2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
yok canım hiç kafama takmıyorum gebeliğimde hiçbir sorun olmasa bile ileride dünyaya geldiğinde Allah korusun ama hastalığımız cıkabilir, ne olursa olsun ben zaten bebeğimden vazgeçmem
Yok kuzum hiç endişe edecek birşey olduğunu sanmıyorum ben. Bana iyi dedi ne kadar falan söylemedi bile

Merhabalar tatlıs anneler nisan grubundan gelıyorum hepimize saglıklı gebelık ve dogumlar olsun ınsallah
Siz bu yollardan gectınız bılırsınız benım bu ıkılı test sonucu sıZce nasıl bılen anlayan bir yardımcı olabılır mı acaba?

Eklentiler

• IMG_0714.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 92
canım aynısını yasıyorum crp seviyem 29 olmuş doktorım pastil iç dedi bisey yapmam lazım mı bilmiyorum( gecmiş olsun

merhaba, bahsettiğiniz yağı anladım adını ben de hatırlayamasam da :)
doktorum "bu ürün yararlı bakterilerde de azalmaya neden oluyor, kullanılmasını tavsiye etmiyorum" dedi.
Bilginiz olsun, yine de siz kendi araştırmanızı yapın içinize sinerse kullanın :)

Evet evet canım almadım kullanmıyorum bende adını hatırlayamadım

canım aynısını yasıyorum crp seviyem 29 olmuş doktorım pastil iç dedi bisey yapmam lazım mı bilmiyorum( gecmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun inşallah ilerlemez biliyorsun benim crp 80 di hastaneye yattığımda 25 e düşünce hastaneden çıkardılar ama ben felaket bir grip haliydim buraya da yazmıştım 29 şuan ona bile şükür inşallah ilerlemeden hemen atlatırsın bana da pastil demişlerdi sonra enfeksiyon ilerledi yani şunu yap önlem al diyemiyorum tek yolu terleyerek bunu atmak me yazık ki

Negatif çıkmış bi sıkıntı yok maşallah. Benim değerlerde hemen hemen sizinki gibiydi. Doktorum güzel çıkmış sonuçları sıkıntı yok demişti

Negatif çıkmış bi sıkıntı yok maşallah. Benim değerlerde hemen hemen sizinki gibiydi. Doktorum güzel çıkmış sonuçları sıkıntı yok demişti
Bana da sıkıntı yok yazmıs ama bilmedigim bisi var mıdır diye merak ettım tesekkurler:)

Cnm önemli olan kombine risk, o kaç çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…