Vajinada sancı olmadı ama bir kez geçenlerde batma oldu ama anlıktı geçti rahimde sol tarafımda ağrı oluyor ama kesik kesik ağrıyor ama vajinada olmadı canım dediğin gibi
Vajinada sancı olmadı ama bir kez geçenlerde batma oldu ama anlıktı geçti rahimde sol tarafımda ağrı oluyor ama kesik kesik ağrıyor ama vajinada olmadı canım dediğin gibi
Dayanamadım acile gittim vajinal batma ve ağrıdan dolayı tahıl ağzı açıklığı kontrol edildi vajınal muayene yapıldı yoğun akıntım varmış fitil verdi kullanan var mı aranızda acaba bu sabah tuvalete bir kısmı düşen dediğiniz fitil mi arkadaşlar
Dayanamadım acile gittim vajinal batma ve ağrıdan dolayı tahıl ağzı açıklığı kontrol edildi vajınal muayene yapıldı yoğun akıntım varmış fitil verdi kullanan var mı aranızda acaba bu sabah tuvalete bir kısmı düşen dediğiniz fitil mi arkadaşlar
Ben kullandim aksam yatmadan koyuyodum sabaha gelmiyodu geri bende gun icinde birwz akinti oluyodu ama o mantardandi buyuk ihtimal biraz kuru bi tablet dikkat et basta yavas yavas yerlestirmeyi dene Gecmis olsunnn
Ben kullandim aksam yatmadan koyuyodum sabaha gelmiyodu geri bende gun icinde birwz akinti oluyodu ama o mantardandi buyuk ihtimal biraz kuru bi tablet dikkat et basta yavas yavas yerlestirmeyi dene Gecmis olsunnn
Aaa konusu açılmışken benim kardeşimde aktardan susam yağı al. Doğum 1-2 hafta önce göğüs uçlarına sürmeye başla sürdükten sonra biraz açık bırak yağı emsin. Doğumdan sonrada kullan bir süre dedi. Ben öyle yaptım hiç yara olmadı dedi
Ben de lansinoh göğüs ucu merhemi kullanmıştım doğumdan önce ve sonra.benim bebem göğsümü tutmayınca emzirirken ilk 3 ay silikon uç kullanmak zorunda kaldım o da yara olmasını engelledi
16 hafta-ilk 10 hafta verdiğim 4 kilonun 2 sini aldım.
Kızlar sizin de bazen karnınız küçülüyor mu? Sanırım kabızlık-gaz-şişkinlikten bazen büyük gözüküyor
Ben geçen yıl böyle birşey geçirmiştim, çok çok zordu ama tabii hamile değildim bunun için 15 günlük bir antibiyotik tedavisi gördüm öyle geçti, belki hamilesin diye fitil veriyor bilemedim, fitile kullanmıştım ama antibiyotik ile çözüldü benim, bence başka bir doktor önerisi de al, çok zor biliyorum hele de hamile iken
Kızlar göğüs ucu kaşınan var mı sol göğüsüm özellikle ucu aşırı kaşınıyor be hep sarı alıntı gibi olmuş da kurumuş ucu bugün başladı sabahtan beri geçmiyor iç çamaşırı da çıkardım evde o mu yapıyor diye ama yok geçmiyor bebe yağı sürsem bir şey olur mu ki normal bi durum mu?
Düzeltme: son an dayanamadım kaşıdım son kez yap sürmeden süt geldi galiba süt kanalları oluşuyor şiödi iyice bilemedim yağ sürmesem mi
16 hafta-ilk 10 hafta verdiğim 4 kilonun 2 sini aldım.
Kızlar sizin de bazen karnınız küçülüyor mu? Sanırım kabızlık-gaz-şişkinlikten bazen büyük gözüküyor