2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar Şubat grubunda okudum. Göbek etrafında bebek top gibi toplsnırsa o kasılmaymış. Ben hissetmiştim mutlu olmuştum hatta bebek diye .ama moralim bozuldu şimdi. Ben onu hissettiğim zamanlarda hiç ağrı sancı yoktu.

Aynen oyle hayirlisi olsun

Asistana ya da yardımcı birine detaylı ultrason baktırdılarsa çok yanlış bir durum. Detaylıya mutlaka alanının uzmanı bakmalıdır.

Asistana ya da yardımcı birine detaylı ultrason baktırdılarsa çok yanlış bir durum. Detaylıya mutlaka alanının uzmanı bakmalıdır.
evet uzman doktor yoktu ve üçlü tarama yapıldı. Üstekik benim bebeğimin burun kemiği olması gerekenden kücük cıktı ama bakacak uzman doktor yoktu. Başka hastanrye yine gidicem bu konuda ama Etlk Şehir Hastanesi bu konuda çok eksik bazen gebe pol. bile doktor olmuyor e belki bende bi ley var Allah korusun bebeğimde var, ne bebeğin gramını falan ölçüyolar ne boyunu. İmkanı olan özelde doğursun valla

Yani gerçekten inanılmaz ve üzücü. Keşke özele gerek kalmadan olabilseydi ama maalesef. İmkanınız varsa siz bir perinatoloğa da gidin.

Merhaba kızlar Cerrahpaşa üni özel muayene olan var mı acaba detaylı ultrason için bakıyorum. Fiyat bilgisini de merak ediyorum. Siz yaptırdınız mi detaylı ultrason. 17 haftaligim su andan itibaren bakayım dedim İstanbul'da yer bulmak mesele çünkü

Maalesef canım o bebek değil kasılma bebek daha çok pıt pıt şeklinde vuruyor çok sert değil tabi ama sağa sola geçme durumu yazıyorlar mesela o bence bebek olmayabilir onu doktorunuza danışın ben de sağ sola gidem şeyleri bebek sanmıştım hatta dedim göbek deliğime çıktılar mı orada gerginlik hissediyorum hayır daha göbek deliği aşağısındakiler sen kasılmayla ayırt edemiyorsun demişti hastanede yatarken

Bu haftalarda yalancı kasılmalar başlıyor canım. Ağrı sancı olmaz zaten genelde endileşelenme

evet ya geçenlerde denk geldim istagramda yorumları okudum 3 vesait işe gidiyoruz sabah 6 da evden çıkıyorız hamileysen bebeğin varsa gezme bize ne diyorlar halbuki işe giden de çok ama onlarda haklılar istanbulda yaşam zor

canım diğer gruplarda denk gelmiştim bebeğin burun kemiği küçüktü çok üzülmüşlerdi ama genetik de olabilir bazıları minik burunlu hemen üzülme kemik olması iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…