- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Ayy evet ya . Kokmuştur ye lafından nefret ediyorum . Kokmuyoooor arkadaşBen de dikkat ederek hamileliği geçirmek istiyorum sağlık için, çevremde dikkat eden de yok herkes hamileyim diye bieşyler yedirme derdinde. önüme şeker karbonhidrat dayıyolar
Emzirince nolcak acaba sarkmasa bari .
Benim kayınbabam çift canlısın sen ye dedi geçende. Üçüz hamile olanlar da 4 kişilik mi yesin dedimAy bi de o var. Yemek istemeyince de bebeği düşünmüyorsun oluyor.
Zorla kokutuyorlar önüne koyuyolarAyy evet ya . Kokmuştur ye lafından nefret ediyorum . Kokmuyoooor arkadaş
Çok mantıklıBenim kayınbabam çift canlısın sen ye dedi geçende. Üçüz hamile olanlar da 4 kişilik mi yesin dedim
Ayyy benim de göğüslerim sütyen doldurmazdı. Şimdi büyüdü. Ama benim çok hoşuma gitmedi küçük güzeldiBen de 3 kilo aldım. Aynada yine normal gibi geliyor gözüme ama üstten göbeğime baktığımda kocaman resmengöğüslerim çok küçüktü benim 75a bedendi. Şimdi az bişey büyüdü hala küçük ama hoşuma gidiyor önceden olmayınca
Ben D kap oldumAyyy benim de göğüslerim sütyen doldurmazdı. Şimdi büyüdü. Ama benim çok hoşuma gitmedi küçük güzeldiböyle bir garip geldi bana
Ben hep biraz büyüse diye hayalini kurardımAyyy benim de göğüslerim sütyen doldurmazdı. Şimdi büyüdü. Ama benim çok hoşuma gitmedi küçük güzeldiböyle bir garip geldi bana
Vajinal ölçümleri yaptı canım rahim uzunluğum 32 mm çıktı yine kriter 25 mm okursa dikiş atarız şuan iyi dedi yatmaya devam edersen sorun yaşayacağını düşünmüyorum dedi. Endol makattan fitili bıraktırdı bebeklerin suları çok azalmış 1 hafta da ona canım sıkıldı 3.5 lt su içiyorum ona rağmen çok hareket etmiyorlardı suları olmadığı için ama endolü kesti 1 hafta sonra yine kontrole çağırdı endişelenme endolden dolayı suları azaldı 1 haftaya düzelecek su içmeye devam et dedi. Nidilat ve progestan fitil tahminimce doğuma kadar gideceğiz onlarla dedi şuanlık corasipin vermedi oksapar iğne kan sulandırıcı gün aşırı kullanıyorum adlında corasipriin versem suları hızlıca artar ama kanama yaşamanı istemiyorum dedi kanama erken doğumu tetikler onu haftaya düşünürüz duruma göre dedi. Durumlar bu yani canım Allahın izniyle ben yine bol su içersem doktor sular düzelir dedi Allahın izniyle inşallah
Çok sevindim canım senin adınaVajinal ölçümleri yaptı canım rahim uzunluğum 32 mm çıktı yine kriter 25 mm okursa dikiş atarız şuan iyi dedi yatmaya devam edersen sorun yaşayacağını düşünmüyorum dedi. Endol makattan fitili bıraktırdı bebeklerin suları çok azalmış 1 hafta da ona canım sıkıldı 3.5 lt su içiyorum ona rağmen çok hareket etmiyorlardı suları olmadığı için ama endolü kesti 1 hafta sonra yine kontrole çağırdı endişelenme endolden dolayı suları azaldı 1 haftaya düzelecek su içmeye devam et dedi. Nidilat ve progestan fitil tahminimce doğuma kadar gideceğiz onlarla dedi şuanlık corasipin vermedi oksapar iğne kan sulandırıcı gün aşırı kullanıyorum adlında corasipriin versem suları hızlıca artar ama kanama yaşamanı istemiyorum dedi kanama erken doğumu tetikler onu haftaya düşünürüz duruma göre dedi. Durumlar bu yani canım Allahın izniyle ben yine bol su içersem doktor sular düzelir dedi Allahın izniyle inşallahsorduğun için teşekkür ederim sen endolü ne kadar kullanacaksın
Ben de büyüdü diyorum ama b olduBen D kap oldumeşim çok mutlu
ben de korkuyorum açıkçasıBen hep biraz büyüse diye hayalini kurardımo yüzden sevdim şimdilik çok şişip sarkmasından korkuyorum ama
