var senin de geçecek inşallah
İnşallah kuzum. Bazen koku bazen de görüntüden midem bulanıyor. Çok değişik vallahi. Ama kusmuyorum öğürüyprum sürekli. Bazen kusuyorum.. mesela diş fırçalayaınca, ilaç içince, yemeğe zorlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…