Kuzum bol bol su iç. Doktor da demiş zaten düzelecek diyeVajinal ölçümleri yaptı canım rahim uzunluğum 32 mm çıktı yine kriter 25 mm okursa dikiş atarız şuan iyi dedi yatmaya devam edersen sorun yaşayacağını düşünmüyorum dedi. Endol makattan fitili bıraktırdı bebeklerin suları çok azalmış 1 hafta da ona canım sıkıldı 3.5 lt su içiyorum ona rağmen çok hareket etmiyorlardı suları olmadığı için ama endolü kesti 1 hafta sonra yine kontrole çağırdı endişelenme endolden dolayı suları azaldı 1 haftaya düzelecek su içmeye devam et dedi. Nidilat ve progestan fitil tahminimce doğuma kadar gideceğiz onlarla dedi şuanlık corasipin vermedi oksapar iğne kan sulandırıcı gün aşırı kullanıyorum adlında corasipriin versem suları hızlıca artar ama kanama yaşamanı istemiyorum dedi kanama erken doğumu tetikler onu haftaya düşünürüz duruma göre dedi. Durumlar bu yani canım Allahın izniyle ben yine bol su içersem doktor sular düzelir dedi Allahın izniyle inşallahsorduğun için teşekkür ederim sen endolü ne kadar kullanacaksın
Dualarım seninle kuzumKızlar yarın 11.30 da kontrolüm var, bana dua edin oğluşum iyi olsun. Kanama alanı geçmiş olsun. Dualarınıza beni ekleyin bugün.
Dualarım seninle canım Allahın izniyle çoook güzel haberlerle gelKızlar yarın 11.30 da kontrolüm var, bana dua edin oğluşum iyi olsun. Kanama alanı geçmiş olsun. Dualarınıza beni ekleyin bugün.
Allahın izniyle çok güzel gecicek randevun iyi haberlerlerle gelKızlar yarın 11.30 da kontrolüm var, bana dua edin oğluşum iyi olsun. Kanama alanı geçmiş olsun. Dualarınıza beni ekleyin bugün.
Ben 16. Haftadayım 2 hafadır günde bir kaç kere bebeğin döndüyünü hissettiğimi düşünüyorum bir gün hareket olmazsa korkmaya başladım hatta bile. ultrasona gittiğimizdede hep hareketli ve dönüyor. Normalde ilk gebelikte en erken 19. hafta ikinci gebeliklerde en erken 16. Hafta deniyor. Benim gibi böyle erken hissedeniniz var mı ki ben hamile olduğum ilk günden beri kasıkta hep bir hareketlilik sancı vs hep biseyler hissettim hatta daha öncesine gideyim çocuk için çok uğrastım yumurta çatlama günümde bile hissediyordum kasıkta.20. Haftadan sonra tetonuz da o civarlarda oluyor hareketleri hissetmeye başladığınızda
İnşallah bende bekliyorum bitsin diye burdan yazarsınız iyi haberler inşallah.Dualarım seninle canım Allahın izniyle çoook güzel haberlerle gel
MaşallahBende 57 ile hamile kaldım şu an 62 kiloyum. Açıkçası geçen haftalarda moralim bozuldu çünkü çoğu pantolonum göbekten kapanmamaya başladı. Şimdi yeni kıyafet aldım ne kadar beğenmesem de elimin altında olsun diye wakikiden hamile pantolonu aldım hiçbir şeyim olmazsa onu giyerimŞimdilik bol olan ve lastik belli olanlarla idare ediyorum. Şu an biraz daha kabullendim göbeğimi fotoğrafı da hafta sonu çekmiştim. Perşembe doktor kontrolüm var oğlumu görmek için heyecanlıyım
Bende 57 ile hamile kaldım şu an 62 kiloyum. Açıkçası geçen haftalarda moralim bozuldu çünkü çoğu pantolonum göbekten kapanmamaya başladı. Şimdi yeni kıyafet aldım ne kadar beğenmesem de elimin altında olsun diye wakikiden hamile pantolonu aldım hiçbir şeyim olmazsa onu giyerimŞimdilik bol olan ve lastik belli olanlarla idare ediyorum. Şu an biraz daha kabullendim göbeğimi fotoğrafı da hafta sonu çekmiştim. Perşembe doktor kontrolüm var oğlumu görmek için heyecanlıyım
