2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar merhaba nasılsınız? Bebiş hareketlerini hissetmeye başladınız mı 17+4 bir defa hissettim daha hissetmiyorum ya ben

Reactions: The
Benim vajinaya vuruyor işte batma sızı ağrı enfeksiyonla mi alakalı başka birşey mi omuzda anlamadım çarşamba günü kontrolüm inşallah birşey yoktır

Benim 3.bebiş ben çatlak kremi kullanmıyorum açıkçası önceki 2 gebeliğimde de öyle aşırı bi çatlamam olmamıştı

kızlar iyi aksamlar ben bu enfeksiyondan kurtulamıyorum ya kaşıntı akıntı iyice arttı beni zırlayan tek şey kasinti aslında 3 kutu fitil kullandım şimdi yine başladım yok bitmiyo enfeksiyonu çözen varmı bitek bendemi var bu illet geçmek bilmiyor tavsiyelerinizi bekliyorum

Benim 2 kızdan sonra bi oğluşum olacak allahın izniyle. Sizin ki kız mı erkek mi

Sağlıkla gelsin oğluş, bana 15.hafta da erkeğe benziyor dedi bir dahaki gittiğimde daha net belli olur dedi
2 kızım cennette
Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin

Çok geçmiş olsun, sürüntü alınıp kültür yapıldı mı, belki bakteri üremesi olmuştur

Sağlıkla gelsin oğluş, bana 15.hafta da erkeğe benziyor dedi bir dahaki gittiğimde daha net belli olur dedi
2 kızım cennette
Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin
Oyy Allah rahmet eylesin onlar seni cennette bekliyor annesi Amin inşallah şuan kaç haftalıksın canım

Kızlar göğüs ucu kaşınan var mı sol göğüsüm özellikle ucu aşırı kaşınıyor be hep sarı alıntı gibi olmuş da kurumuş ucu bugün başladı sabahtan beri geçmiyor iç çamaşırı da çıkardım evde o mu yapıyor diye ama yok geçmiyor bebe yağı sürsem bir şey olur mu ki normal bi durum mu?

Düzeltme: son an dayanamadım kaşıdım son kez yap sürmeden süt geldi galiba süt kanalları oluşuyor şiödi iyice bilemedim yağ sürmesem mi

Aaaaa şaşırdım kuzum. Tecrübeli anneler cevaplasın çünkü hiçbir bilgim yok

Benim de Bahçeci Ankara Berfu Demir ilaçlarımız aynı olunca tahmin ettim yaş kaç sizin ben 43
Ko Naoili yağını öneririm canım hem Doğal hemde geçiriyor

Kaşıntı bende bir ara oluyordu ama ufaktan sonra geçiyordu.Kalan yazdıklarını bilemedim bende canım

Kızlar vajinada sancı oluyormu sizde saniyelik batma gibi sanki arkası gelicek gibi ama gelmiyor bu gün 2 defa oldu çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…