2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar ben kahvesiz yapamayan biriyim 2 günde bir fincan içiyorum, normal de gün içinde çalıştığım zamanlar içtiğim kahvenin haddi hesabı yoktu. Şimdi iki günde bir fincan ya filtre yada Türk kahvesi içemiyorum. Doktorum günde bir tane içebilirsin demişti

Ay canım ne olacak yolun yarısını bitirdin zaten, sakın üzülme bunun için
Asıl kilo alımı bundan sonra kuzum . Neyse bu hafta dikkat edeyim bakalım haftaya ne olacak

Ayyy benimde küçük göğüslerim ama bi tık büyüdü . Hoş duruyor

Canım ben bi.ara hiç içmedim tiksindiğim için bikaç haftadır Türk kahvesine başladım yine . Ben de senin gibi günde 2-3 fincan türk kahvesi 1 fincan filtr içerdim. Aslında sık içmemek daha iyi bence.

Benim doktorum bir fincan Türk kahvesi içebilirsin demişti, normalde bende çok içerim ama hamilelikte içemiyorum hafta da iki fincan ancak, birde kafeinsiz Türk kahvesi varmış sanırım, doktor söylemişti

Benim doktorum bir fincan Türk kahvesi içebilirsin demişti, normalde bende çok içerim ama hamilelikte içemiyorum hafta da iki fincan ancak, birde kafeinsiz Türk kahvesi varmış sanırım, doktor söylemişti
kafeninsizin çok daha katkı maddesi içerdiği çok tehlikeli olduğun söyleniyor aman dikkat canım :))

Asıl kilo alımı bundan sonra kuzum . Neyse bu hafta dikkat edeyim bakalım haftaya ne olacak

Ayyy benimde küçük göğüslerim ama bi tık büyüdü . Hoş duruyor
Ben de dikkat ederek hamileliği geçirmek istiyorum sağlık için, çevremde dikkat eden de yok herkes hamileyim diye bieşyler yedirme derdinde. önüme şeker karbonhidrat dayıyolar

Emzirince nolcak acaba sarkmasa bari .

Ben de aynıyım kahvesiz yapamıyorum o yüzden kafeinsiz aldım içiyorum ama zaten günde doktorlar 1 2 fincan kafeinli içebilirsiniz diyorlar

Ben de dikkat ederek hamileliği geçirmek istiyorum sağlık için, çevremde dikkat eden de yok herkes hamileyim diye bieşyler yedirme derdinde. önüme şeker karbonhidrat dayıyolar

Emzirince nolcak acaba sarkmasa bari .
Emzirşnce de şekerli şeyler dayayıp, süt yapar diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…