Ben bu tedirginliği hep trendyoldan Lierac alacağım zaman yaşıyorum .. bazı satıcılardan 500, bazılarında 600 TL . Bun fiyat farkı acaba ürünün sahteliğinden mi kaynaklanıyorkızlar fatih altaylı avukat feyza altun programında dinledim sizlere de tavsiye ederim youtubeda var trendyol gibi platformlarda stok yapın ben stok yaptım diyen yorumların sahte olduğunu insanlara almış gibi gösterilerek satın aldırılarak ancak kargolanmayarak bu ürünlerin altına yorum yaptırıldığı bu satışların olmadığı gerekli denetimlerin yapılmadığı ayrıntılı işlenmiş saç yağı catlak kremi nemlendirici sağlık gibi ürünlerinin standartlara kesinlikle uymadığını alınmaması gerektiğini söylediler aman dikkat edelim
Bende takip ediyorum on konuları canım hatta bir idrar yolu enfeksiyonu için kullanılan bir yağ vardı. İç çamaşırına damlattılan ondan alacaktım sonra vazgeçmiştim geçen Feyza Altun o yağın sahte olduğunu paylaştı. İyiki almamışım dedim.kızlar fatih altaylı avukat feyza altun programında dinledim sizlere de tavsiye ederim youtubeda var trendyol gibi platformlarda stok yapın ben stok yaptım diyen yorumların sahte olduğunu insanlara almış gibi gösterilerek satın aldırılarak ancak kargolanmayarak bu ürünlerin altına yorum yaptırıldığı bu satışların olmadığı gerekli denetimlerin yapılmadığı ayrıntılı işlenmiş saç yağı catlak kremi nemlendirici sağlık gibi ürünlerinin standartlara kesinlikle uymadığını alınmaması gerektiğini söylediler aman dikkat edelim
Canım öyle şeyleri fiyat farkı olsa dahi eczaneden almanı öneririm.Ben bu tedirginliği hep trendyoldan Lierac alacağım zaman yaşıyorum .. bazı satıcılardan 500, bazılarında 600 TL . Bun fiyat farkı acaba ürünün sahteliğinden mi kaynaklanıyor
Canım iyi düşüyoruz hersey güzel olacak sağlıklı sıhhatli oğluşlarımıza kavuşacağız çok tatlılar inşallah ayagındaykende fotiler atacaksınız bizeOğlum olacağını öğrendikten sonra bende bişey almak istedim.bu patikleri aldımdaha önce 2 kaybım olduğu için acele etmek istemiyorum.Asla olumsuz düşünmüyorum herşey yolunda gidicek inşallah
Kozmetik ürünlerimi ordan alıyorum çalıştığım kadarıyla araştırıyorum ama nebileyim artık inam bile kalmadı ne yapacağımıza şaşırdıkkızlar fatih altaylı avukat feyza altun programında dinledim sizlere de tavsiye ederim youtubeda var trendyol gibi platformlarda stok yapın ben stok yaptım diyen yorumların sahte olduğunu insanlara almış gibi gösterilerek satın aldırılarak ancak kargolanmayarak bu ürünlerin altına yorum yaptırıldığı bu satışların olmadığı gerekli denetimlerin yapılmadığı ayrıntılı işlenmiş saç yağı catlak kremi nemlendirici sağlık gibi ürünlerinin standartlara kesinlikle uymadığını alınmaması gerektiğini söylediler aman dikkat edelim
Canım bende lcwden bu pantolonu aldım . Çok rahat .. ve şık duruyor. Almak istersen bilgin olsun
İnşallah canım hepimiz için herşey güzel sonuçlanacak .Dönüp baktığımızda boşuna evham yapmışız diyeceğiz.Canım iyi düşüyoruz hersey güzel olacak sağlıklı sıhhatli oğluşlarımıza kavuşacağız çok tatlılar inşallah ayagındaykende fotiler atacaksınız bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?