Ayy birinde daha okuyunca bir tık rahatladım. Ağlıyordum birşey mi oldu diye. İş de yapmadım. Sadece dün nöbetçiydim okulda yoruldum. Bir de dün bugün üşüdüm
Kızlar serumlar yeni bitti, hoca tekrar görecek beni bekliyorum. Doğuma girdi. Halen mide bulantım devam ediyor. 12 den beri serum takılıyor hatta yatırsak mı bile dedi
Kızlar serumlar yeni bitti, hoca tekrar görecek beni bekliyorum. Doğuma girdi. Halen mide bulantım devam ediyor. 12 den beri serum takılıyor hatta yatırsak mı bile dedi
ben geçen sene 2 miyom ameliyatı geçirdim canım ilk haftalarda da düşük riskim olmuştu doktoruma durumu söyledim bizim okulda çok büyük nöbet tutmak cidden zor bana rapor verdi bende okula teslim ettim.
ben geçen sene 2 miyom ameliyatı geçirdim canım ilk haftalarda da düşük riskim olmuştu doktoruma durumu söyledim bizim okulda çok büyük nöbet tutmak cidden zor bana rapor verdi bende okula teslim ettim.
Okulda bir arkadaş başka okulda iken kanaması falan da olmuş doktordan rapor almış nöbet tutmasında sakınca olduğuna dair ama kızcağıza ona rağmen sandalyede oturtup nöbet tutmuşlar şaka gibi
Okulda bir arkadaş başka okulda iken kanaması falan da olmuş doktordan rapor almış nöbet tutmasında sakınca olduğuna dair ama kızcağıza ona rağmen sandalyede oturtup nöbet tutmuşlar şaka gibi
Canım bazen serum varken bulantı bendede oluyordu ona rağmen geçmediği ama enfeksiyon da bulantı tetikliyor belki idrar yolunda falan varsa ya da kanda düşükse bile yapıyor dedi doktorum korkma sen tekrar iyi olacaksın ben eminim
Ben asla tutmazdım. İsterse tutanak tutsun. Raporun var yani. Hiçbir şey olmaz. Hatta gidip mem e şikayet ederdim. Hiç susmam. Bana bu sene dyk vermek istemediler hamileyim diye hemen mem i aradım verdiler sırf puan için dyk aldım çünkü puan önemli giderken