2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ayy evet ya . Kokmuştur ye lafından nefret ediyorum . Kokmuyoooor arkadaş

Ayyy benim de göğüslerim sütyen doldurmazdı. Şimdi büyüdü. Ama benim çok hoşuma gitmedi küçük güzeldi böyle bir garip geldi bana

Merhaba hanımlar doktorlarınız detaylı ultrasonu kaçıncı haftada öneriyor bide tetanoz aşı ?

B Buddy x canım doktora gidecektin, ne dedi nasıl geçti kontrol ?b
Vajinal ölçümleri yaptı canım rahim uzunluğum 32 mm çıktı yine kriter 25 mm okursa dikiş atarız şuan iyi dedi yatmaya devam edersen sorun yaşayacağını düşünmüyorum dedi. Endol makattan fitili bıraktırdı bebeklerin suları çok azalmış 1 hafta da ona canım sıkıldı 3.5 lt su içiyorum ona rağmen çok hareket etmiyorlardı suları olmadığı için ama endolü kesti 1 hafta sonra yine kontrole çağırdı endişelenme endolden dolayı suları azaldı 1 haftaya düzelecek su içmeye devam et dedi. Nidilat ve progestan fitil tahminimce doğuma kadar gideceğiz onlarla dedi şuanlık corasipin vermedi oksapar iğne kan sulandırıcı gün aşırı kullanıyorum adlında corasipriin versem suları hızlıca artar ama kanama yaşamanı istemiyorum dedi kanama erken doğumu tetikler onu haftaya düşünürüz duruma göre dedi. Durumlar bu yani canım Allahın izniyle ben yine bol su içersem doktor sular düzelir dedi Allahın izniyle inşallah sorduğun için teşekkür ederim sen endolü ne kadar kullanacaksın

Çok sevindim canım senin adınaDoktorun dediklerini yap dinlen çok iyi olucak her şey

Kızlar sosyal medyada paylaşım yapmaya başladınız mı? Bebiş haberlerini
Ben cinsiyeti öğrenince paylaştım ama kımse bısey anlamadı
Sadece 2 kişi anladı, o da göbeğimden
Fotoğrafımı koydum, nazar boncuğu ve yanına pembe kalp koydum, bide şarkı koydum 'sen bnım mucizeemm)...
Yınede çoğu kişi farktmedi
Zaten bn farkedılsın deseydim farklı seyler koyardım, kndım bılerek busekılde koydum

çok geçmiş olsun canım bebekte genetik bir sorun yoksa su sıkıntısı olmaz diye biliyorum seninki ilaç nedeniyle olduğu için suları haftaya düzelir suyu da munzur içeceğim ben de artık iyi su içmek istiyorum

Canım endolu kullanıyorum, iki haftadır, oh canım rahim uzunluğu iyi şükür. Banada canım progestan doğuma kadar devam ediyor edecek dedi. Kontrolüm yarın canım benimde bende suyunu sorayım. Bende de coraspirini kesmişti kanama alanı var diye. Canım mecburen doğuma kadar yatacağız benimde öyle gidecek. Geçen hafta bana doğuma kadar yatacak gibi planını yap dedi. Bakalım yarın ne diyecek bebek ile ilgili. Bol bol su iç canım Allah’ın izni ile suları artar birde havuç ye canım hatta havuç suyu suyu artıyor. Bebişler kilo almış mı canım gramları nasıl ? Ama iyi olmalarına çok sevindim daha iyi olacağız canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…