Ben cinsiyeti öğrenince paylaştım ama kımse bısey anlamadıKızlar sosyal medyada paylaşım yapmaya başladınız mı? Bebiş haberlerini
çok geçmiş olsun canım bebekte genetik bir sorun yoksa su sıkıntısı olmaz diye biliyorum seninki ilaç nedeniyle olduğu için suları haftaya düzelirVajinal ölçümleri yaptı canım rahim uzunluğum 32 mm çıktı yine kriter 25 mm okursa dikiş atarız şuan iyi dedi yatmaya devam edersen sorun yaşayacağını düşünmüyorum dedi. Endol makattan fitili bıraktırdı bebeklerin suları çok azalmış 1 hafta da ona canım sıkıldı 3.5 lt su içiyorum ona rağmen çok hareket etmiyorlardı suları olmadığı için ama endolü kesti 1 hafta sonra yine kontrole çağırdı endişelenme endolden dolayı suları azaldı 1 haftaya düzelecek su içmeye devam et dedi. Nidilat ve progestan fitil tahminimce doğuma kadar gideceğiz onlarla dedi şuanlık corasipin vermedi oksapar iğne kan sulandırıcı gün aşırı kullanıyorum adlında corasipriin versem suları hızlıca artar ama kanama yaşamanı istemiyorum dedi kanama erken doğumu tetikler onu haftaya düşünürüz duruma göre dedi. Durumlar bu yani canım Allahın izniyle ben yine bol su içersem doktor sular düzelir dedi Allahın izniyle inşallahsorduğun için teşekkür ederim sen endolü ne kadar kullanacaksın
Yaaa maşallah12. Haftadan bugüne benim göbüs böyle büyümeye devam ederse yuvarlanarak yuruycem
20. Haftadan sonra tetonuz da o civarlarda oluyor hareketleri hissetmeye başladığınızdaMerhaba hanımlar doktorlarınız detaylı ultrasonu kaçıncı haftada öneriyor bide tetanoz aşı ?
Canım endolu kullanıyorum, iki haftadır, oh canım rahim uzunluğu iyi şükür. Banada canım progestan doğuma kadar devam ediyor edecek dedi. Kontrolüm yarın canım benimde bende suyunu sorayım. Bende de coraspirini kesmişti kanama alanı var diye. Canım mecburen doğuma kadar yatacağız benimde öyle gidecek. Geçen hafta bana doğuma kadar yatacak gibi planını yap dedi. Bakalım yarın ne diyecek bebek ile ilgili. Bol bol su iç canım Allah’ın izni ile suları artar birde havuç ye canım hatta havuç suyu suyu artıyor. Bebişler kilo almış mı canım gramları nasıl ? Ama iyi olmalarına çok sevindim daha iyi olacağız canım inşallahVajinal ölçümleri yaptı canım rahim uzunluğum 32 mm çıktı yine kriter 25 mm okursa dikiş atarız şuan iyi dedi yatmaya devam edersen sorun yaşayacağını düşünmüyorum dedi. Endol makattan fitili bıraktırdı bebeklerin suları çok azalmış 1 hafta da ona canım sıkıldı 3.5 lt su içiyorum ona rağmen çok hareket etmiyorlardı suları olmadığı için ama endolü kesti 1 hafta sonra yine kontrole çağırdı endişelenme endolden dolayı suları azaldı 1 haftaya düzelecek su içmeye devam et dedi. Nidilat ve progestan fitil tahminimce doğuma kadar gideceğiz onlarla dedi şuanlık corasipin vermedi oksapar iğne kan sulandırıcı gün aşırı kullanıyorum adlında corasipriin versem suları hızlıca artar ama kanama yaşamanı istemiyorum dedi kanama erken doğumu tetikler onu haftaya düşünürüz duruma göre dedi. Durumlar bu yani canım Allahın izniyle ben yine bol su içersem doktor sular düzelir dedi Allahın izniyle inşallahsorduğun için teşekkür ederim sen endolü ne kadar kullanacaksın
Oy maşallahBu göbekte bendenben anlayamadım akşam kocaman oluyor
Detaylı ultrason 21 ve 23 hafta arası en iyisi dıye bılıyorumMerhaba hanımlar doktorlarınız detaylı ultrasonu kaçıncı haftada öneriyor bide tetanoz aşı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?