- 21 Ağustos 2020
- 402
- 709
- 53
- 34
valla bilmiyorum ki canım ilk gebeliğim hiç anlamıyorum :) ihtimal üzerinde durdu zaten üç hafta sonra gel şeker taraması yaplım dedi . ısrarla sordu ailede var mı diye ben de internetten baktım gerçekten bebek ağırlığı fazla oluyormus sanırım şekeri olanlarda . ama hamilelik öncesi de şekerim yoktu yani şimdi de ölçüyorum normal cıkıyor
Olabilir canım doktordan dra de değişir ultraston ölçümünde nasıl değerlendiriyor peki adet haftansina göre mi gidiyor haftanGaliba hastaneden hastaneye degisiyor canim ben ilk hamileligimde ankara etlik zubeydede yaptim simdide ankara etlik sehir hastanesine gidiyorum ikiside adet tarihinnden hesaplama yapiyor
15+4 bugün kuzum. Almıyorum ama alacağım galiba artık. Cumartesi kontrolüm varVallahi geceden beri bende öyleyim doktor korkma normal, artarsa gel yazmış. Doktorlara göre hersey normal. Canım sen kaç hafta oldu şimdi aramızda bir hafta var galiba. Sen prilam alıyor musun canım
Hala mı mide bulantın devam ediyor kuzum senin?15+4 bugün kuzum. Almıyorum ama alacağım galiba artık. Cumartesi kontrolüm var
Kuzum regl sancısı gibi aslında. Ama doktora gidince söyleyeceğim yineCnm kasık sancısı derken adet sancısı mı
Yoksa ani girip çıkan bıseymı
Bnımde dun akşam uzanıp kalkarken ani kasık sancım oldu 10 sanıye falan surdu, çok şiddetlıydı, çok aniden kalkmadım. Acaba magnezyum eksıklıgınden mi dıyorum
Onun dısında kasık agrım çok çok hafif, ama dönerken, yataktan kalkarken rahimmi kasılıyor, kaslarmı geriliyor ne oluyorsa..
Akşam korktum bu duruma, p. Tesi doktora gidecgım
Oh çok şükür kuzumCanım benim 2. Hamileligim rahmin büyüdügü icin kaslarda kasılma oluyor çektiriyor normal bu agrilar ilkindede yasadim bundada yasiyorum
Kullanmıyorum kuzum bakalım cumartesi ne diyecek doktorKuzum sen magnezyum kullanıyormusun?ben ilk haftalardan kullanıyorum çünkü benimde çok fazla kasık ve bel ağrılarım oluyordu
Bu cumartesi soracağım kuzum. Ama mide bulantısı bitmeyen bir çile. Herşey kokuyor herşeyMagnezyum eksikliğinde de olabilir en son ne zaman bakmislardo canım acaba ondan olabilir mi
Vermese kendinde isteye bilirsin canımKullanmıyorum kuzum bakalım cumartesi ne diyecek doktor
Ah ben de bilsem keşkeeeGünaydın vanım ben hiç anlamadım bir sürü sancı var ne neyin sancısı bilemiyoruz( arada regl olacak mışım gibi sancım var buna ne diyoruz mesala ( rahmim de oluyor benim aynı regl beklentisi gibi ama bu kasılma mı sancı mı kasık sancısı mı ne ( benim de rahmim mi kasılıyor demek (
Maalesef kuzum. Hiç sağlıklı yiyemiyorum hiç. Tek sağlıklı yediğim meyveHala mı mide bulantın devam ediyor kuzum senin?
Bu arada ben de buraya geldim merakımdan sizleriazıcık okuyayım ileriki haftalarımda beni neler bekliyor.
Yok ya bence öyle değildir içini ferah tut. Çünkü 1 hafta ileri geri sapmalar olabşlir diyorlar ultrason için. Ben sanmıyorum bişey çıkacağını.valla bilmiyorum ki canım ilk gebeliğim hiç anlamıyorum :) ihtimal üzerinde durdu zaten üç hafta sonra gel şeker taraması yaplım dedi . ısrarla sordu ailede var mı diye ben de internetten baktım gerçekten bebek ağırlığı fazla oluyormus sanırım şekeri olanlarda . ama hamilelik öncesi de şekerim yoktu yani şimdi de ölçüyorum normal cıkıyor
Şu bulantıların da geçsin bir an önce benim de vardı bıçak gibi kesildi bir anda koku hassasiyeti var senin de geçecek inşallahBu cumartesi soracağım kuzum. Ama mide bulantısı bitmeyen bir çile. Herşey kokuyor herşey
Dün aksam ben de çok fena grip gibi oldum bugün et haşlamasirke sarımsak yiyeceğim dün de zencefille suyu kaynattım karabiber azıcık limon onu içtim sonra içindeki zencefilleri yedim canlarımı hep açtım temiz hava aldım bakalım atlatmaya çalışacağım( geçmiş olsun bize (
Ben de senin gibi uyandım burnumdan nefes alamıyorum resmenPeynirdomates inşallah ilerlemez
Hepimiz dökülmüşüzKızlar benimde boğazım çok kötü gece beni uyandırdı bi kaç kez burnum tıkalı olunca uyuyamıyorum ben var mı bir öneriniz ya
Suyu en fazla 3lt içiyorum canım aslında kiloma göre çok içiyorum bazen 2,5lt de olabiliyor. 3,5lt benim kilo ve boyumu göre fazla.canım sodayı da okumuştum perrierler varya pahalı olanları esas onlar çok iyiymiş magnezyum açısından bizim sodalar iyi değilmiş suyumu da munzur suya çevirme kararı aldım en iyisi oymuş suyu min 3.5 litre içmek şart bana da vermedi magnezyum baska neyle alabiliriz ki
Yok canım fısfıs diğil sadece azcık büyük tabletFısfıs mı kuzum peki? İlaçları kusuyorum
İnşallah kuzum. Bazen koku bazen de görüntüden midem bulanıyor. Çok değişik vallahi. Ama kusmuyorum öğürüyprum sürekli. Bazen kusuyorum.. mesela diş fırçalayaınca, ilaç içince, yemeğe zorlayıncaŞu bulantıların da geçsin bir an önce benim de vardı bıçak gibi kesildi bir anda koku hassasiyeti var senin de geçecek inşallah
Acaba diyorum sen önceden hazırlıyormusun kendini ögürücem diye..mesela ben omegayı içemiyordum kokusundan dolayı şekerlede olsa zorladım kendimiÖffffonları hiç içemiyorum. Ben ilaçlarımı da kullanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?